bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 2

crinuta spune:
Adita, multumesc ce explicatii. Am inteles, dar sa vedem daca imi va iesi cand voi incerca.
Incep sa gandesc si eu ca tine referitor la olita.
Eu la 1 an stateam deja la olita si uite ca sunt bine merci, nu am nici o trauma legata de asta.
Acum va trebui sa o iau incet si din ce vad, tare greu va fi, pe cand daca ar fi fost deja obisnuit cu asta altfel stateau lucrurile.
Ilbeciug, sunt de acord cu Adita. Atata vreme cat urineaza continuu nu e o problema.
Eu una abia astept sa ii facem circumcizia lui Rayan. Imi pare ff rau ca nu am fost in Saudi de la inceput sa i-o fi facut din primele zile.
Shobo, a trecut bona testul cu pampers-ul?
Oana, sarbatoresti?
Erica, ce faci bun azi?
Aoleu, dupa ce ca eu incep regimul monti si nu mai am voie dulciuri, tot de dulciuri va intreb.
Crinuta si Rayan

kita spune:
Crinuta tot voiam sa iti spun dar m-am luat cu altele; m-ai impresionat la culme cum ai scris tu acolo cateva randuri ca in noaptea de revelion ai dansat cu Rayan in brate; frumos din partea ta ca mamica, jos palaria;
Patricia m-am uitat pe pozele de la intalnirea Rebeccai cu baietii; cam cu decolteu domnisoara; a vrut cumva sa-l cucereasca pe Codrin , ca de, are masina baiatu'
sau numai sa-l faca pe Rayan sa nu plece din tara?
M-am hotarat sa-i iau si eu masina mica lui Andrei; Bubu (Oana)tu de pe unde ai cumparat-o?, caci banuiesc ca ati facut o cercetare a pietei in prealabil :))
Legat de spalatul rufelor: eu le spal pe ale lui Andrei, indiferent de culoare cu cele albe ale noastre de bunbac sau care stiu ca nu ies(tricou, maieu, pijama) fara balsam si cu teo bebe la 40 grade; nu i-am spalat niciodata la temperatura mai mare; am incercat cu Arielul nostru odata dar a facut o iritatie pe piele si am incercat si cu detergentul lui dar cu balsamul nostru (cocolino sau lenor) si la fel
ii apareau pe piele bubite mici si rosii; insa e posibil, de atunci am suspectat asta sa fi coincis cu o perioda de caldura si sa se fi iritat de la caldura si nu de la balsam, dar m-am lasat pe o ureche caci imi place si cum spala detergentul lui;
Anda frumos articolu'; de la tine am pontul cu vanish-oxi, multam mult ca multe bluze am mai scos la lumina cu asta; Sa-mi zici in final la ce zice Irina ata sau ete caci eu ma chinui cam de dinainte de craciun sa aflu de la Andrei si inca n-am descoperit
Ixxi si Andrei to asa ca si Crisu coboara din pat; ceea ce ma enerveaza la el este ca odata ajuns cu picioarele pe podea se lasa in fund si o ia la mers de-a busilea, si numai cand are chef o ia sprijinit de pat dar pe laterala merge; de urcat in pat inapoi nici pomeneala
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

bubu05 spune:
Liviana, si pe mine ma bat "unii" la cap sa-l duc pe Vlad la dr., dar eu am zis ca nu, cu toate ca la el pielicica aia este f.f.stransa, adica nu se vede "capul" de loc, nici cat un varf de ac. Dar el face cu jet normal, nu-l doare...acum iar stau pe ganduri!
Crinuta, si eu vreu sa incep un regim, ca tre' sa dau vreo 5-6 kg jos. Zi-mi si mie cum e regimul monti? Adica ce o sa mananci tu? Am intrat pe forum acolo la curele de slabire, dar e prea mult de citit...Eu ma gandeam la regimul acela o zi lactate, o zi carne, o zi legume...
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

bubu05 spune:
Kita, te referi la basculanta aia cu care il plimb prin casa? Am luat-o de la Selgros, e 250.000 lei. Se mai gasesc si prin magazine de jucarii la vreo 300.000 lei vechi.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

crinuta spune:
Kita, multumesc. M-am simtit onorata sa dansez cu el.
Oana, Monti e de durata, e genul de regim cu care dai incet jos, dar acolo roman, nu le mai pui.
Sunt decisa sa il urmez, vreau sa dau jos macar 15 kg.
Crinuta si Rayan

Witchie spune:
ete si ata inseamna orice: biberonul, beculetele, bradul, pisica...
acum a trecut la aca, eca, caca, si alte combinatii de silabe care de asemenea inseamna orice. cateodata merge asa pe langa canapea si zice mamamamamama... nu ca m-ar striga sau ar dori ceva de la mine. Cred ca exerseaza pur si simplu.
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Taifunul Irina

kita spune:
Crinuta pai de unde vrei sa le dai jos? ca eu una n-am vazut ca ai asa.. in plus...Vrei dupa aia sa te bata vantul?
Bubu merci de raspuns; o sa caut sa ii luam si noi una, desi sellgrossul nu e in zona noastra de cumparaturi pana la urma se pare ca au lucruri utile, bune si la preturi accesibile;
album

kita spune:
Anda pai daca il pronunta pe c tebuie sa fii multumita; la noi tata sau caca e cam prin preajma spre disperarea lui taica'su (asa'i trebe:)
Ba intinde mainile spre Gabi si striga tata tata sau cand il schimb sau pun la olita dupa ce a facut pufaie si zice tata tata pfuu...tata pfuu
album

tomasa spune:
La Multi Ani cu drag sarbatoritilor zilei: Ruxi, Maria Theodora, Ioana Maria si Seb!
Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti si sa le aduceti numai bucurii parintilor!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)