szeged - 2
Raspunsuri - Pagina 10
crinuta71 spune:
Mirabela, in functie de ce se face hatching la Szeged? Si eu as vrea. De fapt as vrea orice imi creste sansele de reusita.
Si FIV simplu, fara ICSI, cat este? (La noi nu e nevoie de ICSI)
poze
Mi-Ka spune:
Ceau fetele
!
Sunt putin ingrijorata, pentru ca dr. Zadori a zis ca foliculii sunt putin cam mici
asa ca mi-a marit doza de gonal si merional.
Maine dimineata ma mai duc inca o data la Szeged, sper ca folicululii o sa se mai ingrase un pic, iar pe marti cica facem punctia. Va scriu maine seara sa va spun cum mai stam(eu si foliculii mei).
Pup pe toate
!
Mi-ka
crinuta71 spune:
Mi-Ka, ai sa vezi ca au sa creasca. Stai linistita, nu ai voie sa te stresezi. Sa vezi ca va fi bine. Te pup 
poze
Mi-Ka spune:
Fetele, leliutza a facut azi ET si are in burticuta 2 embrioni, numai maine vine acasa. Va pupa pe toate
si eu la fel.
Mi-ka
Liana30 spune:

va felicit fetelor sunteti minunate...
Mi-ka io tin pumnii ..
leliutza ai sa reusesti..ai sa vezi...
crinutza pe tine te
SilvanaPopovici.
.olteancooo esti de'a mea..
cu scuzele de rigoare ca m'am bagat ca musca'n lapte..io va pupacesc pe toate

olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Tabitha spune:
Mi-Ka: multumim pentru vesti !
Leliuta: tinem pumnii.
Pupici tuturor si sa auzim numai vesti bune.
Mi-Ka spune:
crinuta 71, eu sunt bine, m-am saturat deja de drumuri la szeged din 2 in 2 zile; luni iarasi trebuia sa mai merg o data, apoi imediat marti sau miercuri facem punctia. Ieri a zis dr. ca am 7 foliculi ca sunt suficienti de "grasi si frumosi"si ca sunt suficienti ca numar. In rest...sa dea domunul sa fie bine.
tabitha si liana 30 
Mi-ka
crinuta71 spune:
Mi-Ka iti tin pumnii sa fie bine si sa reusesti!
Tabitha, Liana

Am inteles bine, deci in total trebuie mers la trei ecografii in timpul FIV, tot la 2 zile? Si apoi la punctie si la ET? Deci in total se nerge cam de 5 ori la Szeged pentru FIV?

pentru toate fetele
poze
Mi-Ka spune:
Nu, crinuta 71 in total mergi de de vreo 7-8 ori, cel putin la mine asa a fost.Pupici multi pt. tine 

Mi-ka