The best of sept-oct 2004 (100)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Naty, eu am trecut fata pe pasaport anul trecut, trebuie sa mergi cu ea pe str N. Iorga sa-i faca poza, cand depui actele mergi cu ea.
o sa-ti trebuiasa o declartie parca din partea tatalui facuta la notar ca e de acord sa o treci pe pasaport.
http://www.dgeip.kappa.ro/index9.htm asta am gasit

acuma am si eu o intrebare
poza fetii mele e de la 3 luni, noi peste 2 saptamani max vrem sa plecam in Ungaria, trebuie actualizata poza sau merge inca cu cea de la 3 luni?

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Mada, eu nu stiu cum e in Ro cu pozele de pas ale piticilor, insa aici nu trebuie reactualizate.Alma are pasaportul ei personal de la 3 luni, cu poza de atunci, si il va folosi pana la 5 ani
N-am timp sa scriu ca plec la condus si am o droaie de treburi amanate din cursul sapt. pe care vreau sa le fac azi. Asadar, o zi minunata si pupici tuturor,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Salutari si de la mine, intre o plimbare, suc de portocale si mancarea ce ma asteapta nefacuta...
Ionela, te intelegem si poti sa plangi pe umarul nostru de cate ori simti nevoia!
Pufy de mult vroiam sa va intreb pe voi cele care scrieti cu un anumit caracter/culoare.... selectati de fiecare data textul sau exista o setare pe undeva si nu am descoperit-o eu?
Mada vad ca voi ati trecut de curand la Dorna, zi-mi si mie (sau oricine altcineva) se trece tot treptat? Cam cum? Adica eu ii fac 270 de lapte, sa ii fac 240 din praf si sa pun 30 Dorna si tot asa? Ma bate gandul sa renunt si eu la praf...

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Pufy, multumim de intrebare!
cu kk - ii dau in continuare calciu carbonic inainte de mese; am incercat sa renunt, dar facea iar scaune moi; i-am repetat analizele si are in continuare candida...
i-am repetat si cele la sange, si spre placuta mea surpriza are hemoglobina f. buna - 12,3, intervalul normal fiin intre 10,5 si 14,0!
si asta in conditiile in care ultima cura de Fe am terminat-o in iunie (pe 18 iunie avea hemoglobina 13).
si nu bea alt lapte, imbogatit cu fe, numai de la mami...
tot restul analizelor sunt in parametrii normali, mai putin CHEM (MCHC) care e 36,1 si normal este intre 32 si 36...stie cineva ce inseamna, la ce se refera parametrul asta???

Aissa - eu selectez de fiecare data textul...daca descoperiti ceva sa-mi spuneti si mie; dar nu cred ca exista asemenea optiune, mai ales ca moderatorii nu incurajeaza scrisul cu majuscule si nici pe cel colorat; am vazut in regulament si la alt subiect ca majusculele sunt considerate "tipete" pe forum...

azi a fost placut afara, dar sotul meu a venit acasa de la servici la 14 si nu avea chef sa mai iesim...si mie mi-a fost urat sa merg singura, asa ca am privat copilul de o iesire...

PS: dupa cum vedeti, momentat am optat pentru "putin mov"...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

am uitat sa va intreb ceva: as vrea sa schimb scaunul de masina; de care aveti? eventual niste poze pe PM sau pe mail, impreuna cu impresiile voastre...please!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Am reusit si am citit si din urma si sa vad noi pozici cu nazbatiosi.
Ioana lui Naty e o scumpa chiar nu o mai vazusem demult,David si el e voinic, iar familia petrecareata ce mai. Almae si ea acum o domnisoara tare frumoasa invidiem pletele noi suntem tunse acum dar o sa ne punem noi mot ca alta data.

Ionella stiu cat d greu iti este tie ca pt ei sa stii ca e mai usor, la fel am suferit si eu iar cand sunam sa vad ce face era numi o veselie. Oricum bafta cu sanii eu am avut noroc ca nu prea s-au umflat insa si acum daca strang de ei tot mai am ceva lichid.

