The best of sept-oct 2004 (100)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Pufy, nu ne spui nimic?

Andora, eu spun categoric NU cacao! Sper sa amanam pe cat posibil "introducerea" acestui deliciu La Ioana mi-a tinut figura pana tarzior si se pare ca a avut efect pentru ca nu se da in vant dupa ciocolata

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

fetelor, va multumesc din suflet pt gandurile voastre bune!

si... am mai descarcat si eu cateva poze cu odorul mamei... http://community.webshots.com/album/544859267TfQQVr

sa avem o noapte linistita!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Am vazut pozele Ionela, faine, faine de tot!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Seara buna dragelor...am tot fost pe fuga in ultimul timp..asa ca acum am reusit si eu sa va citesc..
Anamari-am ramas inmarmurita de povestea voastra...esti o puternica...iar micutul Liam iti seamana .

Ionelae infiorator prin ce treci..am incercat pt o secunda sa ma pun in locul tau si m-am ingrozit...e tare greu sa faci fatza unei astfel de situatii..iti trebuie multa luciditate sa reusesti sa iei decizia cea mai buna pentru voi..dar mai ales pentru scumpicul de Alex...iar in momentele cele mai grele cred ca simpla imbratishare a lui Alex te va alina...ufff...greu imi gasesc cuvintele...dar cert este ca ma alatur si eu celorlalte fete...ori de cate oriai nevoie sa sti ca noi iti suntem aproape .

Danyce- e minunata Alma cu nazdravaniile ei

Si noi suntem mereu in cautare de sarbatori..asa ca ieri am sarbatorit 1 an de cand Inush e devenit o mica crestina

Andora-mult sanatate socrelei...
- eu ii dau Inei cereale tot de la Humana..Winterbrei-cu mar, scortishoara si lapte(sunt in Cora la oferta impreuna cu spray nazal), dar ina nu le vrea cu linguritza ci mai subtirele si cu bibi..asa ca tb sa ne conformam.

Pufy-sper sa nu ne mai ti mult pe ghimpi

mia aveam multe de spus..dar se pare ca iar sunt in pana de idei....pupici multi pt pitici si mamici

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Chiar asa fetelor: ce-i cu Andreea??????

Ionela e tare dulce puiul tau!Vad ca si el umfla mingile!

.....si sa nu va mai tin in suspans: acum am venit de la medic, care are un ecograf de pe vremea strabunicii cred, ca nu a vazut clar sarcina......si m-a chemat vineri la un recontrol!
Oricum zicea ca sansele sa fie sarcina sunt foarte mari, dar sa vedem vineri ....
Sunt tare dezamagita ca nu l-am vazut pe bb mic!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanziana72

Si Marina a descoperit de curand uitatul printre picioare si se tot uita la lume cu fundul in sus!
Am zis ca incerc si eu, ca poate e ceva de descoperit.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

sanziana, fii pe faza se spune ca se uita dupa fratior!

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

va multumesc, fetelor! saptamana asta sotul e plecat cu serviciul la munte... sper sa se relaxeze si el si atunci cand se va intoarce sa putem purta o discutie civilizata... incercam la telefon sa vb cat mai normal, insa vad ca nu se poate abtine sa mai arunce cate o gluma de prost gust...

pufymic, dar vad ca te tine in suspans sarcina asta... iti doresc multa sanatate si liniste si sa fie ce vreti voi! cat despre cereale: alex mananca deja cereale pt "oameni mari"; i-am luat de la nestle cereale cu miere. Pe cele pt bebei le refuza de mult timp. Si i-am mai dat si fulgi de porumb cu cereale de la sanovita facute cu lapte si miere... (de astea mananc eu dimineata) si i-am mai dat uneori sa guste si pernite cu cacao...

andreea, ce mai faceti? cum se simte soacra ta?

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza!
Ionela-acum ma uit la pozele cu Alex..este o scumpete de baietel..sper sa-i priasca sotului tau delegatia la munte si sa realizeze si el ce minumatie aveti voi doi

Sanziana- sasti ca si Ina e vorbareata pe limba ei..eu nu inteleg mare lucru..cand vrea ceva face mmmm..te i-a de mana si te duce lalocul respectiv..mie nu prea imiplace chestia asta..ieri am lasat-o sa maraie si m-am facut ca nu inteleg ce vrea...doar doar i-o trece lenea de a vb...ufff..se fac ele mari si or incepe sa turuie ..d eabia astept ziua aia..

Ne trece-ti si pe noi cu 7 dintzoci ..plizzzzz
Gata..ma duc la treaba...sper sa evin mai des

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata fetele!!!
Scriu repede ca mandra face tumbe in pat. Vroiam s-o pup pe Sanziana c-a revenit si pe scumpa ei Marina care se invarte ca fii-mea in jurul propriului ax , pe Timea si pe burtica ei & Mara , sa va multumesc pt urarile ref la socrella si pt detaliile despre cereale
Ionella l-am vazut pe Alex, lasasem deschis webshots-ul si utasem de el, apoi cand priveam pozele nu l-am recunoascut, in pozele cand e singur pare foarte mare... ce mai, a crescut mult de cand nu l-am vazut si il pupam muuuult de tot Sper ca si Ania ca sotul tau sa-si refaca psihicul la munte si sa vina cu multa dragost pentru amandoi....
Aniela pup mult Inutza dragutza , eu am vazut ca vorbeste mai, ce daca nu intelegem noi.. ma tot uit la nepoata-mea care-n cateva luni a prns un avant imens si acum abia daca tace o secunda.... ne asteapta vremuri de turuiala grele mamicilor! peste vreun an-doi...
Despre socrella - a operat-o vreo patru ore ieri si acum se simte mult mai bine ca dupa ultima operatie, o sa merg si eu azi la ea...
va pup ca ma striga de zor...paaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Naty pupa si tu Dodolina draguta si aasteptam vizita in plaza sa ne cunoastem Chiar asa, i-am dat Andreei un mesaj pe YM sa vad ce mai face...
Va pupic!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput