Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
lavi02 spune:
Anda interesant Nichita!!! Nu stiu daca tu iti mai amintesti de astrogramele gagicilor mele, mai ales a Silviei ma gandesc frecvent la ce ai zis tu acolo si chiar par ca se potrivesc cu ce ai zis tu: Silvia mai nebunatica si naravasa, Natalia mai ponderata, calma, "cu capul pe umeri"... cat sunt de mititei dar deja le ghicim personalitatea...
Ina si celelalte fete cu astrogramele, nu faceti publica aici astrograma bebelacilor? Daca aveti ceva impotriva, nici o problema, dar daca nu, mie mi se pare interesant. Astrograma lui Andrei al Cristinei m-a dat pe spate!
Camelia mie mi-a fost buna pompa Avent Isis dar e scumpa ca dracu' 180 RON. Sa mai zica si alte fete, de pompe mai ieftine dar totusi bune. Asa e, DUPA ce mulge copilul nu trebuie sa mai simti nici un nodul. Plus ca daca mulgi dupa supt iti stimulezi laptele ceea ce e de bine, nu dupa multa vreme bebica o sa ceara mai mult.
Fetelor, ciudat se intampla cu sanii mei, mai ales dreptul. Azi de doua ori a curs, o data inainte de o masa, alta data in timp ce sugea bb de la celalalt, dar la pipait era destul de moale. Vorba lui Vorgil: nu stiu cat lapte face ceaiul de anason, dar e clar ca desfunda canalele! . Dreptul e ala care a avut galma, poate sunt canalele mai largite la el de cat am tras atunci de el. God knows. Important e ca se pare ca am depasit momentul critic cu lapticul . Sa vad vineri la cantarul saptamanal ca sper ca nu o mai cantaresc pana atunci.
Eu tot nu inteleg de ce va tot panditi bebeii cand dorm. Daca sufera intr-adevar de ceva se trezesc ei si va dau de stire! Si omul mare mai trage vanturi in somn! Si se mai si foieste.
Tania care mai e viata lui Stefan? Doarme mai usor acum? Se linisteste dupa ce mananca? Dar viata ta? Te simti mai bine, poti sta pe scaun? Sau macar pe fotoliu?
Inceraca sa fii cat mai linistita, sa dormi cele 8 ore pe noapte si sa mananci consistent, carne in fiecare zi, lactate, etc si sa vezi ca o sa-ti creasca lapticul, mai ales daca nu mai suferi asa de tare cu durerea respectiva!
Alexandrina si Tania va mai dor mameloanele?
Ripleeeeyyyyy ce mai faceti, fetelor?
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
hristina spune:
quote:
Originally posted by anda77
am executat astrograma lui rachel a inei.
va anunt ca fac o astrograma pe zi, in ordinea in care postati, cu exceptia momentului cand apar restantele de anul trecut care vor avea prioritate in rand:)), adica lordra, siminaf si pe cine am mai uitat. n-am timp de mai multe pe zi. maine este programat stefan al taniei
Anda, desi eu sunt mai batrana,sunt mai nestiutoare. Ce date iti trebuie pentru o astrograma? Noi intram la BB de iulie-august, dar cu mii de rugaminti, firbinti, ai putea sa ne faci si noua?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
cristinamh spune:
uite aici, astrograma...
iris, 17 nov.2005, 19:19, buc
Scorpion cu ascendent in rac
Instinct de acumulare unit cu spirit de economie. Succese financiare lente, prin munca, totusi nu stie sa-si managerieze bine banii. Schimbari de resedinta.
Gust pronuntat pentru podoaba, arta, lux. Fecunditate, dar predispozitie pentru sarcini extrauterine. Legaturi amoroase profitabile. Noroc in dragoste. Incredere in dragoste, poate prea multa care poate duce la asumarea de prea multe riscuri. Casatorie tarzie cu un sot mai in varsta, dar cu sarm. Certuri si impacari in casatorie.
Nevroze, mare iritabilitate nervoasa. Talent dramatic si de canto. Voce buna. Posibila cariera muzicala, artistica. Aptitudini in acest sens, e recomandabil ca parintii sa incurajeze studiile muzicale.
Originala, intuitiva, calitati reformatoare, incapatanata. Calatorii bruste in strainatate. Isi schimba convingerile des si se va certa cu profesorii. Tendinta de a se lasa obsedata de locul de munca.
Tendinta de a-si stapani prietenii. Activitati riscante in tinerete. Conflite cu prietenii, actiuni sociale imprudente. Despartiri vijelioase.
Depresii, neintelegeri cu mama, izolari temporare.
Parte din viata sentimentala ramane ascunsa. La fel si emotiile ei.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
anda77 spune:
eu acu' imi fac lista de "programari" la biroul s.c. predictii srl:))
mandy, he, he: pe baiatul tau il cheama krisztian si e nascut in 23 oct. Pe tatal lui Nichita il cheama Cristian si e nascut tot pe 23 oct...alt an, bineinteles , alt oras si alta ora...sunt chiar curioasa sa ajung la astrograma lui Krisztian...sa vad daca nu cumva il cam cunosc pe fiu-tau:))) desi ora este cea mai importanta intr-o astrograma...
puiutul meu, Nichita
meems spune:
Fetelor, noi am reusit sa ne racim... Adica Rianna, dar noi suferim pe langa ea. Are nasucul infundat si tuseste, dar nu foarte tare. Am fost azi cu ea la doctor si ne-a spus ca tuseste din cauza mucusului care i se aduna in gat, dar nu are nimic la plamani. Azi-noapte am stat tot cu ea in brate, abia respira saracuta, si s-a tot trezit la 15-20 de min. ca nu putea respira cum trebuie. I-am luat un umidificator sa i-l punem deseara in camera, sper din suflet s-o ajute ca nu cred ca mai rezist inca o noapte nedormita. Ii pun si picaturi in nas, se pare ca o ajuta ceva.
Meems & Rianna
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Eu tot nu inteleg de ce va tot panditi bebeii cand dorm. Daca sufera intr-adevar de ceva se trezesc ei si va dau de stire! Si omul mare mai trage vanturi in somn! Si se mai si foieste.
Lavi, am ras cu lacrimi cind am citit postarea ta! Asa este, ai dreptate, dar unele mamici - in categoria carora intru si eu!- sintem mai speriate ca s-ar putea intimpla ceva sau ca ceea ce se intimpla nu-i in regula...:)
Nu ma deranjeaza sa va arat astrograma lui Rachelina-pufulina, cum sa nu.
I-am spus Andei ca sint cateva caracteristici care i se potrivesc lui fi-mea:
Rezumat astrograma rachel, 23 nov.2005, 9:17 am, canada, kitchener
Sagetator cu ascendent in sagetator
Chestiile rele: vitalitate scazuta, dar din fericire are putere de recuperare buna . sanatate precara a mamei. Greutati in sanatatea familiei. Boli cronice. Incendii in casa. Relatie proasta cu tatal cu care vor fi scandaluri. Ori tatal va tiraniza nativul, ori nativul, daca este rasfatat, isi va tiraniza ambii parinti. Ingamfarea poate sa-I strice prieteniile. Tendinta de lenevie.Greutati in timpul calatoriilor. Natvul se va separa de mama au va intampina dificultati legate de ea.
Chestiile bune si cele neutre: farmec fizic, dragalasenie, vocatie pentru frumos, gusturi rafinate. Personalitate intensa, adeseori secretoasa. Intuitie si determinare bune. Viata sentimentala ocupa primul plan al existentei, dar nativul nu este neserios. Afaceri sentimentale numeroase. Logodna frumoasa. Noroc in imprejurarile vietii. Atitudine intuitiv-spontana in problemele economice. Tranzactii comerciale incurcate.Caracter reformator cu privire la bani, dar uneori imprudent.
Schimbari bruste de domiciliu. Dorinta de a controla veniturile altora. Dificultati in probleme legate de taxe si credite. Are visuri putin cam mari si se modifica des. Seintelege bine cu persoanele nascute in zodia leului si-n zodia gemenilor.
Protectie, bogatii, slujbe inalte, activitate profesionala de mare succes.Avere si pozitie sociala stralucite. Negustor. Casatorie fericita. Sot intelectual, nu va fi bogat.
Mare ajutor din partea prietenilor si cunoscutilor. Realizari sociale multe si importante. Amicitii stralucite. Protectori de vaza. Aptitudini pedagogice, Multi prieteni din clasa intelectualilor. Isi alege prietenii din ratiuni folositoare, nu sentimentale.
Banii pot veni din medicina, activitati sociale, film sau alt domeniu artistic sau comert cu alcool sau legat de baruri. Probabil va avea propria afacere, n u va fi angajata, deoarece n-I place.
Foarte activa si energica atat in casa parintilor, cat si in domiciliul cu sotul.
Fetelor, eu mi-am mai revenit cu lap-lap, dar astazi m-am dus in oras si m-am uitat la sterilizatoare si incalzitoare ptr. biberoane, sa stiu exact unde sa ma duc in cazul in care voi avea nevoie.
Stiu ca bibe ca se pot steriliza si pe aragaz, si in microwave, si la fel se poate incalzi si lapticul, dar eu am un pitic pe creieras si mi-este frica sa nu oparesc copilul ( stiu, lapticul se incearca la incheietura mainii, dar totusi..) asa ca imi cumpar toate astea ca sa merg la sigur si sa-mi fie mai usor.Eu sper sa nu am nevoie de ele mult timp de-acum incolo - si sper asta si fiindca anul nou m-a prins alaptind la san si ar trebui sa alaptez tot anul, nu?-.
Lavi tu spui ca pompa Avent te-a ajutat, pe mine nu, am incercat-o o data, am scos ceva dar putin, asta-seara din nou, am incercat amindoi si nu a iesit nimic, desi manual iesea. Mi s-a recomandat ca dupa ce alaptez sa pompez, dar uite ca la mine nu merge, desi pe aici se spune ca astea ar fi cele mai bune pompe.
Mindra mea doarme, de cind o tin la "program" vad ca s-a mai dat pe brazda, dar noaptea cind o alaptez tot la mine in pat o iau ca altfel nu adoarme. Nu stiu cum se face ca DH o adoarme si cind o pune in patutz la ea, nu se trezeste. Cum ma duc in camera sa ma intind si eu in patul meu, cum incepe show-ul.
Mi-am spus ca poate ar fi mai bine sa dorm pe jos, poate asa nu se mai trezeste...
Intrebati de look? hihihi...pai,prioritatea no.1 este EA; la baitza o masez cu sapunel lichid, dupa, cu creme herbale ( caci trebuie sa tinem piciorusle suple ca de gazela )masam nasucul sa nu fie borcanat ca a lui tati, masam tamplele si caputzul ptr. o buna circulatie a sangelui si cind sa mai am timp si ptr. mine?
Daca am timp sa scriu cateva mesaje si unul pe dc ma declar fericita Mai ales de cind mi-am zapacit programul si ma trezesc si pe la 12 - deci juma' de zi s-a dus deja- nu stiu cum sa-mi termin treburile mai degraba - ce mai, sint in regim de militarie tot timpul si cum apuca sa zica "eeeee" - si "zice" des!- in urmatoarea secunda sint linga ea, chit ca de citeva ori era sa-mi rup picioarele, sa cad pe scari, etc. Mama nebuna!
Va pupicesc dulce,
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
meems spune:
Ina, incearca si pompa Medela, e foarte buna! De fapt, toate produsele Medela sunt excelente, la spitalul unde am nascut eu numai asta folosesc. Succes!
Meems & Rianna
IrinucaR spune:
quote:
Originally posted by anda77
eu acu' imi fac lista de "programari" la biroul s.c. predictii srl:))
Ne punem si noi pe lista de asteptare Multumim anticipat
Andrei Ciprian, nascut pe 03.11.2005, ora 8.35 AM (DPN 15.11.2005)
Citisem la un moment dat ca la bebeii nascuti prin cezariana programata, pentru calculul ascendentului se ia in considerare data probabila a nasterii, pentru ca se considera ca s-a intervenit in soarta lui...
Te rog frumos sa imi trimiti pe mail: dani417@yahoo.com
meems, am citit pe forumuri: pt nasucul infundat si somn mai linistit: Karvol - e o capsula cu inhalant decongestionant din uleiuri aromatice: pin, cinamoniu, mentol.
Merita sa incerci
www.irinucasisoru.3x.ro