quote:
Originally posted by gio
fetita mea a renuntat la deget de o saptaman, sper ca definitiv de data asta!!!are 2 ani si jumatate si a funstionat pt scurt timp bandajarea cu leucoplast..dar a uitat repede si a inceput sa-l suga in continuare.
Am incercat cu solutie amara speciala - chiar ii placea!!!
Bona a fost cea pe faza pana la urma. N-a fost atenta si i-a dat cu ketchup pe mana: uite, ti-a dat sangele ca ai supt prea mult degetelul. Nu se mai atinge de el de atunci si anunta pe toata lumea ca are sange la deget. Dar a reusit s-o pacaleasca rau de tot; cred ca ne vom amuza tare pe seama acestei intamplari cand va fi mare.
Mama m-a dezvatat undeva pe la 3 ani cu ceai de pelin pus pe deget.Cu fetita mea n-am incercat, dar nu cred ca aveam vreo sansa....
..my shoes are gone my life spent..
Acum cateva saptamani spuneam ca am inceput procesul de dezvatare de suptul degetelului, si.. victorieeeee.. Codrin nu mai suge degetelul, asta la mai putin de 2 saptamani.
Adevarat ca i l-am pansat si a mai facut si o micoza de toata frumusetea(colac peste pupoaza), dar asta m-a ajutat.. Sunt tare bucuroasa, sa vad ce fac si cu fata acum.
Si godzila, sa stii ca si eu l-am amenintat ca daca baga degetul in gura il duc la doctor si il tai..
Scurt.. pai m-am saturat de atat supt la 4 ani.. si n-a fost deloc socat, dimpotriva.. pare constient ca poate sa ramana fara degetel() si e cuminte ...
Ma gandesc acum la Capra cu trei iezi, cum o fi oare sangele ala imprastiat pe pereti pentru copii?