Bebelusi de iulie-august 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Anis,bravo tie,mamica puternica! Ce mult asi vrea sa fac la fel si sa am un bebe in burtica cat mai repede...dar avem atatea de rezolvat mai intai...cu casa,cu banii,multe...sper ca in 2007 cel tarziu sa facem o fetita.Si dupa..mai vreau inca un baietel si GATA

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

am uitat sa zic ca am pus poze noi in albumul de luna a V-a.

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

fetele voi ati pus bb in premergator? mie mi-a zis dr ca la 8 luni cel mai devreme
astept raspunsuri cu sarea daca punti sau nu in legume

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Giana,ce dulce e Dani si ce falcutze aree un scump!!!

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

La multi ani/luni lui Tudor,Andreea!Sa ne traiasca
Sa nu te superi de intarziere,sunt chiauna!

de fetita cu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

De asemenea urez La multi ani/luni bb nascuti pana azi pe care nui-am mai urat
Voi vedea si eu pozele noi cand o sa am unmom de respiro.Cand?
BB2-DEJA AM IMPRESIA CA NU SUNT MAMA BUNA SI MA GANDESC LA TOATE ALEA!Probabil ca e pe fondul oboselii accentuate din ultima vreme innecatul corabiilor.

anis,uite:
How can I get my 6-month-old to stop biting me when nursing?

By Angela Rosas MD

How can I get my 6-month-old to stop biting me when I am breastfeeding her? She has lower teeth, one top tooth, and a second top tooth coming through.

Once teething begins, it's actually very common for infants to start biting while breastfeeding. This can be very uncomfortable, if not painful, for the breastfeeding mother. Even small nipple injuries can make future feeds very uncomfortable. Babies usually bite at the end of feeds, when they're full and want to play. Try this solution: as soon as you feel your baby biting, gently slip your finger between your baby's gums to release her from your nipple. While you're doing this, say "No" firmly with a stern look on your face. Even if your baby laughs, you'll have to keep a straight face. You may have to repeat this a few times before your baby learns to stop biting.

de fetita cu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

quote:
Originally posted by starchi

[brown]Noua pt somn si pofta de mancare ne-a recomandat dr PERITOL-1 ml.
Iar ieri cand i-am spus ca tot nu doarme a zis sa-i maresc doza, 2 ml - inainte de culcare.

[red]E vreuna dintre voi care a dat PERITOL la bb?[/red]

starchi,
eu am luat PERITOL cand aveam vreo 8 ani ca am fost bolnava cu inima si nu stiu de ce mi-a dat atunci. da mi-aduc aminte cu groaza ca ma umflasem pur si simplu (si-acum ma uit la poze si ma minunez) si imi aparuse si mustacioara :) bine da eu am luat cred ca vreo 6 luni si probabil in cantitati mult mai mari.

da stiu ca e destul de puternic si mi se pare cam ciudat pt bebe mai ales pt niste dureri de masele. mie o pediatra la care am fost in primele luni imi recomandase pt bebe FENOBARBITAL ca era cam agitata de la dinti....iti dai seama ca nu i-am dat...

eu zic sa mai ceri parerea si altui medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Emaaimee...saru-mana de raspuns.sa stii ca asa am facut, cred ca din instinct..cand incepea sa muste ii punea degetul intre buze ca sa elibereze sfarcul si ii mai zic si 'NU"..nu cred ca intelege partea cu nu...dar cred ca va functiona treaba sa o fac sa nu mai muste.

Eu de cand cu rusii , am observat ca mi-a scazut lapticul tare...sper sa fie trecator.

Monica-Elena , dr mi-a zis ca fara SARE, in legume....si la om sarea nu e buna ,dar la un bebelush si sa profitam de faptul ca ei nu stiu ce e, si o sa se obisnuiasca fara.
Eu una nu am sa-i pun sare cat mai mult timp.Si eu am facut de multe ori cure de fara sare, desi e naspa de tinut, era excelent.

Cat priveste bb2, cum o vrea Dumnezeu si cand o vrea, noi il asteptam...nu ma apuc acum sa fortez nota...
Hahahahah Giana, si eu tot 3copii as vrea...dar cred ca e fff greu si mai stau pe ganduri.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by Oana C
Asa face si Eva uneori; cind ii bag lingurita cu mincare in gurita, atunci se gaseste si ea sa se frece la ochi, de-i ajunge toata mincarea pe ochi, pe frunte, in par; asa avem si noi "a doua pereche de miini" citeodata ... Am incercat si sa-i dau o jucarie sau o lingurita, dar alea ajung inaintea linguritei mele in gurita ei si nu mai ies de acolo decit cu forta.

Parca o recunosc pe Vic in descrierile voastre! Mai stranuta, mai rade, mai mana in castronel, mai la ochi, ce sa mai discutam, pana terminam de papa, e un dezastru in jurul nostru!
Rabdare sa ai, ca sotiile se tin lant!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

quote:
Originally posted by Simonaci79

Fetelor imi cer scuze ca v-am impuiat capul, am umplut singura o pag! Dar aveam multe de zis, sa-mi dau si eu cu parerea nu? Scuze daca v-am obosit!
Sa va spun si eu ce am aflat cand am fost la dr: Nu stiu cate kg mai are ca eu acasa m-am plictisit de cantar si la dr sapt trecuta avea 10.040 kg, dar avem 73.5cm!!!! Mare baiatul mamei! Dr zice ca are dimensiuni de un an! (Sa nu-si laude cioara puiul?)

Hai ca va las acum, ca v-am obosit cred, va rog numai sa nu ma injurati cand cititi, sa nu sughit maine! Pupici si noapte buna tuturor!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Simona sa stii ca mie chiar imi face placere sa iti citesc mesajele si te admir pt ca iti faci timp sa raspunzi fiecarei fete in parte.
Felicitari pt baiatul maaaaaare!!!!! cand am vazut dimensiunile lui zuzca mea mi s-a parut asa micuta....

Cami si ANA (17.08.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput