Bebelusi de mai-iunie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

La multi ani Ana (CArolinah),David Mihai (Mstroie)si Sara (Sufletzica) ca cresteti frumos si armonios puisorilor....

Eu am niste emotii ca atunci cand m-am dus sa nasc...si doar incepe Bianca ramasitele semestrului I,cei drept la alta scoala...daca seamna cu mine,si cam putin, se va integra repejor,insa primele zile sunt crunte...

Sufletzica bravo tie pentru kg,ca eu abia acum am realizat ca ai slabit 24 kg...eu una nu am rabdare sa tin un asemenea regim de anvergura...la mine repede si daca se poate sa dispara kg toate in doua trei-zile...
Eu numai zic nimic la chestia aia cu albusul ca,parerea mea personala produsa in urma experientei,este o aiureala...si am afirmat-o in nenumarate randuri...alergiile nu apar asa pur si simplu...Eu una cand ii fac oul Deliei il fierb si ii pisesz integral...Si acuma ai vazut si tu ...incerci si daca merge e foarte bine chiar daca Sara nu are un an cum spun astia prin carti...

Andreeaatan felicitari lui Thomas,ma chinui si eu sa-i spun lu' a mea cum si ce dar deocamdata se multumeste sa se uite chis la mine...cu piciorusele eu zic ca-s prea multe trei sosete,nu se mai ventileaza laba piciorului...doua maxim sunt suficiente...

Bafta tuturor scolareilor...sa aiba un an bun...

LA MULTI ANI OANA sa fii mama sanatoasa,sa-ti cresti bursucelul dupa placul inimii,sa fii iubita de al tau sot,sa fii iubita de toti ai tai...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata si de la mine.

Multumesc pentru urare Loreen.(aia cu scoala)
Am crezut ca dau eu trezirea dar se pare ca a dat-o Loreen.
Loreen multa bafta la scoala la fata.

Sufletica felicitari pentru galusca papata de Sara.

Bafta la fetele care depun azi acte si nervi de fier.

Gata ma carabanesc ca trebuie sa plec lastudiu.Mama ei de viata.

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Buna dimineatza mamici,

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei si pentru OANA!

Puiul meu nu a vrut sa adoarma decat cu mine si nici un caz in patutul ei. Daca a vaut ca nu vin la ea s-a pus pe un plans asa ca am luat-o si am adormit-o! Cum fiecare invat are si un dezvat o sa mai incerc iar daca nu reusesc asta e, o sa se dezvete ea cand mai creste de obiceiul prost de a adormi cu mana mea in manutzele ei!

Sufletzica, am inteles cum se fac galustile dar supa cum se face?
Scuze dar eu stau rau de tot la cap bucatarie si imi trebuie retete precise ...daca poti te rog...

Altfel va dorim o zi usoara si linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

La multi ani Ana,David Mihai si Sara!

Eu am muscat o raceala, d-aia cu figuri. M-am trezit azi dimineata cu capul cat o banita. Thomas n-are nici pe dracu'. Nici temperatura, nici muci, barbatu-meu la fel. Astia doi sunt dintre norocosii astia la care gripa dureaza 24 de ore. Ceea ce nu are decat sa ma bucure.

Nu stiu ce sa zic cu sosetele: ieri a fost fara strampi, si a avut 2 perechi subtiri si una groasa... Nu pot sa-l invelesc cu nimic la picioare, ca imi zboara Thomas respectiva patura in 5 secunde.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Mai, draga, fa supa cu ceva carne slabuta: pui, limba de vita, etc.
Smecheria la supa e sa o spuia o pauzasti cand da in clocot si apoi spre final bagi morocovi, telina, patrunjel, ce ai in casa...galustele stii acum ce si cum. Eu pun verdeata cu pumnul. In loc de galuste merg si taitei, din aia fini. Si daca vrei sa fii smechera, pune taitei de orez-chinezesti si decoreaza supa la final cu o crenguta de patrunjel. Si pentru cei care adora provocarile gustative, un praf fin, la final, in farfurie de chilli original.

Credinta mea de-o viata este ca aspectul final conteaza: imaginea. Poti sa faci supa de oase si lumea sa se uite la ea ca supa de 5 stele.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65959" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (47)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

pt mamicile din sect 1:

acum m-a sunat sotul din str maresal averescu. i-au dat formularul pt cic. mi-l aduce acasa si il depun eu personal azi, pana la ora 16:00.asta e tot. de restul se ocupa angajatorul. succes!

Mergi la inceput