ZALAUUUUUUU ' ( 3 )
Raspunsuri - Pagina 3
Bimilit spune:
Cafeau nr 3 e gata pregatita.mama ce bine miroase.Cine vine sa ne cafengim?
Va tuc ca merg sa trag si o tzighiiiiii.
Bianca - soacra cu DOUA murori!
dianaiulie2009 spune:
Elvira vezi ce am scris pe pagina asta , postarea 2 si in plus mai poti incerca la fantasio.fantasio sic,emma si davi's .
Carmen ma bucur ca sunteti bine cu totii .
Va pup si mai intru ...
albumele noastre
for2nity spune:
Am citit Anacezara si postarea 2, vroiam sa intreb daca ati vazut ceva chiar frumos frumos.
Va doresc noapte buna, somn usor, sa fiti cuminti!
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
mihaela_s spune:
fetelor, io pe scurt: servici super aglomerat, nici nu stiu cum s-a facut ora 16, toata lumea se cara acasa si eu stau de straja firmei pana la 17-noroc cu Silvia ca trebuie sa o iau de la camin, altfel cred ca dormeam acolo...super-oboseala, deci o stare de kko.
in rest toate bune si frumoase, poate maine voi avea mai multe de zis, dar nu prea vad cum...sa va povestesc procese si timpi de confectie? hmmmm.......abia astept we!
somnic usor! va pup pe toate.
ps. da' io-s invidioasa ca voi aveti timp de msg...vreu si ioooo, da' cand?
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Bimilit spune:
Fetelor noapte buna!!!!!!!
PS Mihaele in we putem face o conferinta.Servici usor.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
dianaiulie2009 spune:
Zalauance la apel !!!
Eu de buna dimineata am fost din nou la primarie , dupa ce ieri am primit de la servici o adresa prin care ma anunta ca trebuie sa depun cererea si declaratia la primarie , care dupa ce este semnata de primar , trebuie sa o duc personal la DM . Si , bineinteles ca am fost iar la primarie sa le intreb pe d-le de acolo daca noi trebuie sa ducem cererea la DM sau o depun ei ( asa de fapt cum scrie si in lege , ca se depune de catre primarii pana in data de 10 a lunii , pe baza de borderou , se solutioneaza in 15 zile de la data inregistrarii la DM , iar noi trebuie sa primim decizie prin care ne instiinteaza cand ni se face plata banilor ) . Si uite asa am facut plimbarea de dimineata ...
Apoi , m-a sunat o prietena si m-a invitat la cafeluta de dimineata , pe care am savurat-o la Pizza King .
Acum astept sa se trezeasca Paula , ca sa merg la Artima sa-i cumpar lapte , si cu ocazia asta facem si plimbarea de astazi ...
Va pupi si vorbim mai tarziu ...
albumele noastre
Bimilit spune:
Cafengiste la apel!!!!!!!!
Adriana si eu trebuie sa merg la primarie?Eu l-am sunat pe contabil da nu stia nimic.Da-ne mai multe detalii .
Elvra esti absenta de la cafeluta ?????????????????
Mihaela servici usor.
Carmen ce faci?Aseara te-ai culcat repede.EU te-am asteptat pana la 12.Sper ca esti bine.
Anca unde esti????????Sper ca nu ai ceva probleme.
Va pup si mai vin.Sa aveti o zi superba!!!!!
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
dianaiulie2009 spune:
Bianca , nu trebuie sa mergem niciuna la primarie din nou , pentru ca transmit ei la DM cererile , numa' ca buba este ca nu avem nici o dovada ca am de pus cererea pana in data de 10 sau si mai rau ca am depus-o la primarie ca apoi sa ajunga la DM !!!
Ce zici de chestia asta , cum se pot ei scoate fain frumos si uite asa sa ne trezim fara banuti ... sau sunt eu cam pesimista ...???
Am fost la plimbarica cu Paula , acum am pus-o sa faca nani si ma apuc sa fac niste gogsi bestiale ... sunteti invitatele mele , da asa nu mai mult de 5 pe persoana ca dupa aia , iar ma " bate " Elvira ca nu poate tine cura de slabire ... ha ha ha ...
Va pupi ...
albumele noastre
for2nity spune:
Salutare fetelor!
Am intrat sa va salut, sa va urez o zi minunata.
Adriana, nu te bat mai, stai ca am mai crescut nitel si pot sa ma abtin...de la bataie ca de la gogosi, mai greu.
Va pup.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
carmen_ardelean spune:
Salutare, salutare..Am zis ca nu mai lipsesc si..nu a fost asa.La noi se pare ca e una calda, alta rece..Iar a fost rau ieri si..uite-asa nu am reusit sa scriu...Am poftit la gogosi, dar ma enervez si mai fac si eu o tura...Chiar, aveti retete speciale??