Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
Morgano spune:
Gandacel, mersi de raspuns. In zona lombara ma doare pt ca radiaza de la uter, ovarele le simt si presupun si eu ca lucreaza spre normal si cauzeaza sangerarile. DAr parca la mine pare a fi si raceala. La control am fost la 6 sapt si totul era ok, de aceea ma gandesc ca nu e ceva grav, ci doar de moment. Cat despre sex....hm, recunosc ca n-am chef mai deloc si ca nu s-a prea intamplat de cand cu unda verde :)
Operatia o simt in zilele urate, cum sunt meteosensibila in mod clar ca o voi simti mult de acum inainte la fiecare schimbare de vreme, dar e ca un gadilat, eventual mici intepaturi, nu ma deranjeaza deloc. Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by Ripley
Cat despre sex....hm, recunosc ca n-am chef mai deloc si ca nu s-a prea intamplat de cand cu unda verde :)
Raportez ca si la mine libido-ul este aproape inexistent - si peste doua zile facem sapte saptamani!- oare o sa raman asa?
Fetelor, care va pricepeti la "babisme" ce inseamna cand te maninca palma stinga?...ca eu mereu le incurc " cu stinga dai si cu dreapata iei, sau invers? "
Pupi!
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
bb_alinus spune:
La naiba ca iar am pierdut mesajul!
Ziceam ca iar ati scris mult in weekend!
Anda tocmai vroiam sa iti cer astrograma bebelinei insa am primit de dimineata un cadou de la nu stiu cine ( ca de 7 saptamani nu se mai opresc:) postasul ne stie pe dinafara ) in care era astrograma Amaliei incadrata si foarte fain prezentata. O sa o pun pe perete! Dar cand te mai eliberezi o sa iti cer si varianta ta sa vad daca se aseamana. Oare tu ma intrebai daca eAmalia sau Amelie? Ei bine e AMALIA, un nume se pare tare greu de pronuntat pt francezi :) deja l-au schimonosit de numa!
Ripley, Ana ta e o frumusete si maricica de nu imi vine sa cred! Si in plus zici ca gangureste singurica si doarme fara probleme, pay asta e idealul la mine:) Amalia mea cand le doarme pai poate sa fie oriune, - acuma e in pat la noi, ca abia se vede, - insa cand e treaza trebuie sa te ocupi de ea nene, sa ii canti, sa te strambi, sa stai mereu in campul ei vizual si mai nou trebe sa te plimbi cu ea pe umar prin casa! Aseara Phil dansa tango de nu mai putea, cum se oprea incepea morisca mica sa urle.
Ina de fiecare data cand vreau sa comentez la ce scrii tu uit ce vroiam sa iti zic si nu mai gasesc nici postarea:))
Revin,
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
catutza spune:
Joy eu ei dau fetitei mele calciu "VI-SOL",din doua in doua luni,cate o lingurita pe zi timp de zece zile.Apoi bag sticluta in frigider si peste doua luni ii dau iar.
Noua ne-a recomandat pediatra de cand am vanit acasa.La noi acum e o problema...nu mare dar tot problema e...atunci cand sughita ii dau cu lingurita cateva picaturi de lamaie (daca a-ti vedea-o cum se stramba mititica de ea!) si acum tot cu lingurita ii dau VI-SOL-ul si cam face urat!!!
Am pus poze noi la semnatura-daca vreti sa-mi vedeti printesa
Catutza si Bianca-Maria
Bianca-Maria
teo_banu spune:
Buna ziua fetelor! Sunt chiar noua in forum si abia incep sa descopar ce inseamna.
Am vazut ceva despre alimentatia la doua trei luni(alimentatia artificiala), ca se introduce sucul de fructe. Doctorul mi-a recomandat portocala cu morcov. Ce parere aveti?
bb_alinus spune:
Ce greu merge Dc la mine!
Ca tot vorbiti de laptic! Uite cum fac eu, asta apropo ca Joy zice ca se mulge din cel de-al doile san si arunca laptele. Amalia mai nou - si nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu - mananca cu mare pofta doar un san timp de 12-15 min ( cronometrez la secunda )dupa care pe al 2 lea il refuza categoric, inchide gurita si ma priveste "sfidator" de parca vrea sa imi zica ca nici de-a naibii mai vrea. Si mai cere dupa vreo 3-4 ore. Pana acuma manca cam 25 min din amandoi si imi cerea tot la 2-3 ore. Oare o fi devenit laptele meu mai consistent? Oricum nu imi fac probleme ca un san imi ramane plin, asa stiu ca la masa urmatoare va avea laptic din belsug...sper doar sa nu mi se infunde vreun canal cu metoda asta, dar de muls cu pompa e exclus pt ca nu o mai suport.
Iar azi noapte bebelina mea si-a batut propriul record, mancata la ora 19h00 o asteptam sa isi ceara dreptul la 21h30 ( dupa baie) si nimic, am adormit si m-am trezit la ora 2 noaptea, bebe era cu ochii deschisi si ma gandeam ca se pregateste sa urle si deci o pun repede la san, cand colo a mancat vreo 5 minute si iar somn la greu pana la 6 dimi cand a reclamat si ...iar a mancat nici 10 min...si tot asa! ce-o avea??? De plans intre mese nu plange deloc...
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Gandacel spune:
Ripley, cum adica nu te jeneaza deloc??? NU simti ca o centura dureroasa in zona operatiei? Ca eu stateam linistita si credeam ca e normal. E tare si dureroasa zona, nu pot sa ma ating cu mana, nici atat nu suport sa ma atinga altcineva...
Cu libidoul nici eu nu stau bine, insa ma simt FEMEIE cand se intampla . In momentul in care am reusit pentru prima oara, a doua zi parca intrasem intr-o noua etapa a vietii mele!
bb_alinus, creste fata mare! Asta se intampla. O sa revina cateva zile si la obiceiurile vechi, nu te speria. Dar la inceput iau mai mult in greutate, dupa aceea nu mai e chiar asa, se raresc mesele si iau mai putin in greutate.
Fetelor, stie cineva daca exista niste vizite "obligatorii" la pediatru, care e frecventa? Ca eu nu mai vreu sa aud de medic decat daca apare vreo problema si sa mi-l cantareasca o data pe luna, ca sa scriu in caietel, pentru amintire. Si sa stabilim impreuna cand si cu ce ii voi diversifica mancarea. Cum ii dau biberon, chestii din astea. Aveti idee, Bebelacul e bun de ceva? Ca se da gratuit, pe reteta de la pediatru.
Mie nu-mi place de doctora nostra, ca nu e disponibila dupa ora 20:00 sau in (mini)vacante. Daca se intampla ceva minor, dar este o problema, ce fac? Sun aiurea la Urgenta? Ca ea asa ne-a zis.
teo_banu spune:
bb alinus. Eu zic ca bebelul tau nu are nimic si poate de acum incepe sa isi faca ea un program. Afacut icter fiziologic in spital? S-ar putea si asta sa fie o cauza, simptome sunt somnolenta, e putin mai palida in special in jurul ochisorilor si nu prea mananca in perioada cat au icter.
Chiar asa de mult va doare operatia? Eu chiar nu o mai simt si sunt doua luni de atunci. M-am dat jos din pat a doua zi dupa operatie si am facut multa miscare chiar dac a fost greu dar cred ca asa mi-am revenit mai repede (nu am exagerat mai ales la ridicat).
Iar viata in doi este normala...cu exceptia cand apare dumneaei, adica Stefania - se simte nebagata in seama.
Teo & Stefania-Iulia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/banu_teodora/album?.dir=7aad&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Buluci spune:
Sa va spun ce-am mai patit!
V-am spus de durerile mele la urinat! M-am dus azi la doctor,un alt ginecolog, nu timpita cu care am nascut, si mare surpriza am avut! Timpita din spital m-a cusut foarte putin la exterior cu fire normale care trebuiau scoase normal dupa 7 zile, dar mie nu mi-a zis! Cind am intrebat-o de urmatorul control , mi-a zis:" vino peste 40 zile" .Bine ca m-am dus la alt ginecolog,Tipa mi-a spus ca de-asta ma vindec asa greu ca acel fir ( cam 2 cm)jena acolo si nu lasa carnea sa se vindece!
Of, slava Domnului ca m-am dus la timp la doctor!
Bebelacul meu, inca face kk cu ceva mucozitati, sa fie oare de la stafilococul auriu!
Cred ca o sa mi-l puna pe antibiotice!Incepem distractia!, deja de la 15 zile antibiotice!
Cind mama e constipata e posibil ca si bebe sa fie?
Cristina Baku & Simon
pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii
joy04 spune:
Of, Ina, aceleasi probleme cu parturile. Cand or sa treaca??
CATUTZA, m-am muls mai mult de curiozitate sa vad cam cat laptic am, pt ca ma dispera ca el nu vroia decat 15-20 minute sanul dupa care este adevarat ca dormea cca 3 ore. Si nu il arunc lapticu, il pun la congelator ca poate daac plec vreodata de acasa si nu ajung la timp inapoi...sa fie acolo.
INA, si eu incurc borcanele asa ca nu te pot ajuta. Cineva imi tot spune ca de obicei mana cu care dai banii cand cumperi ceva si cea cu care primesti restul, cu aia dai si cu cealalta primesti.
Acu uitati s voi a stat 1h jumate la san!!!!!ca se tot foia si nu stioam ce are parturi si kk...si acum plange...la el in patut
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze