mamici de ianuarie-februarie 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 13
Florinini spune:
Ella deci si tu ai luat teapa cu dopul ala, nus ce naiba cu noi ca tare ciudata treaba, fetele dinaintea noastra cum au inceput sa piarda dopul cum hop la sala de nasteri, noi parca suntem pedepsite cu asteptaul asta

Florinini
si
bebe David 39+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
pisoi3 spune:
Ella si Florinini, stati linistite ca nu sunteti singurele care nu mai nasc, asa sunt si eu, parca vrea bebe sa ramana in burtica pentru totdeauna, nici gand sa iasa. M-a luat azi dimineata o contractie mai urata si mi-am zis sa vad daca s-o mai repeta. Nu s-a mai repetat asa ca acum ma simt atat de bine incat as putea sa fac si sport. Asa ca nu stiu ce sa mai zic, parca vad ca ajung la inducere. Oricum, joi ma duc sa vad ce zice dr. si in functie de cum e colul, cred ca nasc...
Florinini, eu te intrebam de capsule, eram curioasa ce sunt alea, uite ce destepti americanii aia, mie nu mi-a zis dr. sa iau nimic.
Azi m-am hotarat sa ies si eu putin din casa, ma vad cu o prietena, sper sa nu ma apuce pe drum dar nu cred.
Pupicei la toate fetele
Anda si bebe Mark 40+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
lida30 spune:
Fetelor am nevoie urgent de ajutorul vostru. Am 38 de sapt si sapt viitoare s-ar putea sa devin mamica. Ca toata lumea as vrea sa fie mai putin dureros asa ca am decis sa folosesc anestezia peridurala. Dl dr Parvu de la Elias mi-a sugerat sa-mi cumpar eu trusa si substanta care se numeste marcaina dar nu am gasit la nici o farmacie din Bucuresti. Am colindat orasul trei zile si.... nimic. Ce sa fac si incotro sa o iau? Dati-mi si mie o idee cat de mica ar fi ea
!
Lidiuta
cu bebitu necajitu.
Giova spune:
Neatza!!!
Vai ce noapte am avut!!! Nu a plans, e cumintel, dar am alaptat la fiecare 90 min.
Cred ca Marco al meu are colici, se strange foarte tare, il pun pe burtica mea si se linistete. Pt. comoditatea mea, ca mai simt putin taietura si hemoroizii, l-am culcat cu mine noaptea si tot asa voi face pana imi mai revin.
Doarme mult pe burtica, am un bebe ager isi ridica capusorul si si-l muta el de pe o parte pe alta. Bine inteles ca eu il mai supraveghez.
Cum fac cu picaturile de Sab Simplex? Am uitat sa o intreb pe pediatra si numai maine vine dr. de fam. si as vrea sa-i dau. Stiu ca se dau inainte de papa, dar cum asa pur si simplu?
Cred ca am scapat de furia laptelui, sper, acum am sanii moi, dar il alaptez cu silicoane.
Am avut o nastere super usoara, va povestesc pe sf. sapt. ca maine vine seful si duce laptopul.M-a taiat, dar tot m-am rupt, am simtit unele cusaturi, dar a trecut.
Am avut un dr. super, D-zeu mi l-a dat, deja pot sa stau in fund, cu toate ca eram varza jos.
Am slabit 7 kg, mai am 7 de dat jos, burtica am dar am centura si e super. Problema e ca mananc super bine si mult. Si multe, multe lichide, in special ceai de chimen, anason si fenicol.
Si un sot cum nici prin gand nu credeam ca voi gasi.
Ma intelege, cu toate ca ma apuca des crizele de
, ma ajuta, nu-l scapa din ochi pe bebe, il filmeaza, poze, daca ar putea n-ar merge nici la munca.
Multumesc tuturor fetelor pt. felicitari!!!
Scriu mai tarziu, acum merg sa dorm, ca doarme si bb.
pupici.
gio si marco
ellarad spune:
am si eu o intrebare pentru fetele care au folosit pompa de san. pana la urma care pompa este mai buna: cea electrica sau cea manuala?
Ella si
Daniel Alexandru 40+
asteryaro spune:
Buna dimineata burtici, bebici si mamici!
Hop si eu cu vesti bune.
Deci: per total suntem bine, colul este ferm, lung si inchis. Contractii nedureroase si neregulate. Secretie cica in limite normale.
Apoi: inca nu stim cum o sa nasc, deoarece:
- cezariana NU se poate din cauza astmului (anestezia generala nu stiu ce face la astm, desi cand am facut laparo am avut anestezie generala, si a fost doar o mica problema atunci cand m-au detubat...)
- epidurala este riscant din cauza multiplelor hernii pe care le are coloana mea
.
- concluzie: se pare ca ma asteapta o nastere super naturala. In final, ce-o vrea Domnul, bine sa fie pt. bebe si apoi pentru mine. Doctora era chiar in toane bune, bine dispusa. A spus ca va sta de vorba cu anestezistul si vor decide ce si cum. Luni merg iar la control, apoi voi merge de 2 ori pe saptamana, pt. mai multa siguranta. Echo nu mi-a facut, nu stiu de ce.
Bebele meu sughita de rupe pamantul, zilnic. Ai vostri?
Dana, imi pare rau ca esti racita. Suna-ma cand poti.
Am uitat sa va spun: noi pastram bradul pana vin de la maternitate cu bebe, sa facem poze cu el. Suntem nebuni? Doar putin
...
Pupici la toata lumea!
Cristina
36w
Razvan
http://community.webshots.com/user/astery100
Giova spune:
Ella eu mi-am luat pompa tip seringa de la Nuk- 670.000 lei, Sensiblu. Dr. si asistentele asta ne-a recomandat-o, dar eu am folosit-o de 2-3 ori. Sa nu iei pompe cu pompa ca nu sunt bune deloc, am vazut cum se chinuiau fetele in salon.
Asta e manuala, dar daca ai stii sa te mulgi, e mai bine, mai dureros, dar scoti mai mult laptic.
Astery sunteti perfect normali, si noi am pastrat bradul,dar inca n-am reusit sa facem poze. sa ne mai integram putin.
gio si marco
anasebe spune:
Subscriu si eu la faza cu bradul. Nici noi nu l-am strans si nici nu o sa facem treaba asta pana nu venim cu bebe acasa si facem poze.
Deci Astery nu esti singura.
Noi mergem astazi la control, nu stiu inca la ce ora. Va trebui sa-l sun pe Badiu mai tarziu.
Azi parca sunt mai dezumflata, dar presiunea de pe col ma omoara si obosesc teribil de repede. Dupa ce spal vasele am impresia ca am alergat 5 km.
Cred ca o sa ma bag in pat...caci de la atat stat, m-a luat cu oboseala.
Va pup.
ana sebe 37+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
monica70 spune:
Buna dimineata!
N-a mai nascut nimeni?
TANTI mersi 
Am mai pus niste poze in cont azi.Sunt si cateva de gravida,de la nunta si de la mare...dar nu se vad foarte clar.
Acum...sa va saturati de poze!![]()
DENISA ...inca nu merge telefonul,daca il repara cretinii iti trimit un PM urgent!
IRINA unde esti...acum ti-am aratat-o pe nora-ta!![]()
Va pup si pe restul.
Sper sa mai revin azi...si sa gasesc noutati!
MONI si
DIANA

marchplayer spune:
Buna dimineata la toata lumea! Apar si eu pe la pranz si tot buna dimineata zic! M-am trezit pe la 10 dar am avut o prietena la cafea si au mai zburat vreo 2 ore! Acum am o foameeee...o sa ma duc sa mananc ceva, alta treaba n-am decat sa ma mai ingras putin!
Deci n-a mai nascut nimeni! Hai acum ca sunt gata de facut galerie!
Anasebe, tu poti sa mai stai ca mai ai ceva timp, sa ne spui ce ai facut la control! Iti tin pumnii!
Giova ma bucur ca n-ai inca probleme cu bebe Marcolino si Clau iti este alaturi, putini barbati se impaca cu "meseria" asta asa devreme!
Astery, felicitari pentru vestile bune de la doctor! chiar trebuie sa mergi de doua ori pe saptamana la control? De ce asa des? Odata nu ajunge, mai ales ca faci buzau-bucuresti! Eu cred ca am sa despodobesc bradul astazi ca din cauza caldurii s-a cam pleostit si arata dezolant!
Pisoi, vezi sa nu nasti pe la prietena!
Ella hai ca mai ai putin, iti tin pumnii sa fie usor si fara dureri!
Florinini si tie iti urez o nastere usoara si fara dureri desi stiu ca esti pe maini bune acolo si tu si bebe!
Denisa, ai terminat de sters geamuri si de facut mancarea, acum cred ca dormi neintoarsa!
Moni, am vazut si eu pozele! Este minunata Dienuta! Si tu esti slaba, ce te invidiez! Incerc sa pun pozele la photos ca sa le vedem mai usor, sa nu mai descarcam toate pozele in calculatoare! Te superi?
Nicole, te simti mai bine azi?
Alina, tu ce faci? Cum mai este azi?
daniela 35++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos