Bebelusi de martie - aprilie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

geani Daria e o frumoasa! Si are un zambet cuceritor!
Oanamarialuiza Rares e senzational. Inca vizionez pozele...mai am ceva de vazut...oricum parerea ramane definitivata. Va pupam

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Noi ne-am mutat salteaua din dormitor si am asezat-o pe jos,in camera mare.Motivul: sa dormim la brad(abia sambata o sa-l desfacem). Imi place atat de mult Craciunul si tot ce tine de el,incat l-as pastra pana la vara
Asa ca...in locul unei camere de zi...avem un pat imens.Acolo am facut si ce le-am atasat.

Sa nu va suparati pe mine daca am omis pe cineva,m-am straduit din rasputeri sa recuperez.
rp ce frumos sta Mara in picioruse! Bravo ei! Aluna cu par???

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna seara tuturor!

Oanamaria_luiza, superb Rares. Mi-au placut mult pozele portret. Si nici el, nici voi nu pareti a dormi putin!

Daria, ma bucur ca ati iesit putin pe munte. Am vazut pozici, foarte frumoase, ca de obicei. Parca e mai inalt Brien, l-ati mai masurat? "Aluna cu par" este una din multele alintari (porecle) ale Marutzei, ca noi sintem mari alintati si avem fiecare multe nume. Am cam exagerat o vreme cu morcovul in legume si i s-a inchis putin tenul si lui Cristi i s-a parut ca are fata ca o aluna.

Pupici tuturor si o noapte frumoasa.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna, dragelor!
Astazi n-avem bebei sarbatoriti...
Nino, pentru sotul tau, multa sanatate si sa fiti fericiti cu totii!
Daria, surorii tale si multa sanatate sa-i dea Dumnezeu!
Bravos ca ati iesit si ca v-ati simtit bine... Am vazut si noi pozicile cu bebe Brien si e taaare dulce si jucaus...si are niste sprancene arcuite... Poza cu privirea smechera e bestiala! Multumim pentru complimente!
Ellinia, frumos Stef si maaaare... Sa ne mai pui poze, ca pana la mot mai e...
Oanamaria, a crescut Rares si e din ce in ce mai frumos. Ochisorii sunt tare expresivi si mari, seamana mult cu tine.

Noi am avut o noapte relativ linistita si spun linistita pentru ca Daria nu ne-a privat de un miniconcert intre 1 si 2. A fost insa putin galagioasa si s-a lasat repede culcata. Sper sa nu-si faca un obicei din a se trezi in fiecare noapte la 1
Acum doarme si a fost chiar cuminte toata ziua, iar de dormit n-a dormit decat vreun sfert de ora, spre mirarea mea.

Caramella, speram ca nu bolesti.

Va pup si va urez o noapte linistita si bebei somnorosi!

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Daria thx!AM vazut pozele voastre si pot sa raspund eu la intrebarea aceea:"sunt frumos?"...esti ffffffffffffffffffffff frumos, esti o dulceata de baietel, Brien.Daria ai o frumusete de baietel, cu niste ochi asa de frumosi, de ma topesc toata cand il vad...vorbesc foarte serios, sa stii...
Bravo!pentru iesirea pe care ati facut-o, si Bravo! ca v-ati simtit asa de bine! multi, multi, multi!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Alessia pe unde ai disparut iar?!?Sper ca esti OK!

Danna cum a fost la examenul acela?Sper ca ai reusit sa obtii ce ai dorit! Daca te rog, sa ne tii la curent cu ceea ce va fi cu Alinuta... tie si unei domnisoare foarte frumoase, partenera noastra din ,Sara

An-k sper ca sunteti bine si voi, ca nu ne mai dai nici un semn de viata.Ce mai face Bianca, frumoasa mea cu ochii ca niste stelute?

si daca tot facui o mini prezenta, oare ce o fi cu Ariadnabr, Zuzunaki,CatXO, Marox, Anca Micaela, Raluk, Oanamc.Mi-e dor de voi, fetelor!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

da ce liniste pe aici....ei bine atunci, ma duc si eu la
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Am reusit sa va urmaresc ,al meu sot iar schimba sistemul de operare,n-am loc pe comp.Plus am pus si eu mana pe o carte sa citesc,nu am mai citit una de cand eram gravida.
GEGEA nu bolesc ,slava domnului,mi-a trecut in 2 zile de tot.Mersi pentru preocupare,esti draguta.

Am vazut poze cu copilasi frumosi,ca bb-ei nu mai sunt deja.
DARIA super simpatic e Brien,ce-mi place mutrisoara lui,sa ne povestesti despre progresele lui de care aminteai.
Mi-ar prinde bine si mie o escapada undeva la munte...ma bucur ca v-ati distrat.
[bADSEANA /b],e tare,tare dulce Alexandra,m-a cucerit cu zambetul ei.
Mi-au placut pozele cu mosul urias si bradul nasilor.A si are ceva in comun cu gogoneata mea,statul dupa gat,daca o pui asa e cea mai fericita.

RROX ti-am admirat cele doua printese,cand ma uit la ele parca ma tenteaza sa mai fac si eu inca un bb(mai incolo binenteles).Ce frumos se joaca ele,poza cu lego imi place si mie.Sunt frumoase si finute,seamana intre ele(doar sunt surori)
OANAMARIA ce baiat mare si frumos ai,sa-ti traiasca!Mi-a placut frizura moderna.
EELINIA lui Stefanut cel mergaret!E tare dragalas.
MAI REVIN.

Mergi la inceput

Incercam si eu sa bolduesc dar nu-mi reuseste.
Sa va mai povestesc de noI.
Am fost ieri sa ii fac analize la sange si i-a luat din vena,noroc ca a nimerit din prima .Oricum a facut un tambalau,de abia am tinut-o,a zis asistenta ca e tare fortoasa.Copro a iesit bine ,mai repetam de 2 ori sa vedem.Azi am avut niste musafiri neasteptati si nu am mai reusit sa merg dupa rezultat.
Sa va spun ce ma intrebat fie-mea :ATA CE E?In timp ce se uita intr- o pagina de revista,s-a uitat la mine si m-a intrebat,dar frumos cu intonatie.Mi-a venit sa o mananc ,m-am uitat binenteles ce era acolo sa o lamuresc.
[NINO] si eu am trecut contul bancar pe cerere,dar mai sti?Chiar am vazut la stiri azi despre subiectul acesta,ziciau de la guvern ,ca vor mai face schimbari in mai bine.Deci sa ne asteptam la mai prost,ca suntem lamuriti ce schimbari in bine fac ei.

Mergi la inceput

[TEST]

Mergi la inceput