Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 15

pischi2003 spune:
Rucsi, cum adica sa-i tremure gurita? Ca si cum ar mai suge? Daaaaa, la noi tremura, da' nu ne ingrijoreaza. Probabil se mai crede cu tzatza in gurita...... Ba noi am observat ca-i tremura pe mai multe turatii. La cea mai mare turatie sotul ii zice ca e pe Turbo...
aoleu, Dienuta, prezervativ? Pai eu nu prea sunt buna prietena cu el . Si sa ne riscam, eu stiu, nu m-ar lasa inima sa fac o intrerupere....... Eh, mai vedem.....
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

teo_banu spune:
Dienutzagravidutza cred ca esti cel mai pitoresc personaj de pe acest forum. Esti plina de viata si te bucuri de fiecare clipa. Felicitari!
Pentru mine esti un exmplu...debordezi de energie. Cred ca si fiul tau va fi ca tine (ma refer la personalitate), asa si trebuie.
Referitor la fiare de calcat, eu am un philips si e foarte bun, am auzit ca brown le intrece pe toate, acum fiecare incearca pe buzunarul lui, iar ca masa de calcat una la 500 de mii ca nu ne doare burta, important e sa stea in picioare sa nu te apleci pe podea sau alte chestii improvizate.
Pentru fetele care nu mai alapteaza ce metoda contraceptiva folositi? Daca aveti ceva mai bun decat pilula si prezervativul anuntati-ma si pe mine. Accept si pilula dar nu oricare....mai ales ca am avut probleme de la Rigevidon (inainte de sarcina) si nu mai recomand aceste pilule nimanui. Consider pilula cea mai periculoasa inventie pentru femei, dar cum alta solutie nu prea avem....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/banu_teodora/album?.dir=7aad&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

cristinamh spune:
ma diana, esti de coma...
apropo de contraceptive, mie mi-a zis daca vreau pastile, exluton, parca asa am retinut, dar nu vreau eu... ca uit sa le iar... asa ramanem la prezervative, vorba dienutei, intotdeauna altul, dupa gusturi si preferinte, variatie garantata
de calcxat sa n-aud.. vara la mine e cosmar, ca trb sa calc tricouri... nici acum nu calc decat daca plecam pe undeva... ce se poarta in casa in nici un caz. lui andrei i-am calcat prima luna, acum le-am calcat pt iris doar prima data. si n-avem nimic, asa ca de ce sa-mi mai fac probleme...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

mamica noiembrie-decembri spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66091" target="_blank"> scutec no.3