szeged - 2
Raspunsuri - Pagina 14

Liana30 spune:
Mi-ka io nu stiu ce sa'ti zic...da te si daca nu'ti reviii chair acum..da acum...sa stii ca iau
..
pai????? pt ce m'am chinuit io atata sa'i..ha???
ca sa'ti pice tie moralul?????ia vezi...ti'am zis..unul e..si ala e bun
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

crinuta71 spune:
Mi-Ka sa stii ca ma alatur Lianei si daca nu esti cuminte si te necajesti (sau te stresezi) o sa primesti si de la mine. E de ajuns unul si acela sa fie bun. Curaj, nu te lasa acum. Ai sa vezi ca va fi bine.
poze

mirabela11 spune:
Ceau fetelor!
Mi-ka, iti inteleg dezamagirea, am avut acelasi sentiment, dar starea dispare cand o sa faci ET-ul.Parerea mea este ca noi am facut tot ce a tinut de noi, restul depinde doar de D-zeu.
Eu mi-am pregatit testul de sarcina, am cumparat un "clear-blue", am auzit ca este cel mai bun.Luni dimineata o sa-l fac si voi merge si la analiza de sange.Pana acum n-am nici un simptom , nici ca ar fi "ceva", nici ca ar veni rusii, ma simt grozav de bine doar ca incep sa am emotii si gandurile mele sunt intr-o singura directie.
N-am nici un simptom pe care-l decriu fetele de la alte capitole, cu dureri de sani, burta, ovare, nimic din toate astea.
Leliutza, chiar nici un semn de viata nu dai?Cum te simti? cand trebuie sa faci analiza de sange?
va pup si sper sa va dau luni vesti bune
Mirabela 11

mirabela11 spune:
Tot eu....
Mi-ka , iti tin pumnii pentru luni la ET.Sunt mai mult de 72 ore de la punctie,nu? Sa fie divizati in cat mai multe celule, numai buni de ET.Te pup
Mirabela 11

Mi-Ka spune:
fetele, crinuta si liana 30 sunteti niste foarte dulci . Zau ca nu stiu ce m-as face fara voi
!!!
Cu asa sustinere, cum as putea sa ma mai supar pe ceva?
mirabella 11, sa dea D-zeu ca luni sa iasa testul se sarcina pozitiv si sa fii . Stiu ca ai sa reusesti si sa vezi ce chef o sa facem luni on line, de numa'. Da sunt intradevar mai mult de 72 de la punctie, care a fost joi; poate ca e bine si asa, nu stiu ce sa zic, cred ca stie dr. ce face.
pupici
Mi-ka

Liana30 spune:
asa te vrem fatoooooo....bravoooooo
Mi-ka suntem langa tine...pe baricadeeeee...
mirabelule..tin pumnii sa iasa cu ochisori..
crinutzooo pe tine te si multam mama ca mi te alaturi..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Mi-Ka spune:
fetele!
leliutza sa stiti ca este bine, face testul de sarcina parca in 13 ianuarie, nici acum nu si-a instalat netul acasa, dar cum mai aflu ceva de ea va scriu.
mirabella11, sa dea Domnul sa fie cu ochisori si maine sa ne dai vestea cea mare .
moniland .
Mi-ka

mirabela11 spune:
ceau fetelor!
sunt disperata!!!!ma doare spatele putin, dar am niste scurgeri maro, mi-e frica ca vin rusii......in rest nimic.Cred ca o sa fac testul azi , nu mai am rabdare si nervi, dar parca mi-e frica sa ma confrunt cu REALITATEA.Oricum maine dimineata merg la analiza de sange, indiferent de rezultatul Clear blue.
Mi-ka , bafta maine!! ar fi bine sa stai linistita dupa, noi ne-am intors in aceeasi zi, dar in masina am stat aproape culcata.Ei iti dau drumul dupa o ora de repaus, dar sa ai grija!
Te pup
Mirabela 11

crinuta71 spune:
Mirabela mai bine fa doar testul de sange de maine. Testul din urina nu e chiar sigur si nu are rost sa te stresezi (eu dau sfaturi, desi si eu am facut test din urina inainte de testul de sange..... ). Iti tin pumnii sa ai rezultat pozitiv si sa ne anunti cat de curand ca ai reusit!
Mi-Ka iti tin pumnii pe maine! O sa ma gandesc la tine.
Leliuta iti doresc sa fie bine!
Liana pentru toate
poze