Bebelusi de iulie-august 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

Noi suntem bine. Ne chinuim cu diversificarea asta ....vreau sa-i introduc zilele astea spanac si dovlecel....ca a inceput sa i se "portocaleasca" nasul fetei de la atata morcov !

O rugaminte pentru fetele care completeaza la listutza:
Indurati-va si de noi:
- primul dinte.....26 decembrie
- 4 luni.....5.400gr ......60 cm
- 5 luni.....6.200gr.......64 cm

Multumim mult!
(am dat pm, dar nu a reactionat nimeni....poate nu s-a trimis?)

Pupicei

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Irda ,numai eu mai bantuii pe aici.S-a trimis mesajul ,numai ca n-am timp azi sa trec datele...am mai multe, poate mai incolo, ca ma duc afara cu INgrid.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Nu-i nici o problema Anis ca le treceti mai tarziu....eu am crezut ca n-a ajuns la voi...

Multumim ca te ocupi de listutza!

Pupicei

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Simona, intrebare de la o fetitza in continuare constipata: prazul l-ai fiert doar alaturi de celelalte legume in supica, sau l-ai si mixat pe urma si i l-ai dat lui bb in piure?

Asteptam raspuns cu nerabdare!

Ioana si Simina (02.08.2005)
Poze cu Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Anis, cateva bubite de genul asta am avut si noi pe fundulet, iar doua i-au iesit pe fata chiar in ziua botezului... Se vad in poze.
Atunci am crezut si eu ca-s de la scutec, dar tot nu-i treceau.
Pana la urma am preparat o solutie diluata de betadina, o dadeam cu un betigas de urechi doar pe bubite si i-au trecut. Atentie ca betadina usuca pielea, se lasa 1 min apoi se sterge cu ser fiziologic.
Daca apar semne de infectare, poti incerca sa le dai cu Panderm, un unguent cu antibiotice.

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
E tare slaba miscarea pe aici azi, se vede ca e ultima zi de weekend. Noi am continuat cu pireul de cartofi azi, i-am pus si niste frunze de telina in el, a papat cam 40 gr. Maine ii voi amesteca si putina telina in pireu, dar predominant voi lasa cartofiorul. Poimaine facem numai pireu de telina. Eu nu am inceput cu morcovul pentru ca pediatra mea mi-a spus ca se poate colora de la el si sa nu-i dau foarte des. In plus, toate borcanasele cu papa pe care le-am gasit sunt cartof in combinatie cu altele si eu trebuie sa o obisnuiesc pana plecam la munte. Dupa telina incerc pastarnac, patrunjel, morcov, conopida, spanac, fasole verde, astea toate le am in congelator puse de asta-toamna.

Anis, eu ii pun fetei pe bubitele care nu trec dupa 1 zi crema de galbenele. Si un cosh a avut Sara odata si cu crema a trecut in timp. Stiu ca uleiul de masline face foarte bine, eu numai asta il folosesc de cand s-a nascut, dupa baie.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Urez si eu cu intarziere La multi ani tuturor celor cu numele de Ion,Ioana,Oana!! Sa fiti sanatosi si fericiti!!

Simona-eu nu am gasit pe la nici o farmacie punguta speciala de care ai spus tu asa ca m-am chinuit cu un recipient special din plastic.UUUff si maine o iau de la capat!! Am vazut pozele cu Mario ff haioase.Asa il gasesc si eu pe Andrei ,si mai ales vrea sa se intoarca,dar i-am pus o pernuta langa el ca sa nu poata ca tare mi=-e frica.Dar tu il tii tot tipul pe Mario cu piciorusele goale?? Nu-i este frig?

Lia-cum adica ai donat lapticul,i-ai dat sa suga??

Katink-bine ati venit acasa !!

Emaaimee-multa sanatate Oanei,sa dea D-zeu sa-i treaca cat mai repede!!

Voi cate lingurite de branza calcica dati la bebelushi??
Andrei de vreo 2 zile face numai kk verde si destul de tare,chiar ff tare de cand am inceput sa-i dau marul ras cu branzica.II mai dau si Vitam siropel,sa fie din cauza asta??

pupici

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna seara fetelor

si cate o pt fiecare multumim pt urari, si voua va dorim la fel. Noi am petrecut iar, asa e la noi din noiembrie pana in ianuarie o tinem

Am apucat sa vad ceva poze, Simona, Mario e de nota 20, un ranjit imi place la nebunie. Si ce-mi place ca-l tii cu piciorusele goale!!!

Katink, bine ai revenit "acasa"

Cami, si noi pe Ana Am vazut si pozele, ca ne era dor de ea, si am dat peste albumul de 5 luni...super frumusika

Am pus si noi poze, in albumul de 5 luni si 6 luni va invitam

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

ti-am vazut bondarelul si mi-a placut tare mult. Poza in care tu il gadili si el ride e poza de colectie sa o maresti si sa o faci tablou. A si poate imi eplici si mie ce e in acel sac colorat pe care l-a primit Luca.
Simona am vazut si pozele voastre si mi-au placut (mai ales cea cu silicon). Te-am tradat azi noapte ca am reusit sa dorm de la 2.30.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Vali ce sac, mama?! Chiar nu stiu?!

Marti sau miercuri facem si noi vaccin si ne cantarim. Ne mai baga si ficatelul si pestele, abia astept sa-i dau peste.

Mona, cum ii faci tu piureul de cartofi?! Ii pui si altceva in afara de ulei?!

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput