ce ne facem?Mai suge degetul!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

quote:
Originally posted by gio

fetita mea a renuntat la deget de o saptaman, sper ca definitiv de data asta!!!are 2 ani si jumatate si a funstionat pt scurt timp bandajarea cu leucoplast..dar a uitat repede si a inceput sa-l suga in continuare.
Am incercat cu solutie amara speciala - chiar ii placea!!!

Bona a fost cea pe faza pana la urma. N-a fost atenta si i-a dat cu ketchup pe mana: uite, ti-a dat sangele ca ai supt prea mult degetelul. Nu se mai atinge de el de atunci si anunta pe toata lumea ca are sange la deget. Dar a reusit s-o pacaleasca rau de tot; cred ca ne vom amuza tare pe seama acestei intamplari cand va fi mare.

Mama m-a dezvatat undeva pe la 3 ani cu ceai de pelin pus pe deget.Cu fetita mea n-am incercat, dar nu cred ca aveam vreo sansa....

..my shoes are gone my life spent..

Bona ta a facut un lucru sadic si insensibil. Scapa copila de supt degetu' dar poate da in altele.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Acum cateva saptamani spuneam ca am inceput procesul de dezvatare de suptul degetelului, si.. victorieeeee.. Codrin nu mai suge degetelul, asta la mai putin de 2 saptamani.

Adevarat ca i l-am pansat si a mai facut si o micoza de toata frumusetea(colac peste pupoaza), dar asta m-a ajutat.. Sunt tare bucuroasa, sa vad ce fac si cu fata acum.

Si godzila, sa stii ca si eu l-am amenintat ca daca baga degetul in gura il duc la doctor si il tai..
Scurt.. pai m-am saturat de atat supt la 4 ani.. si n-a fost deloc socat, dimpotriva.. pare constient ca poate sa ramana fara degetel() si e cuminte ...

Ma gandesc acum la Capra cu trei iezi, cum o fi oare sangele ala imprastiat pe pereti pentru copii?

Mergi la inceput