Uauuuuuuu PUFY felicitari pt bb 2 sa fie intr-un ceas bun, desi imi doresc si bb2 la mine nu stiu daca v-a mai fi posibil asa ca ma bucur pt voi.

Am mai pus si alte poze mai noi.
Eu sapt viitoare sunt nasica ,am o finut mica iar sambata viitoare merg la Brasov ca de acolo e, sa fac botezul, asa ca sapt asta am fost la cumparaturi si sincer am inebunit ca imi venea sa cumpar tot noroc cu sotu care ma atentiona sa fiu mai cumpatata si tot nu am terminat.
O sa va pun pozici cu ea sapt viitoare e tare scumpa si cand ma uit la ea imi e tare greu sa cred ca si a mea a fost asa de mica sunt niste ingeri.

Acum ies si eu in club ca am ajutoare e mama la mine si intentionez sa o tin cat pot sa nu mai plece in Italia desi tata o vrea maine inapoi acolo sper sa reusesc ca imi prinde bine o iesire asa sa hoinaresc prin club.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Paula-Diana Poze noi noute

PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

ioana-felicitari. sa ai parte de sarcina usoara...

Lia mea tot mucoasa e-dar mult mai bine, chiar de vreo saptamana mananca si solide-a cam slabit printesa mica.
va spuneam eu ca Liam incepuse sa respire greoi am fost la doctor care ne-a trimis la spital care ne-a trimis acasa...ca sa ajungem din nou la spital cu salvarea in aceeasi noapte. Povestea noastra a fost cam asa: miercuri a inceput sa fornaie si sa respire mai greu. joi noaptea a respirat cu greutate-gafait- asa ca vineri dimineata fuguta la doctor. acolo am primit diagnosticul-bronsiolita-bronsita de natura virala. Am inteles ca din cauza congestiei din bronhii si irtarii are probleme de respiratie. asa ca a primit un tratament cu albuterol( inhalatii) si ne-au trimis la spital ca sa il supravegheze-pentru ca desi starea lui se imbunatatise nu era o imbunataire 100%...la spital i-au curatat nasucul cu un aparat special- care trage mucozitatile mai bine decat pompita normala.si cum se simtea mai bine, sangele era oxigenat normal, si a si mancat ok, ne-au trimis acasa dupa o ora-nici macar nu l-au tinut mai mult sa vada daca i se mai face rau-ci ne-au trimis acasa, spunandu-ne ca tratamentul cu albuterol nu prea da rezultate la varsta lui-asa ca sa-i curatam bine nasul si asta-i tot. restul zilei de vineri a fost ok, dar noaptea i s-a facut din nou rau, a inceput sa respire cu greutate oricat i-am curatat nasul,asa ca ma gandeam ca sambarta dimineata ajung din nou cu el la doctor, poate acolo imi da inhalatorul+ reteta pentru albuterol-chiar nu mai vroiam sa merg cu el la urgenta sa ma trimita din nou acasa cu destu-n gura...dar pe la 3 noaptea a inceput sa respire foarte greu- ca si cum se sufoca la fiecare pas,-si scoate si un suierat...asa ca am sunat pana la urma la cabinet-au un operator care contacteaza o asistenta care te indruma mai departe...ca niciodata m-au conectat direct cu asistenta , care cand a auzit respiratia lui in telefon mi-a spus sa sun salvarea-can am sunat salvarea, se pare ca stiau deja ce si cum-ii sunase asistenta...l-am trezit si pe sot, care la- tinut pe Liam in brate pana m-am imbracat si eu, si i-am facut geanta cu scutece si schiburi...intre timp a aparut un politist-ei ajung primii sa evalueze situatia, si cred ca in 5-10 minute a aparut si salvarea (tocmai coboram scarile gata de plecat)...pe salvare erau doi paramedics (personal specializat de asistenta), dar nici un doctor...l-a ascultat unul dintre ei, l-am pus in scaunul de masina, si am plecat la spital...cred ca de abia in salvare mi-am dat si eu seama cat de grav era-ca pana atunci nu vroiam sa accept, cred ,ca e asa grav...cand am vazut cat de agitat era tipul care avea grija de el. i-a facut doua tratamente de respiratie pe drum...apoi am ajuns la urgente unde -de data aceasta-a aprut imediat o asistenta si un doctor(rezident)...l-au controlat si i-au aspirat din nou nasul+ alt tratament de respiratie. apoi a venit sefa de tura-doctor plin de data aceasta-si-a cerut scuze pentru intamplarea de dimineata, si mi-a spus ca asa e protocolul-daca copilul mananca si e oxigenat ok il trimit acasa...
de data asta au hotarat sa-l tina in spital-am ajuns in sectie. acolo doctorita- o chinezoaica super draguta- a hotarat sa-l tina sub observatie pana a doua zi. si bine a facut-ca peste noapte a facut din nou o criza...de au venit vreo trei doctori sa-l vada, ca nu a raspuns la tratamentul nr.1-si ce m-a enervat e ca rezidentul care a venit primul a chemat rezidenta care il vazuse in timpul zilei care a chemat doctorita de garda, pana sa se hotarasca ce sa faca ( adica alt tratament pt. respiratie la fiecare 2 ore, apoi la 4 ore)...de data asta au luat decizia corecta, ca s-a simtit din ce in ce mai bine.si marti dimineata ne-au trimis acasa....unde am continuat tratamentul, si am trecut hopul cel mare...

