szeged - 2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mi-ka le'am dat io bataitza uite asa si au crescut...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Mi-Ka multumesc de raspuns. De 7-8 ori,of....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mi-Ka, cam la ce distanta e Szeged de Budapesta, daca stii? Bafta multa la punctie si ET!
Leliuta tinem pumnii sa reusesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fetelor,
am intrat pe subiectul vostru fiindca incerc sa aflu cat mai multe despre FIV/ICSI, pentru o prietena care acum 2 zile a aflat ca singura ei sansa pt. un bb este FIV.
A facut celio la Cluj, trompele sunt terminate si i s-a spus ca poate sa incerce fertilizare in vitro in Ungaria la Debrecen (stiu ca este aproape de Szeged)...
Ea are 35 de ani...:( si nu dispune de prea multe resurse financiare, asa ca ar incerca intr-un loc unde sa fie cat de cat mai mari sansele.

Va rog mult, daca se poate, sa-mi da-ti cateva informatii in legatura cu procedeul in sine, conditii, pret... E mai bine la Szeged?

Dana & Iris
pozele noastre
Craciun 2005!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

lachione, de la Szeged la Budapesta parca sunt in jur de 190-200 km. Multam de urari .

liana 30, eu nu le-am dat bataita sa nu cumva sa se sperie si sa ramana mici, le-am facut toata ziua "draga,draga" si se pare ca a mers .Mai vedem maine ce-o sa fie, daca i-am dragalit destul.

danette, din punctul meu de vedere si nu numai e mai bine la Szeged decat in tara ca prietena ta sa faca FIV-ul, atat din punct de vedere material, cat si din punct de vedere al profesionalismului doctorilor si asistentelor si amabilitatii cu care se poarta cu tine.Ce te costa in plus este drumul pana acolo si cartea verde, in rest...iti spun eu ca se merita. Preturile ai sa le gasesti in primul capitol din topicul asta pe fiecare procedura in parte, iar cu privire la conditii... nu stiu la ce te referi; oricum trebuie sa faci dovada cu copia certificatului de casatorie ca sunteti casatoriti.
Daca mai ai nelamuriri ...astept.

Va pup pe toate !

Mi-ka

Mergi la inceput

Mi-ka bataia mea si "draga" ta a fost la fix..
tin pumnii pentru maine...va fi bieeee ai sa vezi...
Silvana tare as vrea sa vb cu tine..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Mi-ka, iti multumesc mult de raspuns, am citit azi-noapte primul vostru capitol si am luat de-acolo multe info, cand scriam de conditii ma referisem la analizele care trebuie efectuate inainte... dar am inteles ca atunci cand faci programarea iti spun ei tot. Prietena mea are noroc ca sotul ei este maghiar asa ca... macar problemele cu translatia se elimina din start.
Doamne prin cate treceti... m-a impresionat Rh cand a scris ca nu-i place la mamici... asa e, multe care raman unu-doi insarcinate nu realizeaza eforturile, chinurile, durerea altora..
Si eu am incercat 1 an sa devin mamica... ajunsesem disperata, obsedata, noroc ca s-a terminat totul si o am pe Iris acum.

De clinica de fertilizare asistata din Debrecen nu ai auzit nimic??
E ciudat, fiindca Szeged din cate stiu eu este un oras mai mic decat Debrecen-ul, in fine...

Mi-ka, iti doresc mult mult noroc si reusita, imi dau seama cate sperante iti pui in clinica, in doctori, dar pana la urma si in sansa! Asa ca sa fie DIN PLIN!

Dana & Iris
pozele noastre
Craciun 2005!

Mergi la inceput

fetelor, ramasai cu 5 foliculi doar , asa ca de suparare am venit ieri acasa- pe la ora 16 , m-am culcat si m-am trezit de abia mai inainte cand ma pusai la povesti cu voi pe forum.Dr. a zis ieri ca este totul OK, ca se astepta sa mai scada nr. de foliculi, mi-a mai dat sa fac un gonal si merional, si mi-a amanat punctia pe joi si ET pe lunea viitoare.

Liana 30, se pare ca chestia cu "mangaiatul" nu a tinut pana la urma, asa ca o sa-ti urmez exemplu si .

danette, de clinica de la Debrecen nu am auzit nimic, imi pare rau si nici nu stiu pe nimeni care sa fi facut FIV-ul acolo,imi pare rau.
Bine ca ai gasit ceea ce te interesa in primul capitol, daca nu gaseai, iaca le mai scriam o data.

Acum imi gtai cafeaua, asa ca ma duc sa ma pregatesc sa merg la servici de la 8.

Va pup pe toate.

Mi-ka

Mergi la inceput

danette, multumesc mult de urari , intradevar imi pun mari sperante in echipa de la Szeged, pentru ca sunt niste profesionisti care nu se compara cu ai nostri doctori, dar la fel de mult imi pun speranta in D-zeu.
M-am uitat si la pozele voastre, esti o scumpa si tu si Iris .
Pupici !

mirabella, leliutza, nu mai ziceti nimic?

Mi-ka

Mergi la inceput

Mi-ka atunci pana joi...bataiee...bataie...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput