Bebelusi de iulie-august 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rosi spune:

Emaaimee insanatosire grabnica micutei Oana.
Mamini multa sanatate Sofiei si tie.
Katink bine ati revenit acasa.Ma bucur ca v-ati simtit bine de sarbatori.
Anis eu cred ca este din cauza scutecului.Si Alexia are si pe fese si putin mai sus spre mijloc.La Alexia sunt ca niste cosulete rosii, foarte marunte si destul de dese.Am incercat sa o las de cateva ori pe zi cate 15 minute fara pampers si vad ca unele au trecut deja.
Dede si Diana Mirela poate ne ajutati cu o parere.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ramona_gealapu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosi spune:

Albinutza iti urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI!, multa sanatate si sa fii fericita toata viata alaturi de Luca si sotul tau.La fel ii urez si lui Luca.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ramona_gealapu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Simona, super pozele!!! Si Mario e un dolofan si jumatate, foarte vesel si jucaus (ca si Eva ). Pozele si comentariile m-au facut sa rid o gramada .

Cami, am vazut si printesuca ta frumoasa si dolofana. Cred ca seamana f bine cu tine .

Lia, si eu am citit si auzit de chestia cu cartofii, de-asta acum ii dau numai cartofi din borcanase. Daca ii fierbi singura, cred ca e bine sa arunci apa in care au fiert; probabil ca cei organici nu au pesticide de-alea, dar cine stie ... Eu o sa-i cumpar carne, legume si fructe organice cind o sa incep sa ii fac mincarica acasa (zilele urmatoare, ca ne-am comandat un blender mai performant decit ce avem acum, pe care o sa-l folosim numai pt Eva).

Katink, welcome back!!! Chiar ma gindeam ca nu ai mai intrat de f mult timp; uitasem ca esti plecata . Vrem poze.

Irina, am vazut-o si pe Ioana in poze E superba!!! E si ea o dolofanica mica si frumoasa .

Kasi, am vazut-o si pe blondina ta; stau si ma intreb cu cine seamana, ca nici unul dintre voi nu are parul blond . E foarte gingasa si frumoasa papusica ta.

Am vazut aproape toate pozele cu bebelusi; toti frumosi si grasunei, care fac tot felul de nazbitii Sa nu se supere nimeni ca nu i-am "nominalizat"; seara, dupa ce adoarme Eva, iau o pauza de relaxare, uitindu-ma la toate pozele bebelusilor nostri.

Am mai pus si noi poze; albumele 73 si 74 (ultimele 2).

Pupici.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata.

Valcampan, eu nu ii dau inca nimik altceva decat lapte de la san.N-am inceput diversificarea , peste vreo 2 sapt incepem.
Diana Mirela, sunt ca niste cosulete,nu par a avea lichid, sunt pe fese, deja le are de 5 zile.Am vazut ca pe una din fese au m-ai ramas 3 bubite,care la inceput era mici ,acum sunt mari.Si pe cealalta fesa unele dintre ele s-au unit..sunt ceva mai multicile..
Dupa ce am incercat toata gama in materie de scutece , am ramas tot la Pampers...nu cred ca asta sa fie cauza.

Simona, chiar n-am auzit sa iasa astea de la dinti.Da-mi mai multe detalii!!Am zis eu ecva, ca mi se pare ca ii mai ies ceva dinti pe sus...nu sunt convinsa..ca vad ca are simptome diferite decat la primii 2 dinti.

Vad ca mandra mea si-a schimbat un pic programnul de noapte, de 2 zile s-a trezit doar 1 data sa pape..sper s ao tina ...Dar a inceput sa se trezeasca mai devreme..pe la 7.30-8..ea care dormea pana la 9.30-10.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

KAtink , bine ai revenit.Sunt cu ochii pe voi, sa vad cum decurge diversificarea la voi...dupa cum bine stii semanam f tare la meniuri .Cum s-a inteles cu lingurita?

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Simona, Mario e un scump, sa-ti traiasca. Si noi avem aventuri de trezit in pat de-a curmezisul si pe burta. Dupa icnete imi dau seama ca nu e ceva in ordine si, cand ma duc la ea, o vaz in diferite ipostaze. Ma voi stradui sa am camera foto la indemana, ca de multe ori regret...

Oana, parca ziceau de morcovi, intra si carofii in aceeasi oala? Oicum, deocamdata ii dau numai sweet potatoes, ca la organici nu am gasit decat Russet si nu-mi plac. Am vazut ca Eva papa la greu carnitza. Cum ai inceput sa i-o dai? In fiecare zi sau 1 da, 1 ba? Alternezi cu galbenus, ca mie mi-au spus sa-l introduc numai de la 8 luni. I-ai dat di vita, ca am vazut borcanele cu beef?
Eu am luat special pt. donsoara un Magic Bullet, de care sunt ff multumita; poti face si cantitati mici, de ex 1 cana (chiar mai putin) si nu-ti improasca toata bucataria, cum am patit-o cu blenderul de mana. M-am uitat la pozele Evei, e o dundy draguta. vad ca sta bine in fundut. E faina jucarioara de pus in pat si tinut bb ocupat, m-am uitat pe la noi, dar n-am vazut asa ceva, din pacate...

Lia & Gia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza!! Am vazut ceva poze azi, o sa mai vad si la restul promit. Simona e de belea Mario e haios rau de tot cred ca deja tre sa-i cumperi alt patut ca nu mai incape heheheheee e tare simpatic. Iar tu parca ai mai slabit zic bine?
Kasi ai o papusa superba cu niste ochi frumosi si o fatzucaaaaaaaaaaa
Si noi ne chinuim cu papicile astea solide. carnita nu prea ne place noua, e cam atoasa, si ca sa pape ceva imi ia o ora, asta daca nu vreau sa ma rezum la cele 20 gr pe care le ia el la icneput, dar daca mai ma tin de elo mai papa asa unoeri chiar si 100 gr dar nu tot timpul.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

anis si Andrei a patit asa de la Pampers. I-am schimbat cu Happy si am rezolvat problema.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

anis eu ii dau lui Andrei cu ulei de masline pe orice iritatie sau bubita si ii trece in cateva ore.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

In cateva ore???
O sa incerc...

Mergi la inceput