Bebelusi de mai-iunie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

alina_a, cum era si cererea de 6 pag in dosarul dus in amzei de prietena ta? pai aia am depus-o eu ieri in alta parte. trebuia sa fac 2 si sa duc una la munca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Andreeaatan tu faci cu ridicatul cum fac eu cu mancatul...mereu ii spun Deliei ca nu o sa o placa nimeni doar doua oase si-un zambet...Io zic sa ne bucuram cat mai putem ca inca nu se ridica sa o ia la goana...dupa aia aleluia linistea noastra definitiv...

Ma uitam de dimineata la ea cum evolua la sol si mi-am dat seama ca-i mai desteapta decat am preconizat...Am un cos ormamental pe mobila unde tot timpul croseteaza cu degetele si eu cu limba-n gura ca nu-i voie...Ei bine a plecat de pe patura taras direct la el crezand ca daca-i pe jos nu o sa-i fac observatie...dar cand a ajuns la el mi-a cautat privirea si a auzit in acelasi timp:NU-I VOIE...a tulit-o inapoi

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

VICTORIEEEEEE !
Am fost de dimineata tot la proastele de la Orizont - de data asta am asteptat sa se dea drumul inauntru si am auzit pe cineva care era cu cerere pentru stimulent. Asa ca hop si eu la ghiseul respectiv.
Pentru stimulent, la Sectorul 6, se merge la Orizont cu cererea de 6 pagini completata si asta e tot!
Nu mi-a trebuit afurisita de adeverinta de la serviciu.
Eu m-am riscat si am completat IBAN-ul, acum sa vedem ce iese. alina_a, eu am trecut in casute cifrele care reprezinta numarul de cont, si cu un rand mai jos, unde zice "la banca" am trecut BRD si IBAN RO29BRDE410SV...., ca sa mai fie o data.
Ce mai vroiam sa va intreb: ordonanta 148/2005 vorbeste si de alocatiea pentru cresterea copilului. Pentru aia n-am bifat nimic in cerere - se vireaza ca pana acum?
Sufletzica, multam' mult pentru indicatiile referitoare la Monti. Stiam ca e topic la Femina Intim, insa mi-era lene sa ma bag sa citesc In alta ordine de idei, ar trebui sa te duci sa iti dea biletel cu numarul de inregistrare, si stampilat cu "Municipiul Bucuresti Consiliul Local Sector 6 DGASPC...."
Ioana, si noi avem acelasi ritual cand o scoatem pe Carina din baie : infasurata in prosop ne zgaim amandoua in oglinda
Loreen, tot de la tine stiam, de-aia mi-am si facut mea culpa pe la voi
Andutzy - nici eu n-am stiut ce sa bifez la punctele alea (eu n-am stat deloc in CIC), si ii explic vacii incaltate de la ghiseu. Aia se uita cu o privire miloasa la mine si zice "Pai nu v-a platit firma cei 7 milioane?!" Eu repet: nu, n-am mai intrat in CIC, am venit direct la serviciu!!!
Bovina nu intelege si reincepe "Pai, cand ati nascut?"
- In luna mai!
"Si cand v-ati intors?"
- In septembrie!
Se apuca si numara pe degete: "mai, iunie, iulie, august...Si cu cat ati stat in prenatal..." O intrerup din nou:
- N-am stat in prenatal! Doar in postnatal!
In fine, cu greu s-a convins ca nu am ce bifa acolo, asa ca n-am bifat. Totul e facut cu k***l!
In ce priveste copilul in intretinere: Carina e in intretinere pe salariul sotului meu, asa ca n-am completat rubrica aia.
Cam atata pentru dimineata asta, de la mine... va tin pumnii cu declaratiile. Apropo: cica azi la pranz se intalnesc toti aia de la Primariile de sector, impreuna cu o armata de juristi, sa clarifice mama lor de norme. Va pup!

p.s.: Androix, nu ziceam decat de borderou, dar acolo se mentiona pct. (7) si am scris apoi si respectivul pct, ca sa se inteleaga despre ce e vorba in propozitie. Dar nu prea s-a inteles, hai?!

Mergi la inceput

Chrisdun asa putin ai stat acasa...?!
Haoleu de ce naiba mi-o fi asa de greu sa ma duc la munca...?!Ca inanite nu ma dadeam plecata de-acolo nici batuta...si culmea ca de Pasti vreau concediu

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Loreen-figuri din astea cu furisatul si apoi ascunsul ca de fapt el n-a facut nimic, nimicuta.... sunt cu tona. Eu am formula:"Nu, nu, nu, nu" si il iau de acolo, de langa locul interzis.

Care are minunea de fetita care se ridica pe aspirator, mey, ca dezinformez pe aicilea degeaba!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Cred ca a lui Roisin...
Cu Delia am adoptat tactica politistului cu infractorul,aia cu stai ca trag...nu...nu-i voie...n-auzi ca nu-i voie...una peste manuta...dupa trei zile tot acolo...insa cand aude nu...ia manuta...dar e perseverenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

ChrisDun si eu tot la Orizont tre sa depun amarata de Cerere/Declaratie. Poti sa-mi spui si mie, te rog:

Astia au program si seara? Citisem pe undeva ca de la 17-19 sau 20:00
Au tipizate sau ai scos tu de pe net cele 6 pagini?
Ca sa nu ma car degeaba cu Daria in brate pe-acolo daca n-au.

Multumesc anticipat de raspuns!

Pupici

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

apropos de reduceri la z...
eu am primit prin posta un cupon de reducere in luna ianuarie pt ca am cumparat anul trecut de la ei. si m-au bagat in baza de date. poate despre asta e vb, si nu de o reducere generala.habar n-am. zic si eu. n-am fost prin magazine

am pus la cuptor morcovii, cartoful,patrunjelul si dovleacul impreuna cu pieptul de pui.s-o fi saturat si ema de atata supa pasata.sa vedem cum va manca la pranz. incerc sa-i dau si bucatele,iar.pana acum le-a scuipat intrigata. nu stiu cumsa o obisnuiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Buna dimineata!

Am reussiiiit!! L-am pus pe olita si a facut si al meu un kk. Asta dupa ce am luat lectii din Caprari aseara, de la Androix. Asa ca sunt incantata. Nu stiu daca se va mai repeta, dar oricum.. e ceva!

Irda, Mygirl multumesc frumos pt mesaje!!

Si LA MUUULTI ANI, Oana!!! Imi pare rau ca nu am apucat sa intru ieri sa-ti urez la multi ani.. Dar o fac azi, din toata inima!

Loreen - Delia este scumpa foc!!! Eu ti-am mai zis ca mie una nu mi se pare slaba. Asa ca.. ma gandeam.. mai incolo.. poate ii fac cunostinta cu Eric, ce zici? Cine stie ce iese? Promit sa-l cresc bine!

ChrisDun - si eu am completat IBAN-ul, ca in buletin am adresa de la bunica-mea si mi-e incomod (si lene, recunosc) sa ma duc pana acolo, chiar daca sunt cateva statii de autobuz.. Acum om trai si-om vedea!

Si, ultimul lucru: azi ma duc la scoala. Va rog sa-mi tineti pumnii, ca mi-e o rusine de mor. N-am mai fost din sesiunea trecuta.. adica inainte sa nasc. Dar tre' sa o fac si pe asta, ca mai sunt mai putin de 2 saptamani pana la sesiunea asta si.. eu n-am fost deloc, deloc..

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Irda - nu au tipizate. Uite www.ddfssbuc.org/formulare/anexa1cerere.pdf" target="_blank">aici ai Anexa 1 (adica declaratia de 6 pagini). Poti sa o downloadezi si sa ti-o printezi undeva. Daca n-ai unde sa o printezi si vrei sa ne vedem sa ti-o aduc eu (o imprim la serviciu), da-mi pm.
Scarbele nu au nici un program seara! Cel putin ieri cand am fost pe la 16.25 erau toate matracucele alea imbracate si cu cusmele pe cap, gata sa sparga usa.
Partea buna e ca poate merge oricine sa depuna Anexa 1 - nu e musai sa fie mamica in cauza.

Mergi la inceput