acum, desi o banala viroza-ceva mai rea decat de obicei- cu multe mucozitati- pentru Liam pputea fi fatala. pentru ca atunci cand respira asa greoi si nu se iau masuri imediate la varsta lui poate sa oboseasca si pur si simplu sa nu mai respire...Dar cum se zice totul e bine cand se termina cu bine- am un baiat puternic, care a luptat pentru viata si a invins...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MADA si sanatate la toti
GEO,noi am fost la Bran la o vila a unui unchi de al meu cxare si-a facut-o pt vacanta..el sta in Brasov...asa ca nu prea stiu acolo...dar mie personal imi place mult la Bran,ma relaxeazamuntele si privelistea aia.... la toata familia!
IOANA,noi am vrea o fetita dar ne gandim inca cand sa o facem,oricum cam peste 3 ani...mai intai sa vedem ce rezolvam si cum ne asezam prin tarile calde...ca acolo imi va fi tare greu singura...dar om vedea ce-o mai fi... si asteptam sa vedem ce a zis doctorul!
ANAMARI, bolnaviorilor si Doamne prin ce-ati trecut,bine ca totul s-a terminat ok...sanatate multa la puiuti si pt o mamica minunata.

Weekend placut la toata lumea si multi

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

AISSA eu lui Robert ii dau cam de 2 luni lapte Dorna,la inceput i-am dat rosu,acum ii dau albastru...si i l-am baga dimineata cate 250 direct,fara nici o combinatie...noi nu avem probleme de diaree,multumim lui Dumnezeu,face doar o data pe zi si uneori chiar la doua zile,are tracul intestinal mai lent,asta e,seamana cu mami...asa ca nu au fost probleme...eu insa ii dau si formula(seara) pt ca nu vreau sa renunt la ea,am eu un fix ca are vitamine si calciu mai mult decat si-ar lua din alte alimente...bafta si voua la laptele de vacuta si multi ...si tie sanatate multa,cum te mai simti?

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Anamari, imi pare tare bine ca Liam e Ok acum. Imi dau seama prin ce ai trecut
Danina, multumim de aprecieri. Sa stii ca si pe Alma am tuns-o prin toamna, chiar am fost la coafor pt asta, insa ii creste parul fff repede. Azi avea chiar doua codite. Era ca o caprita, mai ales ca facea si gimnastica de zor, adica statea cumva in maini si in cap si isi ridica cate un picior pe sus.
Si ultima boacana la activ: Alma a reusit sa infunde WC-ul de sus cu o lumanare parfumata pe care a aruncat-o acolo. Noroc cu bunicul bun la toate care a trecut pe aici si a rezolvat problema

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput