Bebelusi de iulie-august 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 8
brianamica spune:
Monai sunt convinsa ca s-a mai discutat
pe forum despre borcanase cu mancarica.
Am luat si eu Hipp, banana+mar+piersica insa nu i-a placut fetii
deloc.
Voi ce ati mai incercat?
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/album?.dir=e748&.src=ph&store=&prodid=&.done=my_photos
blackpanterro spune:
Sunteti dragute fetelor
, ce sa fac si eu, ma mai plang la voi ca la cine altcineva?.....Sotul e la lucru toata ziua :(
Bebe 2, am spus ca va fi cand iese mama la pensie(5 ani) sa vina sa stea cu noi ca mie mi greu singura.....as vrea sa fiu mai puternica dar am descoperit ca e foarte greu sa fi puternic cand Aidan imi urla in urechi :)Si intre mine si sora mea sunt 5 ani jumate si nu am murit - hehe
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
Giana spune:
Mamaaaa...noi avem mari probleme cu papatul.Dar mari de tot...Nu sta deloc in scaunul de masa.Cum il pun incepe sa urle.Si nu primeste mancarea.Adica el de mancat mananca dar se incordeaza ca sa se dea jos cred.Am tot zis ori ca e prea obosit,ori prea flamand...Mananca in final bine(cam 200g de piure de fructe) dar cu cantec.Si nu vreau sa incep sa ma scalambai langa el pana mananca...asa se-nvata si...
Ce sa fac?Si bebelusii vostri fac asa la masa?O fi o perioada aiurea si cum s-o depasim?
Acum i-am dat piureul de zarzavat care i-ar fi placut...daca n-ar fi fost scaunul ala...adevarul este ca era si cam prea obosit si foamea mare...
Giana
de
Daniwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI
Oana C spune:
quote:
Originally posted by Laura25
"Doamne cred ca Aidan are cele mai nasoale simptome dintre toti copilasii de pe forumul nostru. " - Adriana cred ca nu ai citit mesajul meu. Suntem in aceeasi oala. Rares plange noaptea si se trezeste si de 3-4 ori intr-o ora. Vrea numai in brate zi si noapte, e mofturos si marait non stop, plus cate un pic de febra si alte alea( cum ar fi kk moale de vreo 5-6 ori pe zi).Ieri a inceput si fii'mea, sper sa nu faca char asa de rau...
Da' fiica-mea ce mai are?
Ca m-a marait si ea toata noaptea; s-a trezit pe la 12 noaptea, n-a vrut bibe, n-a vrut san, n-a vrut nika, numa' asa, sa ma enerveze pe mine; si cum dispaream de linga ea, cum incepea maraiala; toata noaptea s-a trezit maraind sau maraia si in somn, dar am lasat-o in pace, ca si eu eram chiauna de somn, mai ales dupa ce de 2 ori am alergat la ea cu ochii inchisi, numai ca sa constat ca ea adormise la loc. Nici formula nu mai bea; de ieri seara, inainte de a merge la culcare, a baut numai 90ml de formula; atit!!! Cum simte bibe in gurita, cum incepe sa-l roada si sa scuipe afara tot laptele
. S-a trezit pe la 5:15am si sotul a incercat sa-i dea bibe cu nici un rezultat; apoi s-a trezit de tot la 7:30am (sau atunci a inceput sa ma strige). In schimb, maninca f bine solidele.Acum am reusit sa o adorm putin (9:45am), dar pun pariu ca se trezeste imediat, dupa 30min.
Daca ma enerveaza, o iau la Mall si o plimb prin toate magazinele!!! Asa, ca sa nu ma joc cu ea azi; macar ma mai relaxez si eu.

Sper ca toate astea sa fie de la dintisorii de sus, sa nu se fi schimbat papusica mea cea cuminte
intr-un monstrulet profitor si alintat (ca deja stie multe si intelege f bine cam tot ce se intimpla).Oana si
Eva (29 iunie 2005)Poze cu Eva
Oana C spune:
Monai, asa face si Eva uneori; cind ii bag lingurita cu mincare in gurita, atunci se gaseste si ea sa se frece la ochi, de-i ajunge toata mincarea pe ochi, pe frunte, in par; asa avem si noi "a doua pereche de miini" citeodata
... Am incercat si sa-i dau o jucarie sau o lingurita, dar alea ajung inaintea linguritei mele in gurita ei si nu mai ies de acolo decit cu forta.
Dar, cu toata lupta asta cind se intimpla, termina tot ce-i dau de mincare sau maninca pina se satura, apoi se opreste.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
blackpanterro spune:
Na tocmai voiam sa spun ca eu pariez pe tine Oana ca o sa mai ai un bebe cat de curand, ca Eva e atat de cumintica incat poti....haha
Giana, asa e si Aidan, ii e frica de tot ce ii cumpar.Are scaun special de pus in vana la baita, urla cand il vede, apoi urla cand vreau sa il pun pe olita, si ce frumoasa olita are, urla cand il pun in premergator, cred ca o sa urle si in scaunul de masa.
Eu il voi tine in casa o vreme(scaunul) sa se obisnuiasca cu el.Apoi o sa il pun in el si o sa il distrag cu tot felul de jucarii.
Asta este planul, cine stie cum o sa fie in realitate.
Oana C spune:
Adriana, pot sa-mi vina toate rudele din tara sa ma ajute, ca tot nu-l facem pe al doilea asa curind. Noi (eu si sotul)
am vorbit sa-l facem cind Eva o sa aiba 3-4 anisori; asa avem timp sa ne ocupam de Eva pina atunci, iar ea va fi destul de marisoara ca sa inteleaga, sa doarma mai bine noaptea, sa mearga la gradinita si sa nu stea agatata de picioarele mele cind o sa fiu cu bebe 2 in brate... Si poate atunci va ajunge si mama la noi, sa ne ajute, ca-n soacra nu-mi pun baza.
Giana, imi pare rau pt Dani; sper sa-i treaca repede raceala.
Peca, FELICITARI pentru sora ta!!! Cred ca este f fericita sa isi vada minunea de fetita.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
anis spune:
Buna seara mamici...
Giana..si la mine au venit rusii...ce chestie in aceeasi perioada..
Chiar de acum ma gandeam ca noi nu o sa ne ferim deloc ,ca oricum vrem o surioara sau un fratior pt Ingrid cat mai repede...si chiar nu conteaza cat e de greu...ca, oricum acum nu prea m-a ajutat nimeni..si .m-am calit deja.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
blackpanterro spune:
Wow, Anis ce curajoasa esti sa vrei bebe 2 curand!!!!Bravo tie!!!
Eu abia astept sa aibe Aidan putin peste un an sa imi gasesc de lucru ca nu mai suport sa stau acasa.
Giana spune:
Adriana,i so fi facut frica intre timp de el..ca pana acum era ok cu scaunelul.Am avut noi un esec cu marul ras crud si cred ca de atunci nu-l mai suporta.
Ce am mai observat eu la Dani...are umflata gingia acolo unde vor fi maselutele...si roade degetelul tot acolo...de dinti nu e vorba inca,doar n-o fi de masele![]()
Uitati-va aici
Un pupic de la Dani pentru voi toate!
Giana
de
Daniwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI