Totul despre Vaccinuri

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Initial creeata de Ad72


am gasit un articol terifiant.
cititi si voi

Vaccinuri care produc cancerul

In 1954 dr. Bernice Eddy, bacteriolog, a descoperit virusuri simiene (de la maimuta) in vaccinul, presupusul a fi steril, anti-polio inactivat, dezvoltat de dr. Jonas Salk. Aceasta descoperire nu a fost bine primita la NIH si dr. Bernice a fost... retrogradat!

Mai tarziu, dr. Hilleman a izolat virusul SV40 din cele doua tipuri de vaccinuri anti-polio: Salk si Sabin. Virusul SV40 produce tumori. In aceste vaccinuri erau 40 de virusuri diferite, si se urmarea eradicarea lor. Nu s-a reusit sterilizarea completa a vaccinurilor anti-polio.

Dr. John Martin, profesor de patologie la Universitatea California de Sud a fost angajat pe perioada 1976-1980 in ramura de oncologie virala a Biroului de stiinte Biologice, de la FDA (Agentia Federala a Medicamentelor). In decursul activitatii sale acolo, a identificat ADN strain in vaccinul anti-polio Orimune Lederle, ceea ce sugera o contaminare serioasa. El si-a atentionat superiorii asupra acestui lucru si i s-a raspuns sa inceteze aceste testari intrucat erau in afara activitatii pe care trebuia sa o realizeze.

Mai tarziu, dr. Martin a constatat ca toate cele 11 maimute verzi africane pe care se producea vaccinul anti-polio, prezentau virus citomegalic simian. Cei care realizau vaccinul stiau despre acest lucru. Biroul de stiinte Biologice a decis ca productia de vaccin contaminat sa continue.

In 1955 dr. Martin a identificat anumite virusuri numite virusuri clandestine, la pacientii cu sindromul oboselii cronice. Aceste virusuri nu prezinta gene ai caror produsi determina sistemul imun al gazdei sa le recunoasca. Astfel, acestea trec "neobservate" de sistemul de aparare al organismului.

In martie 1995, dr. Martin a detectat faptul ca unele din aceste virusuri clandestine isi au originea in tipul de virus citomegalic simian, al maimutelor verzi africane, care infecteaza omul - virus despre care el atentionase ca este prezent in vaccinul anti-polio.

Un articol din Washington Post din 26 ianuarie 1988 mentiona ca toate cazurile de poliomielita dupa anul 1979 au fost cauzate de vaccinul anti-polio, si nu a fost depistata nicio tulpina straina in cazurile de poliomielita.

Vaccinarea copiilor mareste mortalitatea infantila

In 1999 vaccinul anti-rotavirus a fost recomandat de CDC (Centre for Diseases Control) pentru toti copiii. Cand acest program de vaccinare a fost instituit, mai multi copii au murit, iar un numar foarte mare de copii au facut obstructii intestinale care le-au pus in pericol viata.

Testarile acestui vaccin inainte de patentare au aratat o incidenta crescuta a pericolului de obstructie intestinala, dar vaccinul a fost aprobat, fara recomandari speciale pentru practicieni. Vaccinurile pentru copii deseori nu sunt studiate pentru toxicitate, deoarece asemenea studii le-ar elimina de pe piata.

In martie 2005, Haruna Kaita, cercetator stiintific in domeniul farmacologiei si decan al Universitatii din Nigeria, a testat vaccinurile trimise de Organizatia Mondiala a Sanatatii in India. Dr. Kaita a depistat o serioasa contaminare cu agenti patogeni.

Pe langa contaminarile virale sau bacteriene, vaccinurile contin si multe substante toxice, care se introduc pentru a preveni infectarea lor cu bacterii sau pentru a le creste performantele. Printre aceste substante, se afla si mercurul, formaldehida si aluminiul. In ultimii 10 ani, numarul de copii autisti a crescut de aproape cinci ori in SUA. Aceasta crestere brusca a procentului de copii autisti a survenit dupa introducerea vaccinului anti-varicela, pojar, rubeola, in 1975.

Cazul cel mai reprezantativ este al unui copil caruia i s-au administrat vaccinuri pentru 9 boli intr-o zi. Aceste injectii au fost urmate imediat de instalarea autismului. Vaccinurile contin un conservant pe baza de mercur, numit thimerosal. Copilul a primit in acea zi o doza de mercur de 41 de ori mai mare decat cea care in mod normal poate afecta organismul. Mercurul este toxic pentru sistemul nervos.

Substantele aditionale din virusuri sunt ucigatoare

O noua boala numita miofasceita macrofagica determina dureri in muschi, oase si articulatii. Toate persoanele cu aceasta boala au fost injectate cu vaccinuri care contineau aluminiu. Depozitele de aluminiu sunt capabile sa ramana ca reziduuri iritante in tesuturi si sa perturbe sistemul imunitar si sistemul nervos pe tot parcursul vietii. Toate vaccinurile contin aluminiu si mercur. Aceste metale par sa joace un rol important in etiologia bolii Alzheimer.

Cand ne vaccinam, de fapt jucam o versiune moderna a "ruletei rusesti". Nu numai ca ne expunem la aluminiu, mercur, formaldehida, proteine straine, dar putem dobandi astfel virusul SV40 si alte virusuri periculoase care pot genera cancer, leucemie, SIDA, etc.

Congresul SUA protejeaza companiile producatoare de vaccinuri de urmarirea in justitie, astfel ca aceste solutii injectabile periculoase cresc profiturile companiilor farmaceutice. Desi expun populatia la riscuri enorme, acesti producatori nu risca nici macar o amenda.

In ciuda propagandei desantate, nu exista nici o dovada ca vaccinurile sunt eficiente. Dimpotriva. Si de asemenea, vaccinurile nu sunt studiate in amanuntime pentru siguranta inainte de a fi introduse pe piata. Exista foarte multe dovezi ca vaccinurile sunt periculoase, iar singura ratiune pentru existenta lor este aceea de a creste profiturile firmelor producatoare.

Dezvaluiri uluitoare privind toxicitatea vaccinurilorClubul francmasonic Rotary a finantat vaccinarea copiilor in Romania

La conferinta de prezentare a vaccinului Engerix - vaccinul anti-hepatita B, la noi in tara, dupa ce a fost laudat peste masura pentru toate beneficiile pe care le aduce, s-a recunoscut ca totusi in Franta Ministerul Sanatatii nu l-a aprobat pentru a fi administrat copiilor.

La intrebarea de ce nu a aprobat Ministerul Sanatatii francez, respectivul a invocat motive financiare. Deci Romania este mai bogata ca Franta? Nu. Clubul Rotary, in generozitatea sa, a sponsorizat aceasta actiune - vaccinarea cu Engerix B in Romania. Cata grija pentru copiii romani! De ce nu si pentru cei francezi?

Institutul de Patologie al Fortelor Armate, la ora actuala, reconstruieste virusul gripei spaniole din 1918, inserandu-l in tulpinile contemporane de virus gripal si crescandu-i letalitatea. Gripa spaniola a omorat 675.000 de americani in perioada 1918-1919. Multi din cei morti erau soldati vaccinati. Anumiti oameni de stiinta merg pana la a afirma ca versiunile reconstruite ale gripei ar putea fi inserate in vaccinuri, impreuna cu o tulpina mai benigna, cu scopul de a diminua progresia componentelor periculoase.

Substantele chimice suport ale vaccinurilor pot ajuta anvelopa virala sa fuzioneze cu celulele pulmonare, facilitand infectia. Oamenii vor raspandi mai departe infectia, si apoi vor incepe sa cada ca mustele. Aceasta va cauza pe de o parte panica, si pe de alta parte o crestere a cererii de vaccin, accelerand astfel ciclul. Persoanele cu inocul mic de virus, care nu vor avea simptome grave de boala, vor fi invinuite ca fiind cele care au raspandit boala.

In 2002, Departamentul de Sanatate si servicii umane a cumparat 286 de milioane de doze de vaccin de la furnizorul britanic Acambis. Washington Post a raportat in luna septembrie a aceluiasi an ca intreaga populatie a Americii poate fi vaccinata in 5 zile. Concomitent, Departamentul de Sanatate a realizat un proiect de lege cunoscut ca Actul The Model Emergency Health Powers. Acest act poate cere ca orice individ sa fie vaccinat, nesupunerea fiind considerata o crima.

Cel mai sigur vaccin este cel care nu este niciodata folosit!

La sfarsitul anului 2004, intr-o prestigioasa publicatie stiintifica din Statele Unite - Proceedings of National Academy of Sciences, echipa de cercetatori condusa de Gerhard Scheuch arata ca inhalarea de spray salin (apa cu sare) diminueaza raspandirea de virusuri gripale, virusul SARS si tuberculoza, cu 72,1 #261; 8,19%. Pentru ratiuni probabil foarte bine cunoscute lui Merck si altor conducatori de firme farmaceutice, aceasta informatie potential salvatoare de vieti nu a fost larg raspandita prin intermediul mass-mediei.

Deci... "cel mai sigur vaccin este cel care nu este niciodata folosit!"...dupa cum afirma James Shannon, fost director al Institutului National pentru Sanatate (NIH) din SUA.

sursa: Active Information Media
www.aim.active.ws

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Am si eu o intrebare legata de vaccinul anti-hepatita A. Doctorul ne-a zis ca se face dupa ROR, pe la 1 an si 6 luni. Este un vaccin obtional dar as vrea sa i-l fac. Stiti cumva ce denumire are? Se gaseste prin farmacii?

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

se numeste Havrix si il gasesti in orice farmacie mai mare, daca nu este pe stoc se comanda. se face o doza de havrix junior apoi la 6 luni rapel.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

havrix, amanunte deocamdata nu stiu. pe 16 mergem la pediatra pt. alt vaccin si atunci voi intreba de el, ma intereseaza pt. fii-mea cea mare, pt. cel mic inca nu.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by Guguluff

Am si eu o intrebare legata de vaccinul anti-hepatita A. ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)Se referea la havrix junior.

Prima doza am facut-o la 1 an si 2 luni. Urmeaza rapelul la 6 luni de la prima doza. Rapelul se face intre 6-12 luni.
Inf. necesare le poti obtine de pe site: glaxo.
http://www.gsk.ro/produse_cu_prescriptie.asp?id=344

Da, se gaseste in farmacii. O solutie mai ieftina: direct de la distribuitor(mergi tu sau rogi med. de fam.).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Merci mult, fetele. Doctorul mi-a mai adus un vaccin, Pentaxin mai exact si nu mi-a luat bani pe el, doar cat i-am dat eu pt consultatie. Vroiam sa-l cumpar sa-l faca maica-mea(e asistenta medicala), dar cred ca tot trebuie trecut in carnetul de vaccinari, chiar daca e obtional.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acsis spune:

iii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LILIMAR spune:

A mai folosit cineva vaccinul trivalent TETRACOQ ? Maine,la scoala baiatului meu, pt.cei de 9 ani, este campanie de vaccinare antipolio.Eu l-am vaccinat antipolio la 1 an si 6 luni cu TETRACOQ. Nu stiu daca trebuie sa mai faca rapel acum sau nu. Nu am reusit sa iau legatura astazi cu pediatra. Dati-mi si mie un afat daca v-ati confruntat cu o situatie asemanatoare. Invatatoarea mi-a zis sa merg maine la scoala sa explic doctoritei care vine pt.vaccinare situatia copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Copilul meu a facut febra dupa administrarea vaccinului Priorix chiar de a doua zi.
Nu m-am asteptat la asta, avand in vedere ca informandu-ma anterior vaccinari am aflat ca reactiile adverse pot apare dupa a 5-a zi, lucru pe care mi l-au confirmat atat medicul, cat si asistenta.
Lucrurile au stat astfel: in ziua vaccinului si a doua zi copilul a fost constipat. Seara i-am luat temperatura rectal si avea 39. In felul acesta se pare ca l-am stimulat, copilul a facut caca iar la puin timp i-am masurat iar temperatutra si avea 37,5. In rest nici un alt simptom. Noaptea a dormit foarte prost si la un moment dat deoarece era foarte fierbinte (nu i-am mai masurat temperatura) i-am administrat un supozitor eferalgan, care i-a scazut febra.
Pentru ca nu are alte simptome, nu stiu ce poate avea se de la ce face febra. Apropiatii imi spun ca e de la vaccin. Eu nu sunt asa de sigura.
E adevarat ca in perioada asta ii erup mai multi dintisori...
Sunt foarte confuza.
Daca va mai face febra o sa mergem la medic.
M-ar ajuta foarte mult sa-mi spuneti ce experiente ati avut cu acest vaccin. Poate voi ganditi mai obectiv decat mine, in acest moment.Da-ti-mi un sfat, va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Disconfortul din timpul noptii e posibil sa fie de la vaccin.
Med. de fam. ne spunea ca in practica(teoria afirma altceva) au fost putine cazuri de copilasi care au facut febra imediat dupa vaccin.
Cel mai bine este sa nu mai astepti, suna acum medicul sa vezi ce-ti spune.

Mergi la inceput