Mamici de ianuarie - februarie 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 14
Florinini spune:
Denisasper ca noaptea asta dormi si tu mai linistita.
Sper ca bebita ta sa ma stea un pic la mami in burtica sa mai creacsa , daca tu vrei sa vina asa de repede atunci treci la baut ceaiuri de zmeura si la introdus capsulele alea cu ulei
sa vezi cum se mareste clanul celor care asteapta marea intalnire...
Florinini
si
bebe David 39+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
Florinini spune:
Nico, vad ca esti bine astazi, si eu o sa incerc sa vad daca ajungem sa mergem la biserica maine. La noi slujba incepe abia la 12 jumate, insa mai ramane de vazut ce va fi pana atunci, ca tare greu mi-e sa ma imbrac...dar sa ma incalt cu butucii astia de picioare...ma termina, parca as avea 200 de kg asa de rau ma misc...si am ajuns numai la 85kg de la 69
Florinini
si
bebe David 39+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
marchplayer spune:
Restul fetelor pe unde sunteti? Florinini, nici eu nu reusesc sa ma mai incalt singura doar cu ajutorul lui Robert care trage iar eu imping
la ghete, nu la altceva!
daniela 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Bee spune:
BUna fetele.
Si noi aici, ne chinuim sa adormim. Ieri n-am prea avut colici mari!
. Am fost si in oras cu sotul 3 ore! SI fata a dormit fix atat, cu bunicii langa ea. Noi ne-am apucat sa cautam restaurant pt "combinata alpina"= nunta+ botez, care va avea loc pe 4 Martie. IN schimb aseara am facut baitza pe la 12 noaptea, ca am avut musafiri si pana la 2.30 n-am mai dormit.
Fetele cu bebei nocturni, fata mea doarme noaptea de rupe! BAga la sigur 2 reprize de 5+ 4 ore de somn
. Si eu eram ingrijorata ca doarme mult! Dar asta noapte dupa 4 ore de somn zbiera din gura de sarpe de foame.
Monica, te invidiez pt inundatie! EU n-ash spune ca n-am lapte suficient, doar ca iese greu si nu intra singur in jet in gura puiului!
. Felicitari pt o saptamana a Dianei si prima baitza! Noi nu mai putem numara zilele, saptamanile, ca trece timpul atat de repede ca nu-mi vine sa cred. Si ANa mea sta ca o printesa la baie! NU misca in front.
Irina eu folosesc doar ser fiziologic pt nasuc. Vreo 2 zile am pus ser cu pipeta direct in nas inainte de fiecare supt. Si n-am scos nimic cu pompitza ca tot nu se vedea nimic, doar era fata fornaita si haraita.
CE se lungeste lista cu fete care pierd dopul! Alina, Florini, Anda, Irinel, Ella spor la pierdut dopul, urcat scari, bai fierbinti, ceai de zmeur, etc. CU alte cuvinte "Hai odata" Nastere Usoara!
Ana M, vai acum am vazut ce nume frumos va avea fetitza ta!
REstul fetelor, multi
Si aveti grija de voi, bucurati-va cat mai puteti de "placerile sarcinii", ca dupa...........Eu 10 zile am fost "depresata" ca nu mai am burtica cu folos. AM ramas doar cu burtica de grasime!
. SI operatia mea are vreo 15 cm.
. Nu e mult? O fi pt ca nu s-o fi retras inca burta? Cine din fetele care au nascut prin cezariana stie?
Bee si Ana Teodora
Ana_m spune:
Buna burticute si mamicute,
Ma alatur si eu in clubul insomniacelor, azi noapte am dormit tare rau , de la 2,30 la 6 , apoi de la 6 la 9 inca ceva. Sunt buimaca rau de tot.
Vad ca toate pierdeti dop la greu
.
Bee, mersi 
Ana
38+ si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
dana_ene spune:
Bee, stai linistita, ca taietura se va micsora odata cu trecerea timpului. E mult prea devreme acum sa te sperii.
Spor la cautat restaurant pentru marile evenimente.
Am primit aseara un mesaj de la Giova. Spunea ca a tras o portie de plans de dimineata fiindca nu avea laptic, dar pe seara ii venise colostrul si era mai linistita.
Cica "haplea" de Marcolino i-a facut praf un sfarc... asta e !
Fetelor, va pup pe toate
, va tin pumnii celor care ati ajuns pe ultima suta de metri.
Ella, o sa adaug si pozele tale pe site, daca-mi dai "unda verde"
!
Daniela
(34+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Ana_m spune:
Dana, bine ca mai dai un semn de viata ? Ne ajuti tu astazi cu un nou capitol ?
Ana
38+ si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
FLORININI, si la mine la fel, de la bucata aia de dop nu am mai gasit alta. Ce sa facem? Asteptam! Oricum, mai mult de o saptamana nu cred ca este pana cand nastem! Mi-a placut faza cu veioza, ca i-ai aratat bebelinului drumul de iesire! Daca nasti zilele astea, fac si eu chestia asta!
ANDA, si eu am vrut sa ies ieri la o plimbare cu Gabi, dar nu am cu ce sa ma incalt! Cizmele nu pot sa le bag in picior, iar in adidasi imi e frig.
BEE, MONICA, merci ca mai aveti timp sa va ganditi si la noi. Vad ca v-ati mai obisnuit cu bebelinele, sau cu viata de noapte mai bine zis!
MARAKI, bebelinul tau seamana cu Giorgos? Ce tare faza cu socroseniul! El mai lipsea din sala de nasteri! Cum e socrosenia acum? Te ajuta?
NICOLETA, ma bucur ca esti bine! Si mai ales optimista!
DENISA, tu cum mai esti? Mai ai rabdare?
Eu am burta tare in continuu, aseara am luat si No-Spa. De cand m-am trezit tot asa, cu burta tare. Dureri nu am deloc. Nu stiu daca sunt contractii, nu stiu ce sa zic. Gabi e la servici, l-am chemat pe frate-miu sa imi aduca niste pateuri cu branza, ca mi-e si greata, nu pot sa pap altceva.
39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
monica70 spune:
Pai bine mai,nu vreti sa nasteti nici una azi....? Numai dopuri partiale pe aici...
Macar sa vina vreuna direct cu apa,fara dop! Hai DENISA ca-i 8 ianuarie
Dar cred ca asteapta EMMA pana duminica viitoare,pe 15 ian.,ce zici?
FLORININI data viitoare lasa veioza,ia o lanterna...sau niste artificii ![]()
DANA,ELLA,NICO,DANIELA,ANA,BEE bine ca mai bantuiti pe aici ca-i mare pauza!
Se vede ca-i duminica!
DIANA a dormit fix trei ore jumatate,a papat si iar doarme! Si eu n-am apucat sa dorm cu ea,dupamiaza iar n-o sa pot ca vin musafiri,iar la noapte iar ne uitam pe pereti!
Ma duc macar sa mananc un pic pana apar vizitatorii pe aici!
Mai intru eu azi sa vad...poate totusi e vreun eveniment ![]()
MONI si
DIANA

Denisam spune:
Burtici si mamici,
Vad ca suntetzi tare vioiei, eu am dormit ep reprizze de la 12-7, nu e prea rau, acum astept sa se faca painica si sa ciugulesc ceva, azi nu vi minc aprea mult ca sa gust din bunatatzile de la nunta.
Florinini-
eu nu pierd din dop,cred ca voi anste fara s ail pierd, ca si Moni, asa simt eu dar azi ma duc sa iau ulieul si beau deja ceai de zmeura si acuma fac lista cu treuri pt azi , maine si martzi.Geamuri, curatenie, perdele, frecat podele si vopsit un perete in basement, ce mai gasesc, nu iert nimik
.
Dana- bine ca ne scrii, ma bucur!
Daniela-ma bucur c ate-ai distrat
si eu vreau azi dans la greu si sampanie sa beau,sa vedem dc au vreun efect asupra Emmei
Aseara de la ora 5 si cam toata noaptea am avut burta beton, am bbagat si eu no-spa,prima data, sa vedem dc o fi mai bine
Ana- ce faci
, ai pasat sarcina cu capitolul nou la Dana?
Denisa
37+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!