Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Cu adresa comuna se procedeaza dupa cum urmeaza: deschizi mailul de pe yahoo, la user tastezi septoct2005, iar la parola - parola pe care ai primit-o pe PM. Daca n-ai primit-o, tzipa!

Pitu, Clara ta a facut tot4 luni, nu 3, nu? . Off, ce ti-e si cu mamele astea...

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Hai ca m-am dili de tot . Scuze, Pitu, am crezut ca ai incurcat varsta copilei cand ai cerut sa-ti fie trecute in tabel datele de la 3 luni.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna fetele!
Bravo Raluca pentru toate procedurile!!! Cred ca a fost super! Eu ieri am fost la sala si am deja febra musculara. M-a terminat antrenorul ala, la abdomene am fost varza (dar nu e de mirare, totusi am avut operatia). M-am descurcat la tzopaieli si la stretching, m-a laudat, cica-s mobila.
Raluca, eu cand faceam electro nu puteam sa trec de 4-5. Zau, alte intensitati nu suportam, devenea dureros. De aceea probabil ca am slabit mai greu cu electro (dar totusi am slabit, combinat cu regim). Treaba aia cu drenajul limfatic stiu ca functiona. Dar ce zici de Starvac!! Deja mi s-a facut frica, pe mine ma doare si un masaj mai viguros dar ventuzele alea...
Cred ca o sa merg aici, langa mine la un salon si sa fac impachetari cu fango si sa ma bage la capsula din aia. Cred ca e eficienta si sauna asta...
Pitu, nu e paianjen Clara, si Alex a mea nu are decat 5 kg jumatate la 3 luni si nu am trecut la nr 3 de Pampers pentru ca ii sunt mari si curge pipi!!! Inca suntem pe nr 2, cand aud aici numarul 4 sau 5 uau...mai avem ceva...
Am avut si eu Huggies si Libero, hai sa fiu pe dos. Mie nu mi-au placut pentru ca sunt prea lati intre picioare, iar slabanoaga mea statea tare cracanata. Si mi s-au parut tari, ca material, cam scortzoase...Suntem inca la Pampers, Happy nu am incercat niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Jadi,Ioana voi parca ati facut coprocultura la copii?Spuneti-mi si mie de ce si unde?
mersi

maddy & Bianca (13.10.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Buna fetelor
Toti bebeii pe care i-am vazut sunt superbi....
Am si eu poze cu "printesa" mea pe yahoo photos dar nu stiu cum sa fac sa le vedeti si voi
Eu ma jelesc ca nu am vazut-o pe fetita mea de anu' trecut de pe 30,ca am facut varicela si a trebuit sa stau izolata la mine acasa
De cand am nascut stau la mammy a mea,noroc cu ea ca alfel....
In legatura cu scutecele,dupa mine cele mai bune sunt Fixies,noi de astea folosim...
Si d-na dr. a fetitei a spus ca sunt cele mai bune...
Am o dr. fffff "scumpa" dar ffffffffff buna
Va pup pe toate si pe toti bebeii
Catush mama de Briana

catush

Mergi la inceput

Buna Maddy,fetele nosatre s-au nascut in aceeasi zi...
Mai avem un pic si facem 3 luni...
Ai botezat-o???
Noi Duminica pe 15,dar eu cu "bubele" mele nu prea am voie sa ma apropii de ea.
Cat despre coprocultura nu trebuie sa o faci neaparat, doar daca are ceva bebe la burtica si iti spune pediatrul...
Mama e asistenta de laborator la Grigore,daca aveti ceva nelamuriri astept intrebarile voastre
Fetelor spuneti-mi si mie ce trebuie sa fac la botez!!!!!!!!
Astept sa fiu si eu "moderata"
Pupici

catush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

LA MULTI ANI PENTRU 2006 LA TOATA LUMEA SA VA ADUCA NUMAI BUCURII (cu intarziere, mii de scuze )

Azi Antoine face 3 luni si le ureeaza la toate Mariutele La multi ani

Ce mandru este Antoine al meu intre toate Mariutele

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Va multumim pt urari

Noi nu am mai intrat pe forum pt ca am fost ocupati mi_a venit familia si am avut botezul lui Antoine

In rest sintem bine nu ne mai doare asa tare burtica cred ca au cam trecut colici

ma duc sa recuperez cu cititul ca am ce citi cred ca vreo 2 capitole

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am fost afara cu Irina - noroc cu ea, ca a luat si copilul meu o gura de aer proaspat de o ora si 20 de minute. Mi-a placut, mai vreau!

maddy, eu n-am facut copro in Bucuresti; dar da un telefon la Sanador sau Medicover, vezi daca fac si cit costa. Eu am facut copro ca mi s-au parut scaunele mai ciudate.
catush, nu trebuie sa faci nimic la botez, cel mult sa iei cadou nasilor daca vrei; restul e treaba lor.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

La Multi Ani!!! Antonie ... si tuturor bebeilor care implinesc azi 3 luni, sa cresteti mari mari si sa fiti fffff cuminti
In legatura cu colicile,daca nu-i mai dai san si ii dai lapte praf,sunt niste biberoane speciale Bfree,sunt super.
eu nu am avut lapte matern si i-am dat fetitei meme de la 2 saptamani bibe si nu a avut niciodata colici....

catush

Mergi la inceput