Cluj rulz! (31)
Raspunsuri - Pagina 9
mariana tache spune:
Svety, pai la intalnirea de genul celei de sambata nu mergem cu copiii! Pe mine nu ma deranjaza daca il aduci si pe Dani, dar sunt convinsa ca o sa te deranjeze pe tine. Si daca mergem undeva unde e fum, ce te faci? De ce nu sta Mihai cu el??? Tocmai asta e ideea: mamicile se distreaza, taticii sunt pe post de mamici .
Si prietena ta a avut dreptate: nu merita sa-ti papi neuronii degeaba, ca ea e oricum prea "desteapta" si nu ai cum s-o clintesti din desteptaciunea ei!
Roxana, cu tine ce mai e? Sper ca Serban e ok!
Eu cred ca va zic somn usor! (nu sunt sigura )
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
O! Am uitat!
Avem, super, super poze! Oana (nu am avut timp pt comentarii)
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Stiu ce zici. Si eu i-am zis lui Mihai sa stea cu Dan, dar depinde la ce ora va intalniti, ca daca-i seara nu-l pot trimite la plimbare. Plus ca mai are ceva treaba. Ma mai gandesc eu. Sper sa conceapa mintea mea ceva pana la urma.
Ma duc sa vad pozele
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
carrie spune:
saluti!
fetele inchid ziua, eu o deschid:)
da mapregatesc de o zi intensa, imi beau cafeaua si-mi injectez energie
cu pizza desi imi doresc tare mult nu cred ca am sa vin, avem o zi foarte incarcata maine, cu multe de rezolvat si seara cu musafiri din alt oras.eu chiar voiam sa va propun duminica, cand Mihai trebuie sa mearga pina la job.in plus luni pleaca la Bucuresti asa ca chiar trebuie sa exploatam ziua de maine(din toate punctele de vedere).
dar avand in vedere ca Mariana pleaca eu zic sa va intalniti maine, cu mine va mai vedeti saptamana viitoare.oricum comunicati-mi locul si ora intalnirii poate poatema organizez cumva.
Oana super poze, tare mi-au placut, am una cu fie-mea in mare tandrete, e f faina.
va pup si va doresc o zi frumoasa
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
nana_sim spune:
Buna dimineata!
Nu ca as fi eu cea mai in masura sa propun dar varianta de compromis sa ne vedem duminica dimineata la o cafea tarzie astfel incat sa ajunga si Mariana si Cristiana? Zic si io!
Mariana ce s-a ales de jobul acela?
Serban cum o fi el azi?
Spor in toate!
tuchi spune:
Simona trebuia sa intru sa-ti trimit si eu o , asa ca fetele ca poate te mai bine dispune. Simpatica mai esti! Sper sa scapi cit de repede de nervii de genul asta.
cit despre intilnire, eu pot chiar mai bine duminica dimi dar depinde cit de devreme intentiona sa plece mariana si daca printre pregatiri mai apuca sa strecoare si asta.
Apropos de poze, la unele se simte clar mina de profesionist a marianei, eu putine am apucat sa fac pe motiv de fiu lacrimogen. Asa ca, pt mariana.
mandy si eu am fost la radiografie cu medea undeva in manastur, daca nu rezolvi prin medicul lui svety da un pm.
stanca pui, neuronul meu (de 2 mesaje vreau sa-ti scriu si uit) ....... a uitat sa-ti dea formularele dar le aduc cu mine in week-end daca ne vedem, promit. Si s-a prelungit si termenul de depunere pina la sfirsitul lunii februarie, poate stiai.
Roxa da un semn sa nu ne impacientam de tot.
o zi buna sa aveti cu si
heny spune:
Azi, vineri 13, nu ar fi o problema, dar, am visat ca mi s-au sfarmat dintii mancand si bucatile erau negre de tot .
Heny
baby-boom spune:
Salut, fetelor!!!
Roxana, Serbanel cum e???....sper ca au trecut toate!!!!
....fetelor, e bine si sambata, da' si duminika, din partea noastra...poate chiar mai bine duminik, ca mi-i asa un dor sa ies la cafeaua de dimi, asa pe frig, si sa ma incalzesc dupa primele sorbituri...nu de cafea da de ceva dulce si lichid!!!miam-miam....
...si in + vine si cristiana asa, care oricum a lipsit si data trecuta...ei ei!!!!!
..daca ne vedem duminik, propun un loc, acela care s-a deschis nu demult in spatele catedralei...ca n-am fost inca si-s curioasa...e un fel de sandwich & salad bar...si au muffins si croissante proaspete..sau cel putin asa scrie pe usa dansilor!!!!
Mariana, intri in program?
va diresc o zi perfecta...cu toate ca-i vineri 13, dupa cum bine facu' pbservatia si Heny!!!!
Heny, ....daca nu esti superstitioasa, nu-ti face griji...io d-aci iti transmit niste enerjii si ganduri tare pozitive, asa sa teraca ziua mai repede si fara peripetii!!!!
P.s.....tare reusite foto...felicitari fotografelor!!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
baby-boom spune:
Vesti:
1. Serban e bine, febra ioc, doar ca i-a iesit o eruptie pe piele....medicul de la contagioase zice ca 50% e virala, 50% rubeola..sper sa nu gresesc....da' nu-s siguri medicii!!!!
2. Am vorbit cu Mariana, care nu poate intra pe dc, din cauza ca are pc-ul de lucru!!!!!
....duminik nu-i bine pt. ea...bagaje, s.a.m.d.
....in schimb cine poate veni sambata e invitat sa ne intalnim la Marty's Caffe, pe Pasteur....asa pe la 17, e bine....ora ramane flexibila, cu mentiunea ca ar fi bine sa ramana o ora dupa masa....
....cine vine??
Lista sigura:
Mariana
Roxana
Simona
Oana
Florina......
...probabil: Cristiana, svety....
...restul, cine vine???
...am aflat ca nu vine Stanca........si .....data viitoare nu scapi, sa stii!!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
mandyksch spune:
Baby-boom, Svety, Tuchi, mersi de raspunsuri. Pediatra mea ne-a spus ca bebicul e prea micut ca sa ii facem radiografie si ca ar fi bine sa-i fac eco. Acuma eu tot sper sa fie alarma falsa si sa nu avem probleme. Sper.
Svety, trimite-mi PM cu detaliile medicului pe care il stii tu , o sa sun sa fac o programare ca noi trebuie sa venim din Dej, o sa incerc si la Interservisan.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)