Ce mai gatim japonici?Sfaturi,retete,idei...

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

hanako mama mai odihnestete
Bafta la pateuri.
Am ceva pentru voi sper sa va placa uita-ti aici

Faceti pozele mari ca se vad mai bine.
Pupici revin mai tarziu


poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

GATA TERMINASI
sa va uitati la poze jos

INGERASUL NOSTRU poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

salut fetele : hanako arata superrr , ce pofta mi-ai facut.


POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

neata fetelor
vad ca tot eu sunt prima aici
-devylla zine cum se cheama cartea de unde ai pozat acele minunati?!
eu azi nu stiu ce sa pregatesc la masa
-Dolphin mamaaa ziceai ca mai ai retete noi da-ne si noua
pt diseara macar ca la pranz oi face eu ceva siplu si rapid
si ma-m gandit sa mai fac eclereeeeeeeeeee ca tare bune au mai fost
va pup si va astept la bucatarie


INGERASUL NOSTRU poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

Buna
Ca de obicei eu vin mai tarziu, am gasit o reteta cu syake am luat-o de la tv , astazi o prepar si daca e buna va dau reteta.
Ha sa va dau o reteta cu dovleac
KABOCHA TO BUTA NO NIMONO
Dovleac, carne porc, dashi 1 cup juma, 2 ling syoiu, 2 ling osake,putin zahar
MDP

Dovleacul se curata de coaja, se taie bcatele cam de 3 cm apoi se ia carnea se prajeste in ulei. ( totul se face in oala) Dupa ce sa prajit se pune dovleacul taiat si 1 cup juma dashi si se firbe 10 min.
Dupa cele 10 min se pune syoiu , sake , si zahar si se mai fierbe inca 20 min la foc mic.

Eu de obicei fac juma de dovleac acum depinde si cat de mare e , la sfarsit gustati si cine doreste mai karai sa puna mai mult syoiu.

am facut ieri o rulada cu crema de alune super buna, dar am cam gresit la ea , am sa pun pozele sa vedeti materialul

POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

-Dolphin reteta cu dovlecel e oishisoo sa ma duc sa cumpar
dovlecel si o fac si eu pt diseara ce mai merge cu mancarea de dovlegel?ca mai trebuie ceva pe langa ea sotul meu nui place doar un fel de mancare pe masa
merci mult
eu a facut la emilica clatite cu gemle-am pus la
si restul de bucatarese unde sunt?

INGERASUL NOSTRU poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata fetelor.
Azi am ajuns cam tarziu...am fost vretnica plus altele care nu sunt pe lista:D.
Hanako cartea se numeste Obento 305 (adik ca are 305 de retete).Eu ma mai uitam prin ea tot pt aranjarea bento-ului.
REteta cu kabocha suna foarte buna.Mie nu imi place dolveacul deloc in schimb sotului foarte mult.
Fetelor aveti idee de niste retetet cu multe yasaiuri?
ce bine arata clatitele ...miam :D


poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

Am facut poze la rulada sa va uitati
Hanako depinde de ce mai vrei tu sa papi OkAZU , vezi si tu ce mai pui nu prea imi vine idei acum
Vad ca doar noi doua mai santem pe aici , au fugit toate bucataresele.
Am fugit la cumparaturi ma duc sa cumpar sakana si sa vedeti ce reteta super fac , maine am sa va pun si pozele pa pa

POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

-Dolphin ce bine arata rulada
vreau si eu reteta ca
cred cred ca o sa o fac maine

INGERASUL NOSTRU poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taki spune:

dolphin am sa fac maine reteta cu dovlecel, deja azi mi-am cumparat tot ce-mi trebuie. Dar am o intrebare ( nu le am cu bucataria, noroc cu voi ca am prins curaj ), cand pui cupa de dashi, te referi numai la dashi, fara apa. Dovlecelul in ce fierbe?
Scuza-ma daca par deplasata cu intrebarea, dar chiar nu inteleg.
Multumesc frumos!

Pupici dulci!

Mergi la inceput