Mamici de iulie - august 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Fetele, trebuie sa deschid un nou capitol, al 13-lea. Ce fac? Deschid unul cu nr. 13 sau trec direct la 14 ? Suntetzi superstitzioase? Please, spuneti-mi repede...

Miky 15+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Pentru ca am ajuns la pagina 10 va poftesc la Partea a www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66225" target="_blank">13 - a.

P.S. Daca avem multe superstitzioase schimb numele in 14 sau 12 bis!

Miky 15+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

quote:
Originally posted by miti2004

dragele mele,

daca ma repet va rog sa ma iertati, dar vroiam sa stiu daca Materna e chiar obligatorie de luat. Asta pt ca inca nu am inceput sa iau inca.
Doctorul mi-a zis sa iau de 2 sapt, dar am tot vazut ca produce greata, si eu si asa abia ma abtin sa nu vomit peste tot....si abia mananc te miri ce.
Nici lapte nu am baut pana acum, numai cand il vad si mi se face greata.

Cred ar fi cazul sa iau si Materna, nu?

Maine ma duc la doctor, nu stiu ce de , dar asa m-a programat. Joia trecuta m-a trimis la spitalul unde o sa nasc sa-mi deschid fisierul si m-au pus aia sa fac analize de sange Prenatal 1, si din ce am inteles eu erau pt RH, desi eu stiu ca e pozitiv, si inca alte chestii. Mi-au luat 6 eprubete mici de sange !!!

Cica la 13 saptamani se face testul pt sindromul Down, si nu am inteles de ce m-a pus sa semnez un formular ca sunt de acord sa il fac...nu e obligatoriu in ziua de azi ?

va pup,
miti 10+

Nu stiu ce sa iti spun cu materna asta, eu la inceput vreo 3 sapt am luat materna. Imi era foarte greata, foarte rau, i-am pus doctoritei si mi le-a schimbat cu elevit. Crede-ma ca din ziua in care nu am mai luat materna nu am mai avut greturi si asta se intampla de o luna. Apoi intr-o zi am vorbit cu o prietena care are bebe de 3 luni si care inainte a luat toata sarcina materna, i-a fost rau in toate cele 9 luni, in plus i s-a spus sa ia materna si cat alapteaza ca ii iesisera prost analizele si ghici are greturi in continuare. M-a auzit pe mine de elevit, s-a dus la doctor si i-a zis sa le schimbe. Chiar si ea nu a mai avut nimic a doua zi, si crede-ma ca l-a injurat pe doctor si chiar si materna. Eu zic sa incerci si daca ai greturi mari sa renunti sunt o serie de vitamine pe piata.
Pupici

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

multumesc fetelor pt raspunsuri. M-am hotarat sa-mi cumpar azi Materna, sa iau vreo 2-3 zile seara, si sa vad ce efecte are...

si deci care va-sa-zica sunt in luna a 3-a deja...
adica ultima din primul trimestru de sarcina...
pai si in luna a 4-a cand intru ? de la ce saptamana incepe ?

va pup si aveti grija de voi,
miti 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

cristina stai linistita, cutu' e bine, la fel si bebe!!! Nu sunt medic veterinar, dar e posibil ca la catel sa fi fost si o combinatie cu o lipsa de vitamine (B6 si B12), ceva cu nu-stiu-ce reactie chimica, eu am patit-o de 2 ori, eram si singura acasa, ultima data fiind acum vreo 3 saptamani. bebe e sigur bine, altfel ai fi simtit deja.

Valentina

Mergi la inceput

cinta sanii se cam lasa daca alaptezi mai mult de un an, dar nu la toata lumea. Poti sa-i lucrezi chiar si acum pe sarcina dar fara sa exagerezi. Exercitiul cel mai simplu si inofensiv acum este unul de intarire a musculaturii de sustinere. Iei o minge de tenis normala, o tii intre palmele deschise, la nivelul pieptului, cu coatele (indoite) ridicate la nivelul umerilor - arata cam ca un dalut budist

Valentina

Mergi la inceput

Fetelor, eu stiu asa:
- pateul nu e bun pentru ca e facut din resturi, la fel crenvustii si parizerul;
- ficatul si pestele cer atentie deoarece se altereaza foarte repede si, asa cum spunea si altcineva, orice carne trebuie bine pregatita, la fel, laptele bine fiert sau pasteurizat; dar ele nu trebuie sa lipseasca din menu, din contra, sunt obligatorii la gravida, stiut fiind faptul ca anumite substante se asimileaza mai bine din alimente decat din varianta medicamentoasa;
- problema este intr-adevar la branzeturi, mai ales blue-chees-ul de care pomeneati, bacteriile pot fi foarte periculoase.

Valentina

Mergi la inceput

miti eu iau Materna seara inainte sa dorm, nu am nici un fel de probleme cu asta. Incearca si vezi cum iti e.

Valentina

Mergi la inceput