Bebelusi de martie - aprilie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 12

ninocikap spune:
Fetelor barbatul meu va multumeste foarte mult pentru urarile de ziua lui.
Rrox si eu am vazut 2 fete frumoase jucandu-se. dar si niste poze destul de artistice, unele dintre ele, se cunoaste meseria..
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

rrox3 spune:
Andruzza multumim, ne coplesesti cu laudele Zapada era la munte, la Busteni, prima zapada pe anul asta, in noiembrie. Peretii din sufragerie nu sunt portocalii, dar nici nu pot sa-ti zic exact ce culoare au
E una mai ciudata, in functie de lumina poate aparea in poze portocaliu sau chiar roz. E mai pastel defapt. Am amestecat-o noi din vreo 3 culori si a fost chiar haios
Mai amestecam putin si mai fugeam pana la bricostore sa mai cumparam un colorant
... in fine, a iesit cum am vrut, da' nu pot spune ce e ...
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

rrox3 spune:
Nino Multumesc Pozele cu nume dscn... sunt facute de mine (exceptie cele in care ma vezi
), cele cu nume ca... de sotul meu. Asta fiindca eu am un nikon si el ditai canon-ul.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

ninocikap spune:
mai fetelor am fost astazi si mi-am depus si cererea pentru indemnizatie.
la noi nu e asa de mare coada, adica nu erau decat vreo 2 persoane cand am fost eu.
ieri a fost sotul si a luat cerereade la ei, dar se poate descarca si de pe internet fara nici o problema.... mi-a adus-o acasa, am completat-o amandoi ca e o parte si pentru el... si astazi am fost sa o duc... cererea si am prezentat si buletinul meu si certificatul de nastere al copilului. i-a dat un numar de inregistrare la cerere si... asta e tot. am intrebat daca trebuie sa duc ceva luna de luna ca asa auzisem dar mi-a spus sa ma duc intre 1 - 10 februarie sa imi spuna.
eu zic sa faceti o incercare si sa va duceti pana la primarie poate nu e asa de aglomerat. va luati cererea de pe internet o completati si va duceti cu ea gata...ma rog eu am avut cateva necompletate le-am facut acolo.. important era ca am avut semnatura sotului.
si nu am bifat cont card la metoda de incasat banii.. pentru ca nu m-a lasat, a zis ca deocamdata numai prin mandat postal vin banii...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

adseana spune:
Nino cred ca nici ei nu stiu exact ce, cand si cum va fi...mie mi-au zis sa trec linistita nr.de cont si banca la care e deschis contul pentru ca asa imi vor trimite banii...aa..si ca nu trebuie facuta chestia asta lunar...dar mai stiii?la cata birocratie si cate idiotenii mai inventeaza unii????asa de bine era sistemul pana acum, fiecare angajator avea o evidenta exacta...iar acum...Romania, ce sa mai zic?na..ca m-am enervat iar
...pe sistem, nu pe voi
...pe voi va
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

oanamaria_luiza spune:
Daca vreti sa vedeti poze cu noi din luna decmbrie...sunt cam multe, as fi vrut sa le mai sterg dar nu ma indur, sper sa aveti rabdare pana la capat sa vedeti si bradul...
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici decembrie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

andrruzza spune:
oanaluiza, l-am vazut pe Rares coafat, e bestial. Vad ca stie sa se spele pe dinti, e baiat mare Si bradutul este foarte frumos.
un zambaretz
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

adseana spune:
Oanamaria tocmai l-am admirat pe Rares!Doamne dulce e , are niste ochi asa de frumosi, mari si expresivi!Iar coafat e supeeeer!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

dariaevelin spune:
salutare-salutare dupa o lunga absenta! V-am dus dorul.
Am avut zile f incarcate, incercam sa ne regasim puterile si cheful(si nu ne prea iese).
Weekendu asta,am lasat copilul la bunici si am evadat la munte(Straja)
Am avut parte de zapada de cam 1 m,de soare si vreme superba. Ne-am dus cu un grup de prieteni,fiind ziua sora-mii, ne-a urcat pe toti pe munte ca sa ne faca cinste. Nici nu pot sa exprim ce bine ne-au prins tavalelile in zapada,bulgaritul,datul cu saniuta si escaladarea piscurilor.
Poze inca nu am(a facut altcineva cu un aparat profi si asteptam sa le primim),dar promit ca o sa pun. Mi-as dori sa va pot trimite,macar ilustrativ,o bucatica de paradis.
Brien a evoluat incredibil.Doar motric e mai incet,dar nu-mi fac nici o problema. Se taraste dupa jucarii,sta in picioruse sustinut,dar nu paseste singur.In celelalte domenii...ne uimeste pe zi ce trece.Am pus cateva poze in albumul de 10 luni[foto.]
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi

dariaevelin spune:
La multi ani! nino
sotului tau!
Am vazut cateva poze.
coco m-a fermecat definitiv Vladut! E superb!
adsena ce frumoasa printesa ai!!!!!!! Si ce rochita pe masura! Si voi sunteti niste frumosi!
ellinia ai un baietel! Pe cinste. Frumos si mare!
rrox fetitele tale...sunt ceva....! Mariuca e domnisoara , frumoasa si extrem de finuta,iar Ioana,pe langa ca e frumoasa,e si delicata. foto facuta printre zabralele patului...mi-a placut mult de tot.
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi