Miresele anului 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Cryss, chestia asta cu bautura traditionala tine de fiecare. Depinde ce fel de invitati ai. Daca ai numai somitati la nunta, atunci te prezinti numai cu sofisticarii; daca ai oameni obisnuiti, romani de-ai nostri...well astia beau orice!!! Mai depinde si de bautura traditionala pe care o aduci. Adica, tuica, da' sa fie o tuica buna. Vin- dar bun. Uite acum eu beau un vin fiert buuuuuuuuunnnnnnnnnn rau(ii zice Bucium si cica-i de la Iesi. Eu l-am luat de la Bran de la un restaurant, ca mi-a placuit atat de mult ca am zis ca nu plec fara. Si tin sa-ti spun ca e vin varsat ca mi l-au dat intr-o sticla de apa minerala de 1 1/2. Paranteza asta aparent inutila, avea un sens cand am inceput sa scriu . Asaa, da, ideea era ca poti aduce si bauturi fara eticheta, cu conditia sa fie bune si sa stii ca vor fi consumate. Eu de ex. la nunta o sa am si whisky dar si palinca din Ardeal. Si o sa am vin de la restaurant dar si vin facut de ai mei la tara ca asta are o mare cautare printre cunoscutii nostri- deci stiu clar ca am musterii.
Iar ca sa scurtez aceasta postare de om evident ametit, o sa-ti spun ca nu ai cum sa gresesti cu nimic daca pui tuica si visinata pe masa. Omul se asteapta la astea cand merge la o nunta de romani, si pana acum n-am auzit pe nimeni sa spuna: "vai am fost la o nunta si aveau SI tuica la masa! Ce urat!" Mai nasol e sa-ti plece lumea de la nunta si sa spuna: "daca aveau si nitica tuica era si mai bine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66468" target="_blank">Miresele anului 2006 (38)

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput