Miresele anului 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 37

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns black moon spune:

raza la restaurant crangas (merci de specificare) s a dus iubi cu taica sau. la capitolul bauturi ne au spus asa : coniac si garonne aperitiv, vin pietroasele alb si ros, bere ciuc si golden, apa harghita, sucuri, sampanie.. totul la discretie... tu stii altceva? in plus in banii astia mai itnra piscoturi si fructe, alune si covrigei.. cam atat.. ce m a cam deranjat pe mine e ca in meniu intra..sarmale cu mamaligutza.. asa ar trebui? maine ma duc si eu sa il vad impreuna cu cca si haiducul.. iubi a zis ca eu am ultimul cuvant.. nu e fain?
si in legatura cu costumul? culmea imi face "hatarul" de a si pune frac daca si eu il las sa imi cumpere rochia pt cununie... hmmm, sa imi fie teama? parca o vad cu decolteu pana la buric si crapatura pe coapsa pana... mda... eh femeile sunt mai parsive spunem da pana la proba contrarie :D

suede eu tot nu am inteles nunta va fi in cr au ba? asta pt ca nici nu mai stiu ce restaurante sunt pe acolo sunt plecata de aproape 5 ani.... tu vorbeai de rochiile de mireasa de pe lipscaniul craiovean sau bucurestean :D?

plici, daca ai pielea asa uscata cauza este numai si numai interna.. daca doctorul ti a spus ca asa esti si basta apai ala nu e dr, trebuie alta opinie si luata in serios altfel vei incepe sa ai alergii si sensibilitati la care nici nu te gandeai.. in primul rand lipsa apei din alimentatie e o mare greseala, baga si tu acolo macar 1l.. 1 jumate pe zi fortzata.. elimina in schimb sucurile carbogazoase care au efect invers.. creme? cea de galbenele este excelenta pt acest tip de piele.. multa bafta si ai grija altfel de ex vei face f usor riduri mai tarziu...

Mergi la inceput

a.cicel sanatate multa si ai grija sa nu racesti in anotimul acesta... ce efecte poate avea asupra lu bb...uff :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by black moon

a.cicel sanatate multa si ai grija sa nu racesti in anotimul acesta... ce efecte poate avea asupra lu bb...uff :(

Multumesc mult de tot. Si dr. tot o raceala suspecteaza, la rinichi. Saptamana viitoare merg sa fac un eco sa nu cumva sa am ceva sedimente si sa nu le elimin. Poate asta e cauza durerilor pe care le am in ultima vreme.

9+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Buna fetelor
Acum sunt bine, dar am avut si zile mai bune. O sa va povestesc totul. Nu va suparati pe mine ca am tacut, dar am avut niste motive foarte serioase. O sa va povestesc eu, poate pe PM, la fiecare in parte.
Si BBe bine. Eu sunt in concediu medicam acum, dar nu sunt probleme cu sarcina.
Va pup pe toate si imi sunteti tare dragi.

POZE

Multa sanatate! Ai grija de tine si de BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ce ma bucur A.Cicel ca esti bine.Eu azi nu am avut timp de DC dar am intrat mai devreme doar sa vad daca ai scris ceva...Ma bucur atat de mult ca bebe e ok, pt ca eram asa ingrijorata de durerea pe care spuneai ca o ai...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ciciep

Multa sanatate! Ai grija de tine si de BB mic

9+

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BraveGirl

Ce ma bucur A.Cicel ca esti bine.Eu azi nu am avut timp de DC dar am intrat mai devreme doar sa vad daca ai scris ceva...Ma bucur atat de mult ca bebe e ok, pt ca eram asa ingrijorata de durerea pe care spuneai ca o ai...

Corina
Albumul meu

Iti multumesc si tie ca ti-ai facut griji pt mine.
nu va suparati pe mine. O sa va spun de ce nu am mai scris nimic. Sper sa trec peste asta.

9+

POZE

Mergi la inceput

a.cicel chiar iti doresc multa sanatate..cum sarcina accentueaza asta..uff... in plus nu ai voie medicamente... vezi ai grija de tine..pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara,
Ce faceti gagici? A inceput week....ufff ce bine! Abia astept sa va vad pe toate!
Raliule..bre...no hai mai zi si tu ceva! Macar dincolo!
Andreea pui...stai linistita si nu pune la suflet! Noi aici suntem sprijinul tau! Hai, ca nu-i face bine lui BB sa fii supi sau bolnavioara!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Buna fetelor,
Daca tot se face strigarea virtuala pt miresicile anului 2006 (adica asta ....brrrr) atunci ma inscriu si eu pe lista.
Ziua 27 aug 06, restaurantul Ciric Iasi, mireasa io
Sincer nu ma asteptam sa fie atata bataie de cap cu deciziile legate de nunta, dar se pare ca este.
In alta ordine de idei, voiam sa va intreb daca vreuna dintre voi va avea bautura traditionala la nunta, adica tuica si visinata , ca soacra mea zice ca nu-s bune bauturile fine si omu de rand vrea ceva tare sa-l arda pe gat.
Va intreb, pt ca vreau sa vad si eu cam cum stau lucrurile, ca incep sa ma gandesc cum ca oi fi eu picata din cer.
Deci, votati va rog : tuica , visinata sau bauturi mai fine si netraditionale(Garone de visine, lichior crema, Gin,etc)
Va rog sa nu imi dati trimitere la subiectul despre ''bautura la nunta'' ca acolo inca nu m-am lamurit.

Pt cele care au mai fost la targul de nunti, as vrea sa stiu daca sunt oarece reduceri la astfel de ocazii, sau e vb doar de oferta variata intr-un singur loc.
Voi de unde va luati rochita? Oare magazinele cu rochii de mireasa din bucuresti, sunt deschise si duminica?
Eu, daca nu gasesc alta varianta o sa fac un maraton intr-un weekend , dar nu stiu daca se merita , calculand si pretul biletului de avion.

Va multumesc si va doresc tuturor sa aveti nunta pe care o doriti!

Cristina

Mergi la inceput