Numai la mine merge atit de incet DC?!?!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

Si eu am aceeasi opinie, nimic nu e gratuit pe lume, rate card-ul site-ului, dat evident de nr. de accesari stabileste preturile pentru publicitate, din cite am auzit eu de la specialisti.
Deci, fiecare vizitator care intra pe site, in afara de ajutorul pe care il da sau nu comunitatii DC cu opinia lui, participa si la stabilirea cotei de piata a site-ului....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

si la mine sa deschis ff greu pagina

poze emily printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Se va face upgrade in viitor, se au in vedere tot timpul optimizari care sa duca la o mai buna accesare a forumului. Dar in egala masura subliniez faptul ca, uneori chiar reclamele sunt sursa intarzierilor in accesarea acestui forum. Si in aceeasi egala masura sunt convins ca intelegeti, ca cei care furnizeaza aceste reclame sunt si cei care in momentul de fata sunt singurii platitori extreni ce-i drept intr-o masura extrem de scazuta a costurilor reale ale acestui site. Diferenta este platita privat de catre proprietarii site-ului pentru beneficiul gratuit, direct si 100% al tuturor utilizatorilor adica la dvs.
Si de aceea va multumesc pentru ingaduinta de a accepta lucrurile asa cum sunt si cu speranta unor variante mai potrivite de maine incolo.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Multumesc pentru raspuns Marius.

Mergi la inceput