Reteta excelenta si rapida - Prajitura cu branza
Dragele mele, trebuie sa va impartasesc o reteta excelenta de prajitura, pe care Raducu o devoreaza de fiecare data. Se face simplu, fara dureri de cap si este foarte delicioasa.
Prajitura cu branza de vaci
I. 1 ou, 8 linguri zahar, 6 linguri ulei, 8 linguri lapte, 8 linguri faina, 1 plic zahar vanilat, 1/2 plic praf copt stins cu lamaie
II. 1/2 kg branza vaci (iese mai buna cu branza la kg decat la pachetele), stafide, 2 oua, zahar dupa gust, vanilie
Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna I si deasupra II. Se coace 1/2 ora.
Pofta buna si sa-mi scrieti daca v-a placut!
Floricel & comp.
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
Raspunsuri
bubu05 spune:
Am notat reteta, pare delicioasa si sigur am sa-i fac si eu lui Vlad zilele astea. Te anunt cum a iesit!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crisiacob spune:
De-abia astept sa-mi spui, ca eu sunt f incantata!!!

Floricel & comp.
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
nadina spune:
crisiacob, cat de mare e tava? Ca ingredientele is cam putintele, e nevoie de o tava mai mica?
Nadina
Jasmine spune:
Suna tare bine reteta (e rapidaaaaa).
Cred ca as dubla cantitatile.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
crisiacob spune:
A, am uitat sa va spun!
Tava de cuptor e prea mare. Eu folosesc tava intermediara dintr-un set teflonat. 
Floricel & comp.
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
andora spune:
Eu am facut-o
si e suuuper buna!!! E foarte usor de facut si f rapida, dar totusi cred c-am pus prea mult zahar in branza si n-am pus nici stafide
. Aceeasi dilema am avut-o si eu cu cantitatea si tava, nu citisem raspunsul precedent si am pus-o intr-o tava de prajituri cam cat 3/4 din tava de cuptor, a crescut doar atat dar e excelenta
si Gogosica mea e super incantata 
Si e prima mea prajitura cu branza
Data viitoare maresc cantitatile! Se poate pune unt in loc de ulei?
Multumesc mult!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
crisiacob spune:
andora, ma bucur ca-ti place.![]()
Intr-adevar si eu am luat plasa o data ca am pus prea mult zahar in branza (in principiu aprox 2 linguri sunt de ajuns) dar depinde si de gusturi. Ideal pt bebe ar fi mai putin dulce.
Cred ca merge si cu unt, ideea e sa nu se lipeasca.
A, si un pont: n-o lasati f mult la cuptor ca se usuca prea tare. Cel mai bine iese cu branza mai grasa si iese si mai zemoasa.
Floricel & comp.
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
andora spune:
Hihi, am editat rasp de mai sus si am pus si o poza.... eu am lasat-o la cuptor cca 40min ca mi se parea ca tb sa se rumeneazca si deasupra nitel.. trebuuia? Dar dupa aceea am scos-o si e alba deasupra, branza a fost f grasa, am luat-o varsata din piata ![]()
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
danyce spune:
Pare foarte buna si usoara prajitura asta.Ma intreb daca se poate folosi quark/kwark (fromage frais) de la cutie sau eventual ricotta pt ea, in conditiile in care branzica de care pomeniti voi lipseste cu desavarsire aici
.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
otis41 spune:
Am facut astazi aceasta prajitura, ieste si rapida si foarte buna, a mancat si bebe (1 an si 10 luni) doua bucatele.
Va felicit pentru aceasta reteta!
