Oradea (8)
Raspunsuri - Pagina 5
adi2003 spune:
Va multumesc, e prima bucurie pe 2006 pentru mine. Cat mi-am dorit un aparat bun!
Imediat am sa pun si niste poze. Nu prea am avut timp de ele ca am fost la servici.
Intrebare pentru Marius:
1.Inca n-am reusit sa studiez toate optiunile, dar as vrea sa stiu de unde pot schimba dimensiunea pozelor? Acum face poze la rezolutie maxima: 2592x1944x24b.
Ce noroc ca mi se potriveste cardul de la aparatul vechi. Oricum imi voi lua unul si mai mare in curand.
2.De unde ti-ai cumparat husa pentru aparatul foto? Eu am vazut cateva modele la Selgros, dar acolo nu pot duce aparatul foto sa incerc husa dupa marime.
-------------------------------------------
Pentru inceput:
http://photobucket.com/albums/b19/Simina/Poze%20Canon%20A610/
Florile mele
marius spune:
1. Dai drumul la aparat (on /off). Ai optiunea func. (buton) langa macro apesi acest buton si apare pe monitorul o scala Cu butonul mare din mijloc cobori pe scala pana la ultima optiune si de acolo stanga sau dreapta setezi optiunile de pixeli L M1 M2 S picture sau S dupa care apesi iar function si gata. Eu lucrez pe M2 1600x1200 pixeli.
Mai intreaba ca unele le-am descoperit dar sunt asa de multe functii. E un aparat super destept dar inca nu stiu eu sa lucrez cu efecte etc etc. E destept tare asculta la mine si face poze super.
2. De la Selgross am cumparat si ba da poti sa mergi cu aparatul dar trebuie sa anunti la intrare serviciul de securitate ca ai aparatul la tine si de ce vrei sa intri cu el. Nu am avut probleme. Vezi ca sunt huse ieftine si bune sa nu te apuci sa cumperi scumpe numai pt ca scrie Cannon pe ele. Husa care am cumparat-o e perfecta. Trebuie sa intre aparatul nu strans dar fix pe el sa nu se balangane. Are sertarase pt card si acumulatori de rezerva sau accesortii. E trainica, groasa adica e moale, protejeaza bine aparatul si are sisteme de inchidere atat fermoare cat si scai si catarama de securitate.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
adi2003 spune:
Punctul 1. l-am rezolvat Merci.
Referitor la husa, daca te rog eu mult, poti face o poza la husa ta, sa am si eu idee de care sa caut?
Aparatul asta stie sa faca multe, doar trebuie sa ii descopar facilitatile. L-am pus sa ciripeasca . De cate ori il aude papagalul, canta si el.
La efecte inca nu m-am bagat, doar am incercat optiunea macro, in interior. Oricum, la lumina naturala pozele ies si mai bine.
Daca s-ar face vreme frumoasa sa ies si eu la pozat.
Azi am trecut peste pasarela din centru, unde niste elevi hraneau pescarusii cu bucati de salam si paine. Ce zarva era...dar ce imi doream sa-i fotografiez!
Florile mele
marius spune:
Lasa ca-ti arat live, sa vezi cu ochii tai, sau daca vrei putem sa mergem sa cauti la Selgross.
Marius Pernes
adi2003 spune:
Marius si asa ai facut prea multe pentru mine. Mi-e jena de cat te-am solicitat!
Noapte buna!
P.S. Eu cred ca nu dorm inca, mai studiez aparatul.
Florile mele
marius spune:
Lasa mey jena ca suntem de'ai casei. D'aia existam, nu?
Marius Pernes
gabibarta spune:
Simina, e bun aparatul!!! Vad ca papagalul tau tot nu s-a saturat de informatica
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by gabibarta
Simina, e bun aparatul!!! Vad ca papagalul tau tot nu s-a saturat de informatica
Coco n-are scapare, e dependent DC. Da' mai cunosc eu pe cineva prin preajma.
Florile mele
Mercedes spune:
Salutare oradeni!!
Am ramas in urma cu cititul, noroc ca nu scrieti chiar asa de mult
Ce mai faceti? ati asteptat weekendul? mie nu mi vine sa cred ca maine e sambata
Apropo sincer n am prea inteles cum cumparati voi de pe ebay
Am intrat mai inainte pe acel site si am vazut ca tara noastra nu face parte din tarile din care se pot cumpara produse
Ma luminati si pe mine? ah si inca ceva am vazut ca se fac platile pe baza cardurilor .... acum ce nu inteleg e ca... doara nu se trece numarul de card in momentul in care cumperi? gresesc?
Simina asteptam poze
Pe unde mai iesiti cu copilasii???
Daria - nu stiu sa existe gradinita particulara in Oradea - nu stiu daca la Giorgiana este si gradinita
adi2003 spune:
Va place?
Restul aici
Mercedes, cred ca ai inteles gresit, noi vorbeam de comanda pe emag, nu ebay.La prognoza meteo se aude de geruri in Romania, incepand de duminica. Nepotrivit moment pentru a iesi la
Florile mele