Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

salut

Inspirata de Ioana (cred), am fost si noi la doamna dr. Calapod la Medicover din Victoriei. Intr-adevar e foarte simpatica, calma, explicita, atenta...Noua ne-a placut mult de ea, mai ales ca am stat si noi ca oamenii jos, am vorbit, am avut timp de intrebat...ma rog, o consultatie de oameni normali. Ne-a facut si noua grafice, desi...noi suntem total in afara.La 2 luni si 3 saptamani avem 8150 g si 65 cm!!!
Unde mergeam inainte totul era pe super rapid, nici nu apucam sa imbracam copilul si intrau deja alti pacienti in cabinet. Ce sa mai vorbesc de timp pentru intrebari, nici vorba... Una peste alta cred ca vom ramane aici. Voiam insa sa va intreb daca voi mergeti cu abonament sau platiti la fiecare consultatie?

referitor la polemica Pampers/Libero, Pampers nr. 2 sunt intr-adevar mai buni decat 3. Noi la 3 am inceput sa avem probleme. Iar pentru cine intreba, Huggies se gasesc la Carrefour.

O zi buna

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana zi pana la capat. Am mai fi stat afara, daca nu incepea Vladut galagia...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari, cuminti si frumosi!

Ioana, Irina - sa va fie de bine plimbarea. Ce bine ca puteti sa va cuplati si sa va plimbati impreuna bblacii. Mie mi-e tare greu sa-l scot pe Luca singura si daca nu e tati pe acasa, dam pas. Si uite asa o sa creasca Luca si o sa aiba impresia ca a trait in tarile calde si cand o sa-l scot cu nasul la frig o sa zica ca am ceva cu el

Catusa - bine ai venit printre noi. Sa-ti traiasca bblina. Ce nume frumos are

Fetelor dragutzelor, voi ce ceiutz dati la bblini? Ca am inteles ca Baby Drink si Baby Calm constipa si Luca oricum face kk o zi da, o zi nu si mie sa nu-l constip si mai rau. Ceaiurile de la Hipp sunt OK?
Eu pana acum l-am tinut exclusiv pe lapte de la tzitzi, dar ma gandesc ca daca de luni ma duc la birou, o sa aiba cam 2-3 mese de lapte praf si o sa i se faca si lui sete, nu?

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

hai ca fi-mea azi candideaza azi in topul plingaciosilor!!

mimsi, merci muuuuuuuult! . Chiar habar nu aveam ca se intra cu user/parola si pe yahoo. Eu eram convinsa ca se folosesc numai pentru site. Si am auzit io vorbe de adresa comuna, info trimise, m-am intrebat eu intens UNDE, dar am lasat-o balta, eram convinsa ca trebuie sa fie in INBOX ul de pe DC si il vedeam gol si imi imaginam ca il si sterge cineva dintre voi rapid, ca o fi ceva secret. Off ca tare am fost.
Am vazut ca sunt info interesante, abia astept sa citesc.

Va ,

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Biumil astea da kg la bb al tau...8150 gr la 2 luni si 3 saptamani !

Simo74 BabyCALMnu constipa ..are musetel, menta, fenicul, chimion..eu ii dau baiatului si elimina mai usor gazele.

Codruta da cea cu 6 pagini.

Alinam nici eu nu mai pricep nimic dar o scoatem noi la capat pana la urma.

Alexandru e mai linistit astazi parca ..oricum a dormit si multmai mutl asta noapte..aproape 11 ore cumulat .
Tocmai am facut piure de mere la blender..le-am curatat de coaja si seminte si le-am facut piure fara sa le mai coc..m-am gandit ca au mai multe vitamine asa.
Nu am mai adaugat nimic cereale si i-a plaut tare mult..a papat cam un mar .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

La multi ani Nanadana pentru micul crestin Antoine si la multi ani tuturor bbilor a caror zi este astazi!

Mergi la inceput

La multi ani Nanadana pentru micul crestin Antoine si la multi ani tuturor bbilor a caror zi este astazi!

Nicole stiu ca laptele milumil 2 contine zaharoza(ca tot laptele ce se da dupa 4 luni)si e posibil ca Ioana sa se adapteze mai greu si de asta sa o doara burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Simona - ma bucur ca iti place numele bebelusei mele...
Suntem pe aceeasi lungime de unda pt ca,daca ash fi avut un baietel ash fi vrut sa-l cheme Luca Razvan,vorbesc fff serios
In leg cu ceiutzul, eu ii dau bebelei Humana (ceai de fenicul care contine:extract de fenicul,extract de chimen,ulei de fenicul).
Lapte ii dau tot Humama 1.
Ii merge f bine la 2 luni avea 5400g si 60cm

catush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Profit de faptul ca baiatul cel mare doarme ,iar cel mic gingureste de unul singur ca sa intru putin pe DC .( Off vecinii de sus tocmai au dat drumul la muzica )

Eu am depus ieri dosarul care continea anexa 1 (cererea +2 declaratii, in total 6 pagini ) , copii dupa buletin , certificat de nastere si codul IBAN daca vreau sa-mi vireze banii pe card .Adeverinta de salariat ,cum ca ai cotizat la CAS depun doar cele care iau pt prima data CIC (majoritatea ditre voi , banuiesc ).Era o coada imensa , insa am facut pe nesimtita si m-am dus in fata .Daca am vazut ca se poate sta acolo , am stat .Si am scapat in 20 min .Altfel as fi stat pe putin 4-5 ore.

Gabi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Fetelor daca vreti sa stiti mai multe despre biberoanele Bfree intrati pe bebelusultau.ro si la biberoane gasiti Bfree.
Sunt putin cam scumpe dar merita
Se mai gasesc si la farmacia 2NA din spate de la Unirii la acelasi pret
Eu am comandat la bebelusultau.ro si mi le-au adus acasa
Sunt super super bune,singurul inconvenient este ca speli la ele de-ti vine rau pt ca au 6 componente...Si intra doar in sterilizatorul cu abur BEBE CONFORT, care dupa parerea mea este cel mai bun deoarece incap multe bibe de diferite marimi si forme
Ce parare aveti?
voi ce bibe folositi?
Dar sterilizatoare?

catush

Mergi la inceput