Mamici de martie-aprilie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 2
Qamar spune:
bon soir mamici, vad ca nivelul de energie e pe minus astazi, dupa atatea cazuri de mamici cu nopti nedormite...
tre sa marturisesc ca ma alatur grupului, am dormit max 2 ore azi noapte, restul m-am foit ca o cucuvea....plus ca azi-dimineata am avut vizita la cabinet pentru analize 
dar tot am reusit sa facem ceva azi, eu si sotzu:am cumparat carucior
, in sfarsit ne-am hotarat pentru un model Chicco si am stat toata dupa-masa sa il asamblam si sa ne prindem ce e cu fiecare buton
in final, nu ne-am putut abtine si am plimbat putin si ursuletzu cu carucioru, asa ca sa vedem cum e 
ursuletzu s-a declarat multumit, noi la fel si acu' eu, cel putin, caut retete pentru somn, ca mi-e teama ca Mos Ene nu prea imi mai stie adresa![]()
Noemi
30+
Poze cu burtica
andra_simona spune:
Poate e ceva normal
sa nu poti dormi noptile.Dar de ce??????????Vreau sa dorm cer asa de mult
.Astazi trebuia sa merg sa-mi fac analizele si nu m-am dus ca normal nu am putut sa ma trezesc.Pai daca m-am culcat la 3.Fetelor chiar nu putem lua nimic de somn?Iar bebe zici ca ma pandeste cum atipesc cum ma faulteaza
.Cred ca trebuie sa ma impac cu ideea si sa dorm doar ziua
.
28w
andra_simona spune:
Numar zilele pana la o noua ecografie si am niste emotii de parca as naste acum.![]()
mai sunt 6 zile.aproape.PE 16 am eco.Si de abia astept dar mi-e si frica.pupici
Qamar spune:
andra simona, cred ca intr-un fel ne pregatim pentru primele luni cu bebe..incerc si eu sa gasesc o consolare, desi pe mine literalmente ma apuca nervii cand stau asa noaptea, cu ochii in tavan si astept sa adorm, si nimic,,,
cat despre chestii care sa ne ajute la somn, eu nu am incercat (si nici nu prea vreau) decat cele 'traditionale':laptic cald seara, baita calduta, muzica, etc..cam fara folos pana acu![]()
cat despre echo, si eu abia astept sambata viitoare, ca eu pana atunci mai am de asteptat
si ma tot intreb daca e beblina ok, etc etc..chit ca, la cata energie are, cred ca e in forma maxima

Poze cu burtica
ama_kaly spune:
Azi am fost la dr,bebe al nostru creste foarte bine,la 24saptamani si 2zile are 800gr si 25cm!
Colul e inchis,nu avem probleme!Si suntem tot baietel,CLAR!![]()
I-am luat si hainute,o sa pun poze cu ele sa le vedeti sunt asa de dragute!
Tina te rog modifica si la noi masurile lu' bebe!
io
24+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
Delia21 spune:
Irina,imi pare rau scumpa sa aud asa ceva,of....dar las ca trece;dar este si o particica buna:petreceti mai mult timp impreuna si puteti plange unul pe umarul altuia;a....mersi ,mi-ai dat o idee,ia sa vad daca pot gasi pe cineva sa-i rupa 1-2 picioare la al meu
......glumesc,dar....nu ar chiar rau
[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
MP spune:
Fetelor,
Sunt tare suparata...

M-am chinuit jumatate de ora sa va scriu si eu...si nu stiu ce s-a intamplat,dar s-a pierdut tot.Si e aproape ora 4 dimineata...adica ce mai,e 4 deja.
Nu mai stau acum sa reiau.
Va scriu altadata mai mult...
Uf, si va scrisesem atata...

Va pup pe toate,va doresc numai bine,bun venit mamicilor noi si La multi ani mamicilor sarbatorite!
Ne revedem curand!
Mamaaaaaaa,ce nervi pot sa am...
30 fara o zi
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei
nshiro spune:
Ce greu mai tin ritmul cu voi... Ufff albinutelor!

