bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

LA MULTI ANI!!!
CELOR PATRU SARBATORITI AI ZILEI DE AZI!!

Kita, sintem sexoase
adevarul ca i-am gasit niste body care ii sint putin mari, nu stiu cum sint facute ca mereu gasesc ori f mici, ori f mari, si daca mai si trage de ele...si cu dresurile la fel patesc, parca copiii de un an nu poarta asa ceva.
SA stii ca am gasit om de raparat masina de spalat pe internet.

Si Rebecca arata cu degetul la orice si zice un fel de "i -hm" nu pot sa redau onomatopeea...cred ca e "uite" sau "ce e aia" pe limba bebelana.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Hahaha Patricia, si eu ii zic lui Rayan ca e sexos.

Kita, esti o draguta, dar crede-ma ca mai am f mult de dat jos. Primul pas e sa nu mai fac prajituri, si deja am inceput.
De ex ieri am vrut sa fac Tiramisu, ca nu am mai facut de mult dar m-am razgandit.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta, nu mai faci prajituri?

si eu vreau sa imi schimb stilul alimentar , in sensul ca incerc sa maninc micul dejun acasa, care cel mai important -eu beau doar cafeaua de obicei si pe urma plec la servici, si nu e deloc sanatos.
asa ca ieri am inceput munca si am inceput si cu asta. Dupa ce ca m-am culcat la 2 noaptea, m-am mai trezit pe la 4 ca plingea miss, m-am trezit la 7....daramata, am zis ca trebuie sa incerc. asa ca m-am tirit din pat cu chiu-cu-vai, dar mi-am revenit destul de repede, spre uimirea mea. Ma simt mult mai bine asa, pina in pauza de prinz nu mai rontzai nimic!!! poate doar vreun fruct sau ceai...si seara o sa incerc iarasi sa nu maninc mincarea principala, cum faceam pina acum, ci un iaurt, o salata, chestii f usoare. sper sa pot ca aseara am mai micat o portie mare de Nirvana

Mergi la inceput

Patricia, si eu ca tine, saream peste micul dejun. Adevarul e ca nu mi-e foame dimineata, eu beam cafea, exact ca tine, iar mai tarziu ma apucau durerile de stomac si mancam orice,nu mai conta.

Acum am o lista mare de restrictii, asa ca vai de mine, dar asta e.

Si eu am mancat fff multa inghetata Niravana, dar gata, no more sweets.
Sa vedem ce va spune tati cand il voi anunta de schimbarile culinare. Sper sa manance ce mananc eu, ca si el vrea sa dea jos cateva kg si oricum el e adeptul mancarilor sanatoase, adica nu prajeli ( care imi plac mie), nu foarte multe dulciuri, etc.
Sper sa nu trebuiasca sa gatesc 3 feluri de mancare ca asta ar fi cam nasol.

Kita, ti-a mai trecut raceala?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, si nu mai faci frunzulitze de ciocolata???

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubu05

Crinuta, si nu mai faci frunzulitze de ciocolata???

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Hahaha, as face eu, dar cum ma abtin sa nu le gust?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Am vazut un nutritionist la tv de curind care spunea exact chestia asta cu micul dejun si cit e de important pentru sanatate si energia necesara unui inceput de zi.

Meniu azi: O ceasca de ceai, 2 felii de paine de secara prajite cu cascaval, si pina la ora 1 chiar nu mi-a fost foame deloc, am baut un ceai si o mandarina.
La prinz am mincat niste carne de vitel facuta la cuptor cu legume mixte, facute fara condimente, doar cu putina sare, sa manince si Rebecca, si cu salata verde. (noi avem bucatarie utilata si pauza de masa, asa ca pot sa imi aduc orice de acasa).
diseara cred ca fac un pic de mamaliga cu brinza+smintina si atit. sint hotarita! si paine numai dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Daca va intereseaza, stiu o cura de slabire foarte interesanta! Nu faci foame, nu esti frustrat si da rezultate!

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by coraly

Daca va intereseaza, stiu o cura de slabire foarte interesanta! Nu faci foame, nu esti frustrat si da rezultate!

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Normal ca ne intereseaza!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Tomasa am nascut normal cu epidurala.Am fost f. multumita de DR.Radoi ,dar nu am avut nici probleme pe timpul sarcinii.Cand am nascut l-am chemat de acasa si a venit.Tu ai fost multumita de el si cum ai nascut?

Mihaela si printesa Alexia (25 ianuarie 2005)

Poze cu Alexia

Mergi la inceput