Cereale - de care?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Un copil destept , se poate si fara vitaminele B.
Cum se face ca cerealele cu B-uri sunt mai ieftine decat cele naturale si se face multa reclama pentru ele?
Am in casa cereale de la Hipp si nu au vit . B.
CiniMinis - hhhhhhhm super bune la gust , dar ... pline cu vit.B.
Este o oferta foarte mare si fiecare are dreptul de a alege.
Sper sa fie alegerea corecta.
Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

Emma cand a fost diagnosticata cu rabdomiosarcom alveolar (cancer) , alimentele cu vitamina B au fost singurele pe care ni le-au interzis doctorii.
Vitaminele B 1 - 12 , ajuta la dezvoltarea celulei bune dar si canceroasa care poate fi inactiva in organism toata viata si sa nu se declanseze.
Eu va spun din experienta nu din auzite.

In primul rand Dumnezeu sa o ocroteasca pe Emma iar tie sa iti dea puterea sa lupti in continuare alaturi de ea!

In ceea ce priveste sfatul tau, intr-o oarecare masura ai dreptate! Pacientii cu cancer nu au voie sa consume suplimente de vitamine (mai ales cele care contin pe cele din complexul B) pentru ca ele stimuleaza cresterea celulei maligne! Nu au insa restrictii la alimentele care contin in mod natural aceste vitamine (legumele).

Omul sanatos (care nu are cancer) poate sa consume suplimente de vitamine. La fel si copilul sau sugarul poate sa se hraneasca bine-mersi cu aceste cereale imbogatite cu vitamine fara ca acest lucru sa le faca vreu rau. Dimpotriva, vitaminele din complexul B ajuta la dezvoltarea armonioasa a creierului. Nu va aparea nici un cancer daca se consuma suplimente de vitamine din grupul B.
In organism apar mereu celule maligne, in toate organele, numai ca ele sunt rapid anhilate de sistemul de aparare al organismului (a carui buna functionare necesita vitamine). In mod normal, ele nu apuca sa se multiplice in asa fel incat suplimentul de vitamine sa le favorizeze si mai mult dezvoltarea.

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Multumesc Sheannamp pt explicatii, chiar vroiam sa insist cu intrebarea asupra complexului de vitamine B continute de diverse suplimente nutritive, cereale, biscuiti pt copii- avand in vedere ca Aida a insistat ca NU sunt benefice ba chiar periculoase.
Fetitei mele i s-a indicat complex B de la 2 luni, o data pt a ajuta la remiterea zonelor cu suferinta data de hipoxia medie de la nastere, apoi pt stimularea apetitului (2 pediatri au insistat ca daca ii vom administra o perioada mai indelungata complexul B va avea in mod cert apetit bunicel). Partea secunda a problemei e ca acest complex B pare sa fie gretos pt ea asa ca taaaare greu il accepta si trebuie o gramada de tertipuri pana inghite ml recomandati.

SHEANNAMP- am acasa si cereale cu orez, simple, de la Nestlé, numai ca scrie ca sunt indicate dupa 6 luni. Nu stiu ce gusta au, si daca bblusa mea le-ar tolera, mai ales ca ar trebui sa le fac cu formula delactozata probabil, la baietel am folosit numai cereale Humana cat a fost bebe iar acum a prins gust pt Milubrei-uri, dar el mananca cam de toate fara mofturi cata vreme nu au capsuni si cirese prin compozitie. Si ciniminis iarasi ii plac.

Cat despre Emma, ii doresc, din nou, sa-si revina, sa se poata bucura de viata si de copilarie si sa-si bucure parintii cu zambetul ei ! (AIDA-o intrebare am pt tine- Medicii care o au in evidenta si o trateaza au afirmat ca problema ei a fost generata de faptul ca a luat complex de vitamine B din suplimente de vitamine, cereale, etc pana la varsta de 3 anisori cand a fost diagnosticata?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

cred ca trebuie sa va informati despre regimul Osawa ca sa vedeti ce influenta au cerealele asupra alimentatiei;nu ma refer la avantajele regimului asupra dietewwi ci la influenta asupra dezvoltarii psihicului.

Mergi la inceput

Dorsilia, Nestle impreuna cu alte firme mari sustin inceperea diversificarii incepand cu luna a 6 de la nasterea la termen. de aceea toate produsele lor au eticheta pe care scrie peste 6 luni.
www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">Ghidul european de alimentatie a sugarului mentioneaza (la pagina 176) ca diversificarea se poate incepe, cel mai devreme la sfarsitul a 4 luni de viata de la nasterea la termen.
Cred ca in cazul fetitzei tale cerealele fara gluten (orez, porumb, ovaz) sunt o solutie foarte buna pentru a incepe diversificarea.
Orezul simplu de la Nestle e foarte gustos, se prepara cu formula (de care bea fetitza ta). Eu l-am preparat si cu apa si ai mei baieti nu l-au refuzat, dimpotriva (pentru ca eu nu am avut formula prin casa din cauza ca ii alaptez).
Diferenta intre orezul simplu si cel cu roscove de la Nestle este ca cel simplu da o consistenta mai groasa decat cel cu roscove (la aceeasi cantitate).
Oricum, sa nu te astepti la cresteri spectaculoase in greutate (la noi nu a fost cazul). Insa s-ar putea sa ii placa foarte mult.
Sanatate!

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Si eu am inceput diversificarea la 6 luni si am inceput cu orez simplu de la Nestle,recomandat dupa 4 luni. Abia pe la 7 luni am inceput sa folosesc cerealele recomandate dupa 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Draga Dorsilia - cand am intrebat "de ce fetita mea a facut cancer?" , raspunsul a cazut sec : "daca as sti as lua premiul Nobel si s-ar face vaccinuri...".
Si noi am luat complex B + Depakine pt encefalopatie hipoxica de la 4 luni la 3 ani si jumatate.
Deducerea cu vit.B reiese din faptul ca a fost singura chestie interzisa ca sa nu mai vorbesc de faptul ca au crescut semnificativ cazurile de cancer la copii.
Nu vreau sa sperii pe nimeni , dar cine se frige cu ciorba sufla si in iaurt , cat despre mine , daca as putea da timpul inapoi ... as vrea sa pot si eu sa aleg.
Oare ce pot eu sa spun ?Asa cum a zis si Sheannamp sunt alimente care contin in mod natural vit.B.
Nu inteleg de ce noi am crescut si ne-am terminat si facultati , am intemeiat familie...fara nici un aport de vitamine ??
Nu stiu ce sa zic,serios .
Sper ca nu am provocat daune morale , dar asta este parerea mea .
Stiu ca am pus un semn mare de intrebare care o sa va macine (nu asta a fost ideea).

Cand ajung la spital o sa intreb doctorita noastra (care este o super lady) , desi tare mi-e ca stiu deja raspunsul.
Toate cele bune si sanatate la maxim si sincer sper ca nu am suparat pe nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noi am inceput la 5 luni cu cereale de la Milupa, cele cu lapte, apoi am ocntinuat de la 8 luni cu garu+miere de la Nestle..au fost singurele pe care le-a mancat cu placere si le mai mananca si acum. Am evitat tot ce inseamna biscuiti, cereale cu gluten pana pe la 8 luni. Acum ii dau tot cereale ptr bebelusi, cateodata ii mai fac si Cheerios cu lapte, depinde cum am in casa.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Autor: mirela0521
Subiect: cereale la BB predispus la constipatie?
Trimis la: 24/05/2007 09:39:48

baietelul meu are 9 luni. pana acum nu i-am dat cereale sau biscuiti rasi pt ca este predispus la constipatie. inca de la 4 luni am abservat acest lucru. il constipa si banana indiferenta ca este mai coapta sau mai cruda ca si morcovul fiert. de vre-o 2 saptamani insa, de cand a avut o raceala mai nasoala, nu mai are pofta de mancare. nu mai vrea dimineata mere rare sau portocale pasate. nici piersici din compot nu mai vrea sa se atinga de el. bea doar sucul de portocale dimineatza. acesta este motivul pt care as vrea sa ii introduc cerealele. ca sa manance totusi ceva dimineata. de fapt are o lipsa a poftei de mancare mare pt ca nici supele sau piureurile nu le prea mananca. lapte folosim Lactana de la Topfer, dar am vazut ca cerealele lor sunt toate cu orez si diversificate cu banana sau morcov, adik cam tot ce pe el il constipa. ce sfaturi imi dati? ce alte cereale mai exista in comert care sa nu contina elemente care il pot constipa?
--------------------------------------------------------------------------------

Autor: beatrix
Raspuns la: 24/05/2007 09:57:27
Mirela,
si noi am avut probleme cu constipatia de cand s-a nascut ca sa zic asa pana la 4 luni! atunci i-am introdus cereale (orez simplu cu aroma de vanile de la nestle) in biberonul de seara ca sa fie mai consistent si sa poata trece noaptea fara sa se trezeasca (atunci am reinceput si serviciul). ca si tine credeam ca asta il va constipa si mai tare dar se pare ca nu! de cand am inceput sa-i dau seara cereale face kk in fiecare dimineatza dupa prima masa singur! uneori face ca niste bilutze alteori normal dar face singur! de atunci nu am mai folosit nici supozitor, nici termometru nici ceai de musetel.
Singurul lucru care il fac diferit de ce scrie pe cutia de cereale este ca ei zic sa pui 3 masuri parca la 100 ml de lapte, iar eu ii pun 3 masuri la 240 ml in biberon seara!
Eu zic sa incerci cu orez simplu si sa vezi ce se intampla!
Succes!

Mergi la inceput

Autor: Amy76
Subiect: cereale cu porumb
Trimis la: 29/06/2007 13:51:49

mateias are 9luni si mananca dim si seara san.as vrea sa-i dau seara in laptele muls de la mine cereale fara gluten.fiindca cele cu orez il constipa,as vrea sa-i dau numai porumb simplu,dar nu mai gasesc pe nicaieri.acum 4ani,cand era fetita de varsta lui,era la Bebelac porumb simplu.voi ati gasit pe undeva?din acelea cu orez si tapioca am gasit ,dar vreau numai cu porumb.
--------------------------------------------------------------------------------

Autor: madau
Raspuns la: 29/06/2007 14:24:34
Din alea de la Nestle grau+miere n-ai gasit? Ca si eu tot din acelea ii dadeam Mirunei, si ea avand tendinta spre constipatie. Si mai sunt unele de la Milupa, din alea in cutie albastra (fara lapte) - 5 sau 7 cereale. Aaa, si de la Nutriben mai sunt din cele cu grau.

Mergi la inceput