Intru si eu in clubul bufnitelor!!!!!
Daca acum ceva timp ma laudam plina de mine ca dorm cu nesimtire... de doua nopti am somnul varza! Alaltaieri seara am fost la film cu hazbandul si mi-am luat ca smechera pop corn si o sticla de jumate de cola! Rezultatul, pana la 4 si ceva nu am putut inchide un ochi, iar la 7 a trebuit sa ma trezesc sa plec la munca.... Toata ziua am fost zombie, iar seara pe la 10 m-am bagat in pat, pana la 12 m-am foit, pe la 5 m-am trezit la pipi si nu am mai putut adormi la loc decat pe la 6.30, dar ce folos ca la 7 iar a trebuit sa ma trezesc....
Nu-mi ramane decat sa sper ca va fi un pasaj trecator, desi ma cam indoiesc.
Anairda si Ile ma bucur ca sunteti mai bine, va doresc insanatosire cat se poate de rapida.
Tina da ce-i cu taxa aia la viza?????
Doar nu o cumperi, e dreptul tau!!!!!!! Si normal ca-i cumparai atatea lui bebe cu banii astia!!!!!!! Cat despre site imi pare asa de rau ca nu te descurci.... Ce frumos e site-ul de la mamici de ianuarie-februarie!!!!!!! Hai acum serios cine se pricepe???? AIDA parca tu lucrai cu asa ceva... Sau poate vreun tatic milos si priceput.....
Doublemom in legatura cu camasile de noapte, nu se gasesc de alea cu nasturi in fata cam pana pe la brau?
Aileana fericito! Ce n-as da sa fiu in locul tau, sa aflu ca-mi pot vedea bebelina mai devreme cu 4 saptamani!!! Insa ma intreb, cum de nu si-a dat seama doctorul pana acum, ca doar ai mai fost la eco, si la 3D si cred ca ti-au mai facut masuratori.... Iti tin pumnii sa vii cu vesti bune de la analize. Bagajul de spital e bine sa-l ai pregatit deja caci din saptamana 37 de poate intampla oricand!
Delia ce putin mi se pare ca mai ai.... numai 7 saptamani, deja a inceput numaratoarea inversa si la noi!
Loriana imi pare rau sa aud ca ai avut probleme
. Insa te poti consola cu gandul ca nu mai ai mult pana la intalnirea cu bebe. Ba chiar foarte putin! 
Tcelen sa nu cumva sa nasti fara noi!!!!!!!!!! Adica neaparat sa ne anunti cand pleci la spital, macar un mesaj off line pe messenger sa stim sa-ti facem galerie!!!!!!!!!
Noe eu stau in partea central sudica a Japoniei, cu iesire la ocean, asa ca nu prea sunt zapezi pe aici. Daca ninge o data sau de doua ori pe an... Cei din nord si de la munte saracii au probleme....
Tania felicitari pentru frumoasa evolutie a bebelinei!
Irina recuperare rapida lui tati! Ca doar o sa ai mare nevoie de el, asa ca mai menajeaza-l acum cat se mai poate... Cat despre kg .... nu pot decat sa te intreb cum de ai reusit? Prietena mea din facultate s-a ingrasat 30 de kg in total dar manca doua paini pe zi (cate jumatate la fiecare masa). Intr-un an jumate a pierdut toate cele 30 de kilograme fara nici o dieta!!!!!
Pispirica ma bucur ca e totul OK si bebe pe pozitie! Din plansuri mi-am revenit dar tot nu-mi convine ca tati tre sa munceasca asa de mult (telul meu pe anul 2006 e sa-l fac sa-si schimbe job-ul
, ca eu ma multumesc cu bani mai putini dar sa stiu ca am un sot devreme acasa) Cu gimnastica merge greu, e aproape imposibil sa stai 10 minute cu fundul in sus, mi se face rau si de la stomac, imi vine sa regurgitez si atunci tre sa ma ridic in genunchi, bebelina nu stiu daca s-a intors caci loveste exact in aceeleasi locuri in care lovea si inainte... asta e, vom vedea luni la control! Si tati zice ca ma chinui degeaba.... ca daca e sa se intoarca se intoarce oricum, nu tre sa stau eu cu fundul in sus! ![]()
Ileana marius felicitari pentru bebelina frumos dezvoltata! Cred ca a fost foarte emotionant sa o revedeti dupa atata timp! 
Catrinel multa multa multa sanatate mamei tale, sa se faca bine cat mai repede! Esti o fericita ca ai prieteni pe care te poti baza! Si mama a fost anul trecut in spital si am disperat o saptamana, eram ca un leu turbat in cusca! Tu esti singura la parinti?
rocsana si bebe chan
nshiro spune:
Dea iti tinem pumnii la doctor!
Tania foarte frumusica si sexy mamica aerobista 
Noe felicitari pentru achizitie! Sa-l stapaneasca bebe sanatos!
faza cu ursuletul!
Ama kaly felicitari si tie pentru bebe Seby care s-a facut maricel!
MP si eu am patit-o de vreo cateva ori si stiucat de frustrant e! Iti vine sa bagi mainile in calculator sa-ti recuperezi mesajul! ![]()
rocsana si bebe chan
ciuf spune:
Fetelor, am vazut ca a ramas insarcinata Ionica dupa o pierdere de sarcina.
Acum mie mi se pare tare cunoscut numele. Nu a fost printre noi la inceput? Sau o confund eu? E din Costa Rica.
Gata, va pup ca ma duc la nanica.
Sper sa am parte de un somn usor.
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo