Bebelusi de mai-iunie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Saru' mana Christina!

Mie nu mi se "pupa" imprimanta cu sistemul nou, asa ca ciu-ciu imprimanta!
o sa-i zic sotului s-o printeze, dar cred ca ajung maine cu ea ca el iese la 16.00 de la serviciu.Dariei ii dau vreo 4 dinti deodata si e terorista rau....parca n-as iesi cu ea sa stau la coada...uffff

merci de info oricum!

Pupici

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Fetele care ati depus deja la Primarie cererea(anexa 1) va rog sa-mi spune-ti si mie daca v-au mai cerut si alte acte, certif.,etc
Deci daca nu o depunem astazi cel tarziu nu vom lua banii in ianuarie sa inteleg.
Fetele din Cta voi ati depus-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete!!!

Mai m-am trezit la ora 9 si pifosul meu dormea de la ora 22.00. Am plecat la dentist cand m-am intors era 10.30 si pifocul nu se trezise... Ma duc in camera la el, dormea bustean... Asa ceva... Adica de la ora 22.00 pana la 11.00 incontinuu... Nu s-a mai pomenit!!! M-am si speriat si ma dusesem chitita sa-l trezesc si mi-a auzit vocea si s-a trezit singurel...

A papat ceva si acum sta in premergator se uita la ta-su cum se rade in baie...Si mai si rade...
Mai ne apropiem spre 8 luni si se simte, adica se face mai, mai cumintel... Pupe mama!

O sa incerc sa-l pun si eu la olita desi nu stiu niciodata cand face caca ca nu prea se screme, il gasersc cacat si asta este... De cateva zile am remarcat si eu ca se mai stramba...

Sa-mi ziceti si mie ce scrie in Capraru de treaba asta, cum trebuie procedat!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Da, zgatia cu aspiratoru' e Irinuca mea, sau cel putin ea e una din marile admiratoare de aspiratoare... posibil sa mai fie si alte cazuri.

Corni, eu am depus ieri anexa 1 si nu mi-a mai cerut nici un act suplimentar, numai aveti grija sa fie cat mai completa cererea, eu am trecut si datele primului copil (o tanti a zis ca trebuie, alta ca nu trebuie), codul fiscal al firmei, declaratia tatalui, tot ce se putea.

Si eu am scris IBAN-ul cum s-a putut, tantile alea ziceau ca e ok, acuma sper sa ajunga ceva in cont n urmatorul cincinal... din martie as vrea sa ma intorc la servici, si atunci imi bag picioarele in formularele si adeverintele lor (vorba vine ca-mi bag picioarele, ca o sa ma duc dupa stimulent, cred...).

Piticania mea a mai tras o indigestie, azi-noapte a varsat la greu, noroc ca a auzit-o tac-su, ca io abia atipisem cu capu' sub perna si n-am simtit nimic. Nasol ca o durea si burtica, cred, ca s-a tot foit dup-aia, a gemut, a mieunat... tare ma tem ca de la iaurt s-a intamplat, o sa incerc s-o trec pe ceva mai naturel, ca ala cu fructe nu stiu cat e de bun.
Voi de care iaurturi le dati?
Noi am mers pe Campina Fruttis si mi s-a parut tare bun. Duduca se stramba daca nu e dulce iaurtu', am incercat cateva combinatii cu d-ala simplu si m-am lovit de un refuz indarjit. Da' intre timp vad ca a devenit mai mancacioasa, poate si-a schimbat preferintele, sa vedem...

Ruxel, la punctul C eu am bifat si ca sunt salariata (plus firma, codul fiscal, etc), si ca sunt beneficiar de indemnizatie conf OG 148... asa mi-a zis tanti, asa am bifat.

Mergi la inceput

Fetele din Cta. la noi se procedeaza altfel decat in Buc.?
Eu am inteles tot circuitul actelor citind ce au povestit fetele din Buc. Am auzit aseara la tv ca data limita este 10 ian ca sa primesti banii pe luna ian.
Astazi am vorbit cu sora-mea si mi-a spus ca la noi la Primarie trebuie sa depui si alte acte pe langa cerere ,asa a auzit ea, eu Toma Necredinciosu' sun la Primarie pe Ecaterina Varga la Relatii cu Publicul si intreb direct care este termenul limita pentru depunerea cererii ca sa primim banii pe ian. si imi spune ca pana pe 20 ian. dar ca nu o sa-i primesc tot in ianuarie si ca trebuie sa vin la Primarie la Biroul 5 ca sa ma informez ce acte am nevoie. I-am spus ca stiu ca trebuie depusa doar o cerere si tipa imi zice ca trebuiesc mai multe acte, un dosar intreg si sunt cereri tipizate. Nu am mai stat sa-i explic ca pot sa fac rost cererere de pe net, m-a invitat la Primarie pentru relatii.
Voi aveti ceva informatii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_a spune:

Gata am rezolvat cu dosarul. M-a sunat secretara si mi-a spus ca dupa indelungi asteptari si coate a depus dosarul in Piatza amzei. Eu i-am dat si cererea aia de 6 pagini impreuna cu dosarul pentru ca tot acolo trebuie sa ajunga pana la urma. Probabil ca sa nu se aglomereze acolo se pot depune de mamici la directiile alea cu nume lung de sectoare.Si probabil ca de aia se da si nr. de ordine ca sa o gaseasca mai repede in hartoagele lor.

Cris dun si eu tot asa inghesuit am pus codul Iban insa de la piatza amzei i-sa spus ca sigur vor venii banii prin mandat postal ca nu stau ei sa puna banii la nu stiu cate banci.

Cica erau acolo o gramada de mamici cu bebei agatati in marsupii la cozile alea infernale. bine ca am scapat deocamdata Mai vedem lunile urmatoare cum fac cu declaratiile.

Sa va spun ca Stefan al meu nu e asa de musculos ca bebici vostri dar nu ma ingrijorez.Adica se rostogoleste rar, nu se ridica singur in picioare,nu-si duce piciarele la gura(incearca da nu-l lasa burtica) nici nu se ridica singur in funduletz. Daca il pun eu sta singur(de fapt numai asa vrea sa stea).

Sut absolut incantata de scaunul de masa de la chicco.E cea mai buna investitie pana acum. Are si rotile asa ca stau in foltoliu si il plimb cu piciarele mele.ura ca am scapat de leganatul in bratze.

Olga ce mei face zmeul tau? S-a mai cumintit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Salutare! Noua doar ce ne-au plecat musafirii, le-am avut in vizita pe Loreen cu Delia, ca tare dor ne era de ele, obisnuite sa ne vedem zi de vara pana'n seara prin parcuri. Fetele au fost tare bucuroase sa se vada, Alex "scuipa" de placere si-i "povestea" prietenei ei ce-a mai facut de cand nu s-au vazut, iar Delia ii arata iepurasii, si-i explica cum e cand ai dintisori. S-au studiat, s-au jucat impreuna, au ros fiecare ce-a avut mai la indemana, ce mai, a fost o intalnire tare placuta. Abia astept sa vina caldura sa batem iar parcurile, mai rau e ca Loreen are de gand sa inceapa munca, da poate se razgandeste macar pana la toamna.
Beatrice, te invidiez inca o data! Somn mai mult de 3 ore neintrerupt cred ca n-am mai avut de cand avea Alex 4 luni, de atunci a inceput sa se foiasca si sa se trezeasca des. Am tot pus agitatia pe seama dintisorilor, dar pana acum nimic...
Andreea.a, felicitari lui Eric pentru reusita. la multi kk la olita de acum in colo. Gata, ai baiat mare de acum.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bai, deci cea mai mare incurcatura o facem tot noi aici on line, in loc sa ne lamurim mai rau ne incurcam
Adina, nu tre sa mai depui nimic. Alina a dat cererea la angajator pentru ca nu a vrut sa mearga ea s-o depuna.
ChrisDun, acum am inteles ce ai vrut.
Cat despre alocatia mentionata in ordonanta, ea intra in vigoare de la 01.01.2007 si este in total 2.000.000 lei veki, data la care indemnizatia scade la suma de 6.000.000 lei veki. Scopul acestei masuri este ca orice copil sa beneficieze de o alocatie mai zdravana indiferent daca mama lui a cotizat sau nu. Iar mamele care au cotizat ies tot acolo. Aceasta alocatie se mentine pana la varsta de 2 ani a copilului, respectiv 3 la cei cu handicap, dupa care se trece le vekea alocatie de 240.000.

Bai deci, imi pare rau, eu capitulez, ajung sa repet aceleasi informatii si pana la urma o inteleg pe Beatrice ca o plictisim. Cine mai vrea sa stie ce si cum mai cititi frate si din urma ca e deja penibil sa repetam aiurea aceleasi lucruri! Nu ma refer la ce am scris mai sus acum.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Androix, eu iti propun sa nu ne enervam, chiar daca este nevoie sa repetam aceleasi informatii cred ca este spre binele nostru.Acum daca tu ti-ai depus deja actele mai ai putintica rabdare si pentru cele care suntem inca in intarziere sau in ceata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

fetelor,
Noua nu ne-a mers netul de vreo doua zile si n-am mai putut intra pe forum dar bine ca s-a remediat problema.
Abia am reusit sa-l adorm pe Dragos.Azi-noapte de la 2 la 3 a avut show.Se ridica in patut in picioare si tipa la mine sa ma uit si sa-l aplaud.La 6 dimineata pina la 7,30... bis iar de la 7,30 pina la 8,30 urlete.Or fi zis vecinii ca-l omor cu bataia.I-am dat cu dentinox si in 10 min a adormit...30 min ca doar apoi aveam iarasi show .
De halit...pauza. 2-3 lingurite si gata.Cred ca asteptam ceva dintisori.Sper sa fie asta si sa-i iasa odata .
La capitolul pampers ...cred ca dau faliment 5-6 buc/zi din care 4 cel putin cu kk. Am pus-o si pe asta pe seama dintilor.

Mygirl - La multi ani!(scuze pentru intarziere)Sa fi sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele

Ioana, rau ai facut ca te-ai intors la lucru. Pai noi ce mai citim ca tu ne scrisasi foarte sporadic. Ia revino-ti tu la forma initiala si pune-te pe treaba ( glumesc, sper ca nu te-ai suparat )

Corni , la fel am patit si eu cu mucegaiul. N-am avut nimic 10 ani de cand stam in casa asta si acum a aparut cand avem si copilul. Asteptam primavara sa ptem zugravi. Ne-a zis cineva ca-i de la tifel si termopane. Cica nu respira peretii si sa dam cu var.

Loreen , mama ce pofta mi-ai facut cu salamul de biscuiti. Ma duc sa fac si eu. Felicitari pentru supa cu galuste; eu n-am reusit sa-l fac sa manance. M-am ingrozit cand am citit despre limbajul copiilor.

Margott, si eu am reusit sa afum bucataria...dar cu pranzul lui Dragos

Andreea.a, felicitari pentru kk si bafta multa la scoala

Mey Beatrice zau daca nu te invidiez pentru somn. Eu abia l-am adormit si iaca acum e in patru labe.

Si acum stirea zilei. Ieri vine sotziorul acasa si-mi zice ca nu stie cum sa facem sa fie mai bine, sa-i asiguri copilului un viitor si ca tare il bate gandul sa emigram. Cu copil cu tot. Sa lasam totul si s-o luam de la capat. Unul din noi cred ca s-a dilit tare rau. La mine ar fi de inteles ca doar stau acasa dar el?

Mergi la inceput