Oradea (8)
Raspunsuri - Pagina 8
marius spune:
Daria - asteptam un semn de la tine pt Lotus. A ramas in picioare cu Clujul cu Roxana?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
szivarvany spune:
Marius
astept si io semn de la mandra din Cluj
Cine mai vrea/poate sa vina la Lotus sambata dupa`masa, dupa ora 17 cred ???
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
gabibarta spune:
Simina, si la noi a fost ceva asemanator cu tata, o operatie de vreo jumatate de ora, s-a constatat ca nu e de facut nimic... avea tumoare in jurul aortei in abdomen, si s-a spus ca poate trai o ora, doua sau cine stie... A mai trait un an jumate. Datorita citostaticelor, picaturilor Beres si a unui medicament numit Celladam dupa cateva luni s-a vindecat de cancer. Deci exista speranta, chiar daca dr-ii i-au pus deja cruciulita pe fisa.
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
adi2003 spune:
Nu mai zic nimic de spital decat atat: boala s-a localizat ca un ciorchine in jurul esofagului. In stomac are introdus un tub pentru hrana. Ficatul e de asemenea afectat.
Cu asta am incheiat acest subiect. Chiar daca ma afecteaza situatia, nu am nici un drept sa va intristez si pe voi.
Deci sa vorbim de lucruri mai placute. Ce faceti voi in Lotus? Maine la ora 17 sunt chemata in vizita la niste rude. Deci nu pot fi cu voi.
Oricum distractie placuta daca va intalniti!
Am primit acum un fisier pps "zambete". Cine il vrea sa dea un semn.
Mercedes, n-ai cumva un model de act aditional/decizie colectiva pentru modificarea salariului minim de la 310 la 330?
Florile mele
gabibarta spune:
Simina, eu vreau fisierul, te rog! Mersi!
De ziua de maine inca nu pot sa spun nimic, mai tusim...
gabibarta spune:
cum a fost la Lotus? V-ati intalnit?
Simina, cum se simte unchiul tau?
Pupici, sanatate si duminica placuta!
Voi avea o seara grea, Lili a adormit pe la sase si inca doarme, si nu am eu norocul sa doarma pana dimineata...
adi2003 spune:
Vad ca e secret Lotus-ul asta. Nimeni nu zice nimic.
Unchiul are dureri. E alimentat prin tubul din stomac. De inghitit doar ceaiuri. Gata...nu mai vorbesc despre asta.
Noapte buna!
Florile mele
marius spune:
Pai nu este ce sa se spuna despre Lotus. Azi e sambata pardon duminica, si e vorba de luni adica de maine seara. Daca va fi sa fie, e doar o idee, o posibilitate.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
szivarvany spune:
Intalnirea trebuia sa fie cu o mamica de iulie/august/2004 din Cluj care a avut treaba in Oradea.
Ei bine, noi am fost singure acasa, fara masina, vecinii au dat cu bormasina, apoi au ascultat muzici la maxim de bubuia candelabrul, apoi Giulia a plans ca ii iese o maseluta, apoi a plans ca nu a putut dormi, apoi a plans de dragul plansului. Nu am fost nicaieri.
Ma credeti ca am ajuns sa le doresc moartea vecinilor de deasupra ? Ii urasc din tot sufletul si le doresc tot ce e mai rau in lume. Am fost la ei de n`shpe ori sa-i rog sa aiba bun simt, cum ajung jos si intru in casa muzica e iarasi la maxim si se aude in toata casa.
Am facut reclamatie la politie dar se pune numai dupa 10 seara.
Am zis ca am sa dau bani la cativa baieti sa-l bata bine pe scandalagiul principal de sa-l bage in spital, nu mai rezist
O duminica faina va doresc, cu multa liniste !
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004