Cluj rulz! (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Florina, Mariana, Oana pentru gandurile bune.

Mie imi place la Marty insa este si niste fum si trebuie facuta rezervare.

ghinionului care ar putea sa pasca pe cineva astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Am intrat sa va zic ultima veste in ce ne priveste: se pare ca vine bb2!Sau cel putin asa zic cele 2 teste de sarcina facute!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Simona, spui tu ce spui....
....ideea e sa diversificam paleta....ziceti si voi ceva cocshoare, ca io is ramolita!!!!!

....doar sambata dupa amiaza sa fie, atat e cert!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Mie imi place mancarea la Marty, da' ma mai gandesc si la alte locuri. Asta vara am mancat de 2 ori la un restaurant care parca se cheama "Casa veche" pe Clinicilor, exact inainte de farmacia aceea cu proteze care e pe coltul dinspre intrarea la UBB la Geografie. Era frumusel inauntru si lume putina ca era nou, da' nu stiu daca mai functioneaza.
Mai dau un search pe internet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am net deocamdata .Luni se repara definitiv.
Din pacate nu pot veni la intalnire ca am de facut o vizita programata de mult si nu o pot amana.
Un restaurant fain de intalnire ar fi Chicago's in Manastur spre varianta cu Zorilor.E super acolo si au si separeu dar au o placinta cu mere fierbinte si deasupra cu ingehtata sa nu va povestesc ce bunatate.Eu zic ca acolo e fain de intalnire.
Poate o combin cumva si vin si eu la intalnire.
Mariana zicea sa iesim dupa ce se culca pitici.Voi ce ziceti?
Mariana sa nu te superi ca ti-am publicat ideea

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Ioana, felicitari!!!!!!!!!

!!!!....cred ca ti-a fost dor sa fi...ca si mie mi-e, da e prea devreme, asa ca ma m-am bucurat de Mariana, acum ma bucur de burticutza voastra!!!!

...sa fie intr-un ceas bun....si o sarcina usoara si nastere la fel!!!

Ce frumos!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

...Fetelor, da' nu ne intalnim mai in centru???
....asa intr-un loc mai putin pretentios, ca ala de care ziceam mai sus???...mi se pare perfect!!!

...da' nu-i musai!!!

Simona, am vazut si io Casa Veche...am trecut pe langa...nu mi s-a parut ca-i desfiintata!

Flo

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ioana felicitari!Sarcina usoara si un bebe 2 sanatos.

Florina loclaul nu e pretentios deloc.Noi mergeam la tinuta de stada.Mie imi pace ca e curat si aerisit si mesele nu sunt tare apropiate.
Si oricum a fost o propunere nu o obligatie sa fie intalnirea acolo.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

uraaa.FELICITARI IOANA!!!!!!!!!

SARCINA USOARA SI BB SANATOS!
io recunosc ca ma sperie putin ideea, desi , ia sa va divulg secretu, si noi ne-am propus anu asta dupa mutare in casa noua sa incercam.

Dragutzele io nu pot veni nicicum maine, se pare ca nici Raluca cu care povestesc acuma, dar va urez distractie placuta!si sunt si eu acolo cu voi!

ce mai face mama Mihaelei?

pupici

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Fetelor sunt pe fuga..m-am programat la cosmetica, deci maine voi veni la intalnire cu fatza belita.

Mariana, neaparat te rg sa-mi dai un bip cand ai ora si locul stabilite, ca io desi am citit tot, inca nu m-am lamurit!!!

Asa e, Serbanica e suspect de rubeola sau infectie virala cu sanse 50%-50% pt oricare din variantele astea...io inclin spre rubeola deoarece are bube si in ureki si dupa ureki si in cap si..as vrea sincer sa scapam de o boala...

Va las, va pup si poate revin deseara,
Roxa

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput