Reteta excelenta si rapida - Prajitura cu branza
Raspunsuri - Pagina 2
narcisa spune:
Precis poti sa folosesti Quark, Magerstufe.
narcisa
quote:
Originally posted by danyce
Ma intreb daca se poate folosi quark/kwark (fromage frais) de la cutie sau eventual ricotta pt ea, in conditiile in care branzica de care pomeniti voi lipseste cu desavarsire aici.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
bubu05 spune:
Am facut si eu ieri prajitura si a iesit tare buna.A mancat piticul 2 bucatele.Crisiabob, multumim de retreta!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
symaco spune:
mi-am inceput cariera in ale placintelor cu aceasta reteta!
mda,prima mea placinta am facut-o azi,si acu 3 minute am probat...foarte buna!sa nu mai zic ce simplu de facut!
ps:inclin sa cred ca nu o fi norocul incepatorului!
Emilly spune:
super buna dar am ceva probleme cu blatul...voi ati batut toate alea la un loc cu mixerul sau la mina un pic??ceva mi-a scapat...
Emilly cu gaza ei
otau spune:
Am facut aseara prajitura. A iesit foarte buna, desi atunci cand am turnat blatul in tava si apoi am pus crema de branza m-am speriat ca o sa se afunde branza. Dar a iesit bine. Am tinut-o la cuptor mai mult de 1/2 de ora.
Blatul l-am facut cu mixerul. Intai am pus toate ingredientele si dupa aceea am amestecat.
Branza am amestecat-o cu ouale, zaharul si stafidele cu lingura. Tot cu lingura am asezat-o peste blatul din tava.
Concluzie: foarte buna prajitura, usor de facut si economica.
nadina spune:
Am facut si eu aseara praji cu branza. Simpla si delicioasa. Cred ca merge si niste coaja de lamaie sau portocala rasa in compozitia fara branza. Eu am uitat aseara.
NAdina
Iubika spune:
Multzam fain pentru reteta!
Am facut si eu in seara asta si mi`a placut, mai ales pt faptul ca se face rapid si este economica
Ce nu am inteles eu, sau poate am gresit cu ceva.... dupa ce am scos`o din cuptor, mare minune mare: prajitura era cu susul in jos. In sensul ca branzica si stafidele emigrasera spre fundul prajiturii, iar partea "pufoasa" era deasupra. Aveti vreo explicatie?
Oricum a iesit buna si cu siguranta o sa mai fac
SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?