The best of sept-oct 2004 (100)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Andreea eu ii dau cereale de la Nutriben la bazuc, cu miere si musli(acum). Cacao hotarat NU!
Poate Gogo ta exerseaza sa devina gimnasta, de aia se da peste cap!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Pufy sar'na! Eu strang pareri sa vad cum fac cu cerealele... de cacao am citit zeci de pareri aici pe DC, eu nu ma grabesc deloc... iar cu gimnastica hohohooo la burticuta ei nu stiu...

Nu stiu de ce nu mai dau de Miti sa vad ce-i cu socrella

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Andreea pai se potriveste cu Alesio atunci gogosica ta daca are burtica(am vazut-o in poze) ca si bazucu meu are!
Va tin pumnii sa fie ok soacra ta!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut din nou,

Pe cand sa iesim si noi din casa (ca am tot rezolvat niste chestii administrative pana mai inainte), a adormit mademoiselle gata echipata si legata in carut.Asa ca n-am avut incotro si am dezechipat-o si asezat-o in patut la ea in camera.Eu mai rabd inca 2-3 ore pana vine prietenul nostru albanez sa ne ia (nu stiu ce am mai nou, dar e obligatriu sa ies in fiecare zi ca imi vine sa urc pe pereti in caz contrar) insa o sa trebuiasca sa-l mai opresc pe traseu pt una sau alta.
Sa vedeti cum imi mai incurca mie Alma planurile cu boacanele ei.Tot migram eu de la un PC la altul, adica de jos pana sus si inapoi, ca sa pot utiliza toate documentele necesare,iar pe Alma o luam cu mine, of course, ca nu indraznesc sa o las o sec. nesupravegheata. Dar se pare ca pt asta ar trebui sa am si ochi in spate ca in no time am simtit un miros suspect (n-am facut decat sa dau drumul la PC, sa dau apoi click pe Cautare in timpul asta, cu ea la cativa cm de mine.) Carevasazica in spatele meu era o baltoaca de lac de unghii rosu care se prelingea din sticluta pe care o sparse (sticluta "bine ascunsa" intr-o cutie cu lucrurusoare de-ale mele din dulap).Asadar, ce mai "cautari"? M-am apucat de spalat si sters manute, respectiv fetisoara, sters baltoaca, aruncat sticluta, cautat posibile resturi de sticluta (noroc ca s-a crapat in 2-ua), am pus fata in patut in ciuda protestelor si am ascuns cutia cu lacuri si alte cele in alt dulap, pe un raft mult mai inalt. In cele din urma am reusit sa si gasesc ce doream, dar cu Alma de gat (nu am mai rezistat protestelor:)))).
Si Alma se comporta cum ati descris voi, dar in prezenta persoanelor pe care nu prea le agreeaza.Ea e mamoasa sau "manipulatoare de mami" doar cand e singura cu mine. Cand suntem in vizita la altii sau avem musafiri, eu pot sa dispar si sa revin dupa ceva vreme ca nu se intampla nimic, doar daca revin dupa o absenta mai indelungata nu se mai dezlipeste de mine, chiar in prezenta altora. Gurita ei tace sau nu in fct de cat de prietenoase sunt persoanele in a caror prezenta se afla.

Andora, avem mai multe in comun, si anume: data conceperii sambureilor,gimnastica (datul peste cap al fetelor) si uitatul printre craci:)))

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Pufy multam de urari din nou, socrella inca nu s-a trezit din anestezie si inca nu stiu nimic, decat ca iar stau cu nepotica iar diseara si la noapte plus maine nu am sot acasa....
Pupaciuni burtosilor mici!
Danyce ai ramas deci si fara oja... bravos Alma, lasa ca "scapa" mami de tine la copilasii albanezi . Ma bucur mult ca avem atatea in comun, nu stiam ca si voi ati sarbatorit la fel 15 ian

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Mai trecem si noi pe aici, ca pe la sfarsitul saptamanii ramanem fara internet si cine stie cand o sa mai avem acces si timp.

Daca tot vorbiti de momentul conceptiei, mi-am adus si eu aminte cum era pe atunci.

Era la inceputul lui februarie, ca Marina a iesit mai repede.
Am facut un week-end romantic de 4 zile la Amsterdam si acolo a aparut bebelina.
Credeti ca se pune pentru cetatenia olandeza ?

Sunt uimita cand va aud cate cuvinte stiu copii vostri. Marina turuie tot timpul, dar ce, nu as putea sa va spun.
Poate stie bunica mai multe, ca sta cu ea peste zi. Toti copii stiu atatea cuvinte ?
Sau o fi din cauza ca acasa vorbim romana iar in rest aude numai franceza ?

Si Marina a descoperit de curand uitatul printre picioare si se tot uita la lume cu fundul in sus!
Am zis ca incerc si eu, ca poate e ceva de descoperit.
A inceput sa se si invarta. Tare mult ii place. Si isi perfectioneaza miscarile de dans: maini, cap si picioare in acelasi timp!
Nu ma intrebati ce iese.

Spor la sarcina pufymic si nu te obosi prea mult (sau asta ar trebui discutat cu cel mic ? ).

Sanatate si bucurie tuturor si speram sa mai intram si noi pana plecam.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Andora eu ii dau Humana cu orez, banane si cirese sau cu piersici si maracuja. E topita Dodolina dupa ele.

Ce-o fi cu Andreea, junioara noastra? Mai stiti ceva de ea?

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Sanziana, fii fara grija ca si Marina va vorbi ambele limbi. Eu numai de curand am descoperit ca Alma pronunta cuvinte din ce in ce mai deslusit, in ambele limbi, in fct de ce limba se vorbeste in jurul ei. Eu ii vorbesc si in romana, si in olandeza (la inceput credeam ca gresesc si ca numai o incurc asa) pt ca tati al nostru e foarte des plecat si eu nu vreau ca Alma sa nu stie bine, in primul rand, limba tarii in care traieste si al carei cetatean este.Am fost foarte placut surprinsa sa constat ca face deja diferenta intre limbi si sunt ff mandra de ea (ca poate ma mosteneste la capitolul lingvistic:))).Sa stii ca se poate asta. Cunosc inca o mamica aici cu o fetita de aproape 3 ani care vorbeste perfect ambele limbi (o facea deja la 1 an si 9 luni! cand am cunoscut-o si am ramas cu gura cascata).
Andora, asa e cu data noastra comuna:)))Si informatiile tot de pe DC le-am cules:)))Sanatate socrellei tale!!!

poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by danyce

Salut din nou,

Pe cand sa iesim si noi din casa (ca am tot rezolvat niste chestii administrative pana mai inainte), a adormit mademoiselle gata echipata si legata in carut.Asa ca n-am avut incotro si am dezechipat-o si asezat-o in patut la ea in camera.Eu mai rabd inca 2-3 ore pana vine prietenul nostru albanez sa ne ia (nu stiu ce am mai nou, dar e obligatriu sa ies in fiecare zi ca imi vine sa urc pe pereti in caz contrar) insa o sa trebuiasca sa-l mai opresc pe traseu pt una sau alta.
Sa vedeti cum imi mai incurca mie Alma planurile cu boacanele ei.Tot migram eu de la un PC la altul, adica de jos pana sus si inapoi, ca sa pot utiliza toate documentele necesare,iar pe Alma o luam cu mine, of course, ca nu indraznesc sa o las o sec. nesupravegheata. Dar se pare ca pt asta ar trebui sa am si ochi in spate ca in no time am simtit un miros suspect (n-am facut decat sa dau drumul la PC, sa dau apoi click pe Cautare in timpul asta, cu ea la cativa cm de mine.) Carevasazica in spatele meu era o baltoaca de lac de unghii rosu care se prelingea din sticluta pe care o sparse (sticluta "bine ascunsa" intr-o cutie cu lucrurusoare de-ale mele din dulap).Asadar, ce mai "cautari"? M-am apucat de spalat si sters manute, respectiv fetisoara, sters baltoaca, aruncat sticluta, cautat posibile resturi de sticluta (noroc ca s-a crapat in 2-ua), am pus fata in patut in ciuda protestelor si am ascuns cutia cu lacuri si alte cele in alt dulap, pe un raft mult mai inalt. In cele din urma am reusit sa si gasesc ce doream, dar cu Alma de gat (nu am mai rezistat protestelor:)))).
Si Alma se comporta cum ati descris voi, dar in prezenta persoanelor pe care nu prea le agreeaza.Ea e mamoasa sau "manipulatoare de mami" doar cand e singura cu mine. Cand suntem in vizita la altii sau avem musafiri, eu pot sa dispar si sa revin dupa ceva vreme ca nu se intampla nimic, doar daca revin dupa o absenta mai indelungata nu se mai dezlipeste de mine, chiar in prezenta altora. Gurita ei tace sau nu in fct de cat de prietenoase sunt persoanele in a caror prezenta se afla.

Andora, avem mai multe in comun, si anume: data conceperii sambureilor,gimnastica (datul peste cap al fetelor) si uitatul printre craci:)))

poze yahoo

e mortala alma... chiar ii reusesc traznaile!...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare!
Anamari mi-ai dat palpitatii cu Liam, eu si asa sunt inr-o perioada emotiva, imi vine sa plang de la orice, dapai la astfel de vesti:(

Ionela nu-ti pot ura decat multa putere sa treci peste ce se intampla acum, minunat ar fi sa puteti reface relatia voastra dar in trei... daca nu... pentru copii este mai bine doar cu mama dar intr-o atmosfera calma.... curaj!

Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 9 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput