mamici de ianuarie-februarie 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 14
utocatalina spune:
Giova..Sab Simplex cite 10-15 picaturi in nitel ceai (eu ii dau in Baby Calm/Baby Drink) de 3 ori/zi, inainte de masa!
Ella cea mai buna este pompa electrica, dar costa mult...la aia manuala pompezi de fiecare data cite 25 de minute de te doare mina...si asta sa o faci de 6 sau 7 ori pe zi...e nasol.....asa patesc eu..Am pompa de la Avent, e buna, dar e manuala, asa ca tot dai la manivela!
Astery sper sa ai o nastere naturala usoara, daca asa vei naste!Si la mine Bia in burtica sughita tot timpul..si acum la fel!![]()
Cafeluta mamicuta
monica70 spune:
DANIELA mersi poti sa le pui cum vrei,numai sa se vada,eu habarnam!
Cat despre silueta pun una schletica de la mare,numai sa nu va speriati.
DENISA inca nu-mi merge telefonul,s-a mai intrrupt si netul...asa ca vezi ce faci,tu incearca...daca nu raspund,sigur nu merge inca.Poti incerca si mai tarziu daca vrei!
MONI si
DIANA

asteryaro spune:
Daniela, cu doctora ma vad in Ploiesti lunea si joia, la clinica unde are program in afara de Polizu, deci nu este un efort prea mare. Oricum, eu stau in dreapta si admir peisajul
. Ne vom vedea de 2 ori/sapt. ca sa stim exact cand vine bebe, sau macar cu aproximatie, ceea ce eu gasesc ca este foarte bine.
Ce liniste este pe aici...
Cristina
36w
Razvan
http://community.webshots.com/user/astery100
marchplayer spune:
S-a blocat adresa noastra de mail! Moni, am pus 5 poze pe contul comun de photos!
Cata, si eu tot pompa manuala imi iau, chit ca fac muschi la mana, ca n-am chef sa dau 100 euro pe una electrica.
Scuze Astery, credeam ca faci de doua ori pe saptamana drumul pana la Bucuresti! Cred ca-i foarte bine sa te monitorizeze!
Eu n-am mai fost la doctor de pe 14 decembrie dar ma duc maine, sa vad ce mai zice! O sa trebuiasca sa fac si a doua doza de vaccin antitetanos la medicul de familie, plus ca trebuie sa-mi dea si concediu! Maine implinim si noi 36w.
daniela 35++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
Eu tot asa, pe acasa. Aseara mi-a mi-a mai cazut din dop destul de mult, a curs si putin lichid, am zis ca noaptea nasc. Dar vad ca n-am nascut. Cat e de mare fetelor dopul asta? Ca mie mi-a tot cazut din el si de nascut vad ca tot nu nasc. Ma mai doare si burta jos, ca la ciclu, durerile astea sunt cam toata ziua.
Gabi a cam racit
, asta imi trebuia, poate nu-l lasa dr. sa stea cu mine cand nasc!
Cu rabdarea nu va mai zic cum stau, ca banuiti voi!
40+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
irinadum spune:
Monica pai chair credeai ca mi_am ratat nora? Am vazut_o de ieri . Si ma uitam si acum ca seamana astia doi intre ei sunt doi mici sumo. E frumoasa nora_mea de pici imi place la nebunie. Bucalata mamii!!! Si ce mimica are sa vezi mai incolo personalitate. Iar tu nu prea vad sanse samai ramai cu vreun kg in plus. Iti aduc eu cand vinniste kilograme dc vrei
.
Astery pai Buzau-Ploiesti e mai lung din cata geografie mai cunosc si eu , nu? Bine ca totul e bine cu sarcina si ca nu a mai tipat nebuna. Asa ca stai linistta sa nu nasti pe drum.
Noi am venit de la doctor si avem 4500 deci nu erau 700 d egrame in 3 saptamani zic eu. Astia zic ca e bine ca la ei copii sunt mai mici. Si bibicul meu li s epare mare. Si cum i_am zis ca am 25-26 de grade in casa a zis sa ii dau si apa ca are nevoie. In rest toate bune. Bibicul doarme pe unde apuca iar eu umblu creanga si parca sunt mai obosita decat cand nu dormea. Da ma duc eu sa ma intind un pic.
Daniela ma bucur mult sa vad ca esti in forma .
Restul feteleor cu bebeloi va pup si aveti grija de voi si de bebeloi iar cele care trebuie sa nasca curaj ca mai e putin si ca va fi bine pentru toate . Vedeti ca totusi la noi in secta nu au fost probleme la nastere deci asa va fi pana la sfarsit.
Mai stie cineva ceva de Ursulina ? A ajuns acasa si acum hiberneaza un pic intre mese? De unde...... eu cred ca se uita la Raisa grasunica.
Va pup Irina
irinadum spune:
Alina si la mine a inceput cu bucatele si s_a terminat cu un dop cat palma de mare deci decpinde cred de persoana sau tre sa mai astepti pana cade si bucatoaia aia mare. Si stai linistita sa vezi ce baietoi grasan si frumos iese . Dc mai vrea el sa stea lasa sa stea.
Irina
Denisam spune:
Neatza burtici si mamici,
Am crezut ca acum spre dimineatza naste careva ca n-ammai putut dormi dar vad ca doar Alina e f. aproape, tine-m pumnii sa fie bine!
Astery- ma bucur pt vestile buen is bafat s fie o nastere cum iti doresti, rapida, usoara si un bebe sanatos!
Florinini- te inteleg perfect si deja pe mine unii prieteni ma suna sa ma intrebe dc nu am nascut cumva?Poti sa imi dai is mie un semn pe yahoo sau peemail cand potzi, vreau sa te intreb ceva!
MONICA- uite acuma voi incerca sa sun, sa vedem ce e cu telefonul tau!
Irina-deci Mario e deja promis Dienutzei
-sa ma consolez zici, lasa ca mai vedem noi ce vor vrea copii astia cu personalitate din burta inca!
Andasi Ella- eu zic sa nu en mai gandim la simptome si restul ca asa sunt bebeii astia, fac pe sefii deja, nu vezi
Giova- ma bcuur ca esti ok cu marco!
Daniela cand ziceai ca termini injectziile alea, restul ok?
Denisa
37+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
marchplayer spune:
Monica, acum bag si celelalte foto in photos(contul nostru comun), tu te numeai gravida la 8 luni acolo in poza aia?????? Eu aram asa la 3 luni
!
Irina, pupicei lui Mario! I-a dat gata pe frantzuji cu greutatea a?
daniela 35++
marchplayer spune:
Denisa, deocamdata am facut 5 injectii, saptamanale! maine merg la dr. si o sa-l intreb daca trebuie sa mai fac sau nu! Partea ciudata este ca eu le-am facut intr-o singura parte si de la ultima injectie asa ma mananca pielea pe soldul ala de-mi vine s-o rup nu altceva, nu inteleg de la ce ca nu este iritatie si nimic altceva!
daniela 35++