szeged - 2
Raspunsuri - Pagina 13

Liana30 spune:
si..io..si.io ii tin pumniiii...
Hai Mi-ka...hai....vei reusiiiiiii...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

crinuta71 spune:
Mi-Ka a avut 3 foliculi, si apoi doua ovocite pe ovarul drept. Pe ovarul stang spune ca era un vas de sange si nu s-a recoltat, ca era riscant. Asa am inteles. O sa va spuna ea mai multe. Va reusi sigur, important e sa fie unul si bun!
poze

SilvanaPopovici spune:
Mirabela, multumesc. M-a lamurit raspunsul tau si imi este deajuns, deocamdata.
Ma gandesc cu drag si cu incredere la fetele care sunt acum in protocol si le felicit pt ca se pare ca au facut cea mai buna alegere!
Silvana

Mi-Ka spune:
Fetele, vesti rele: asa cum v-a zis si crinuta, am avut in total 5 folicululi, din care 3 pe dreptul si 2 pe stangul;dr. i-a aspirat doar pe cei de pe ovarul drept, pentru ca pe cel stang era un vas de sange si nu a vrut sa se riste.Asa ca din 3 folicululi au rezultat 2 ovocite; dimineata l-am sunat pe dr. si a zis ca unul dintre embrioni nu este asa cum trebuie si se va mai gandi daca il pune sau nu. In concluzie, cred ca pana la urma voi ramane doar cu un singur embrioni.
Va pup, acum ma duc sa ca poate am noroc pentru foliculii de pe ovarul stang.
Mi-ka

Liana30 spune:
Mi-ka stai linistita..nu se stie niciodata..unu da bun...si se va prindeee...spor la prestat..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

crinuta71 spune:
Mi-Ka asa cum zice si Liana, unu... da bun... ajunge. Iti tin pumnii sa reusesti, indiferent prin ce metoda!
poze

Mi-Ka spune:
Ceau fetelor!
Ce parere aveti, este indicat sau nu ceaiul de cretisoara dupa ET?
Multumesc de incurajari , sunt putin dezamagita, dar va trece; o sa incerc sa-mi ridic moralul pana luni la ET.
Va pup pe toate !
Mi-ka