Mamici de ianuarie - februarie 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA baga la greu NO-Spa...si la mine era burta beton ...erau "contractii nedureroase"...dar poate fara NO-SPA-uri,or fi fost dureroase,macar in noaptea de REVELION,de dinainte de nastere...mai stii? Poate scapi si tu ca mine Din 4-5 impingeri!
Iti tin pumnii!
Pa!

MONI si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA Doar n-ai trecut pe NO-SPA-uri
Si burta tare...hai ca mai e pana la miezul noptii !!!

MONI si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

BEE- ne bucuram de vesti, av dorim sa fitzi bine is a manince bebe laptic in continuare!
Moni- nu mai cobi cu 15 Ianuarie te rog, tu zi ceva de azi, nu conetaza ora, sau ca e la noapte, vreau sa nasc fara dop, asa brusc ca la tine, uite simptome d eburta inatrit aam , bag maiincolo si sampania de care ziceai si o sa dansez, sa mai fac si altceva?
Anda- tu unde esti?cum et simtzi?
Alina-trebuie sa maninci ceva, mai miorase si o lamaie, stiu ca ajuat al greatza, si ti-am zis eu cred ca luni-martzicel tarziu iese si Ayan si Emma si David, ce zici

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

MONICA, sper si eu sa nasc asa usor ca tine ! Deci zici ca asa ai avut si tu si ca sunt contractii? Acum nici nu stiu ce sa fac, sa iau No-Spa sau sa le las poate nasc mai repede?
DENISA, sper sa ai dreptate , sa nastem zilele astea! Am papat niste pateuri deocamdata. Mi-e greata de orice alta mancare. O sa-i zic lui Gabi sa-mi aduca diseara niste fructe.
DANA, ma bucur ca esti bine !
ANDA, tu pe unde esti?
JANINA, esti ok? Te simti bine?
Fug la televizor.
39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetele, ce liniste iara, unde ati disparut, in afaar de mamici care le inteleg ca au o ocupatie cu bebelasii?
o sa mai targ si eu cu ochiul pe aici, ma uit un pic la Flipper, tare mult imi plac delfinii

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna burtici si mamici!
Sunt si eu pe aici... doar cam lenesa si depresiva! Azi-noapte am dormit mai bine si spre dimineata mi-au mai trecut durerile.
Acum sunt ok.
Dana bine ca mai dai un semn de viata, ne e dor de tine.
Bee, si eu cred ca cicatricea va fi mai mica decat arata acum, am vazut si la mama ca asa a fost.
Monica vad ca esti bine! Ma bucur!
Saracuta Giova... in curand va avea laptic si nu s emai chinuie. Ursulina cum s-o descurca?
Cata te mai asteptam pe aici cand te linistesti...
Alina te astept pe messenger.

J 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Uau ce de madame fara dopuri!!! Pai chiar asa Monica ce asteapta? Hai sa le "ametim" un pic poate poate .... gasesc dopul. Acu fara gluma in fiecare duminica s_a nascut deci nu stricati traditia ca ma supar.
Jg hai poate imi zici si mie de jocuri cum le trag de pe odc ca nu reusesc si imi vine sa ma bat.
Denisa cred ca ai o problema lasa naibii atata frecat podele si geamuri ca poate dai in altceva. Ai vazut ca eu am stat in pat ca sa nu nasc si tot m_a apucat.
Alina si eu am avut colul lung si ferm si poate de asta nu am simtit contractiile si am ajuns dilatata 3 . Deci stai linistita ca ai sa vezi ca vine cand vrea el tu fii la fel ca pana acum adica senina.
Giova si Ursulina va tin pumnii sa va vina lapticul si sa fie bine.
Monica da afara musafirii trimite_i sa faca copii ca sa vada cum e.
Daniela distreaza_te cat poti ca vin si eu la vara si tragem o bauta doar noi doua lasam barbatii cu copiii si ... pe ele..
Eu acum am venit de afara si bibicu doarme deci am profitat.
Revin
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65925" target="_blank">capitolul 122

35+ si 04/25/2000

Mergi la inceput