Bebelusi de mai-iunie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 14

loreen spune:
Androix incerc eu maine desi la apetitul debordant al Deliei ma indoiesc sa pot sa-ti spun daca-i plac...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

tzumpiloi spune:
Androix, cererea tip aia de 6 pag pe care tre sa o depunem noi nu tb inregistrata la angajator.
E vorba de cererea pe care am facut-o cand am intrat in CIC, aia tre sa fie inregistrata la nagajator si tre sa fie in dosarul pe care il depune angajatorul!
Va recunosc cu sigurantza daca o sa nimarim pe la aceeasi ora!
Ioana, o zi usoara maine la serviciu!
Tati o culca pe mariuca in patul ei!
Sa speram ca reuseste sa o si adoarma. Vrem sa o dezvatam sa mai adoarma pe canapea pt ca apoi cand o ducem in patutul ei se trezeste!
Apoi vrea in patul mare...si uite asa!
Se straduieste de vreo ora si nimik!
O noapte frumoasa!

ChrisDun spune:
Loreen, din cate stiu eu programul redus (6 ore) cu plata integrala a salariului e reglementat de Codul Muncii. La noi e trecut explicit si in CCM, asa ca cererea mi-am facut-o cu referire la articolul din CCM.
Sunt intr-o ceata totala apropo de locul unde trebuie sa ajung maine... si cum constat ca in Sect. 6 nu sta nici una din voi, ma resemnez. Le iau pe incercate.
Chestia cu Banc Post-ul o stiam de la socrella (pensie) si de la alocatia Carinei - am intrebat la posta si mi-au spus ca numai la Banc Post pot sa fac card pentru alocatie. Si cardul ala e cu cantec, cel putin din cate am auzit de la socrosenii: trebuie sa mearga o data la 3 luni la Banc Post ca sa completeze un ordin de virament din contul bancar catre cardul cu pricina
Noi avem carduri BRD si Raiffeisen - de ultimul nu sunt deloc multumita, dar, deh, e cardul de salariu al sotului - si mi-ar fi convenit sa bag si alocatia si stimulentul pe BRD. Mai intreb maine, poate astia de la Sect 6 au alta optica
Adina, am impresia ca maine e ziua Oanei.
In ce priveste slabitul: am sa caut intai si-ntai un nutritionist (cunoscusem pe cineva care a plecat cu bursa de specializare in SUA) - si vedem ce imi recomanda. Si eu si viitorul finutz trebuie sa dam jos ceva...pana in septembrie.
Azi a fost sfantul Emilian (am aflat de la prietena mea cea mai buna - ca eu, mama denaturata, habar n-am avut), asa ca le urez multa sanatate si numai bine tuturor celor care poarta numele de Emilia, Emiliana, Emil, Emilian si alte derivate.
Cred ca Elisor si cu Stefania nu mai au net...
Cam atat de la noi...Noapte buna!

ioanailincam spune:
Ei, hai, mai Loreen, ca nu ma duc sa ma omor, ma intorc doar la scarbici. Nu va las eu, Gabitza, n-avea grija, macar acolo 3 vorbe in creierii noptii...
Ca de obicei, sunt o tampita, ca in loc sa stau acasa si sa fac ultimele treburi, ca erau o o gramada, am tulit-o in Mall sa vad daca s-a dat liber la reduceri. Cu 300.000 in portofel, dar era musai sa vad. Incepusera pe ici pe colo, dar reduse de la 4 milioane la 2, pentru mine a fost ca si cum nu s-ar fi redus.
Asa ca am zorit acasa, la famelie si de atunci da-i cu treaba pana la ora asta: am mai trantit o lasagna (sa ne luam si noi la munca si sa aiba si tanti ce manca), i-am facut o tura de piure lu' Mogaldea ca nu prea-mi place cum il face tanti, am spalat un maldar de vase si inca mai am. Totul se va termina cu spalarea proprie si bagatul in pat inainte de 12, trag speranta eu! Pana una in alta trag un ochi la voi si mai bag un vin fiert - tocmai am realizat ce combinatie ucigasa este acest "produs"= alcool + vin. E, ma mai destrabalez si eu azi un pic ca dupa aia gata, au trecut sarbatorile, a trecut si vremea vinului fiert.
Andreea.a - m-am uitat si eu in oglinda si efectiv m-am speriat. Ce picioare flescaite si celulitoase si cu aripioare, sincer mi s-a facut greata. Am noroc ca e moda asta cu fuste si pantaloni mai largi, ca altfel as ingretosa poporul cu picioarele mele. Unde mai pui ca am facut si burta. Si ca portretul meu de VACA sa fie perfect, fata asta de vine (venea ca pentru moment am sistat sedintele din lipsa de timp si mai ales de bani), incepuse sa-mi faca masaj anticelulitic, dar dupa vreo 3 sedinte (durea destul de tare) am rugat-o sa treaca la cel de relaxare, ca vezi Doamne, nu mai voiam sa adaug un stres suplimetar in viata mea. Asa ca fata face ce ii ceri, tot corpul, numai o parte, doar spatele, orice, iar o sedinta (putin peste o ora) este 300.000.
Loreen - multa bafta Biancai la scoala! Of, ce naspa o fi sa schimbi scoala! A avut si mama o tentativa sa ma mute la ea la scoala in clasa a cincea, dar nu m-am lasat nici moarta. Cat despre reducerea programului de lucru, eu stiu ca e ordonanta cu protectia maternitatii la locul de munca, aia de zici tu, ma uit maine neaparat cum scrie ca vreau sa o invoc. Din pacate eu nici nu pot sa visez la reducerea programului cu 2 ore pana face Mogaldea 2 ani, dar voi aduce in discutie acest drept, cerand voie sa sar peste pauza de masa de o ora ca sa pot pleca acasa la 18, maxim 18.30. Sper sa-mi mearga...
Ada - pai pana acum cu cine a stat Sergiu? Pana la urma l-ai intarcat? Ca eu tare nu as vrea...
Lucas - multumim de vestile bune. Ca si cum nu eram destul de in plop cu finantele, statul ne pregateste numai lucruri frumoase. Norocul meu e ca intorcandu-ma pe 9 ianuarie voi primi grosul salariului de la angajator, ca deja ca sa o scoatem la capat luna asta trebuie sa ne facem datorii
Elisor, pe unde esti?
Hopa, se impute treaba: tati a inceput sa-si calce haine pentru maine, sa-si faca botinele, o iau si eu din loc sa termin treaba. Poate revin. Daca nu, sa aveti o saptamana buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

loreen spune:
Aoleu da ma apuca toate draciile ...chiar totul trebuie sa fie reglementat de legi pentru civilie...?!
Crisdun mersi mult sa vad in ce masura la noi se aplica ceva din codul muncii...dar pentru asta va trebuie sa fac un drum la munca si mie o lehamite profunda...
Ioana da ce program de lucru ai daca nu-s nesimtita si intreb,de speri sa ajungi acasa la 18,30 cel mai devreme?!Seful meu nu vrea sa recunoasca programul de 6 ore,cu chiu cu vai a acceptat si cand eram gravida...insa este conditia de baza pentru a venii la munca ca pana la urma ei au nevoie de mine nu eu de ei...copii mei nu-s mai fraieri decat ai lui asa ca sase ore raman...
Eu am luat iar disociatul de coada...merge un pic mai greut acuma ca ling la castroanele cu cereale si fructe in disperare...dar catinel catinel poate poate...ca psihologic imi curg balele prin toate vitrinele cu dulciuri...
Elisor,Stefania,Luluku,Speranta,Elly_b,Mariamunteanu,Mamaruta,Nefertari,Tamar,Carolinah...si lista continua hai fetele un salut mic de tot ca sunteti bine si gata....
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

andreea.a spune:
Ioanailincam - saru'mana pt info. Poti sa-mi dai si mie nr ei, ca poate vine si la mine? Sunt gata sa ma sacrific si sa o las sa ma tortureze, numai sa vad un progres, ceva..
Si BAFTA maine! Daca ti-e urat, intra repejor pe la noi si te invelesim garantat!
ChrisDun - vreau si eu nutritionist! Pls.. Daca nu-mi ia si pantalonii de pe mine.
L-am culcat pe Eric, ii fac supa pt maine si ma pregatesc psihic pt cozi si nervi. Si nu mi-e frica pt ca merg cu Androix!!
Va pup cu drag! Sa avem o noapte linistita! Ati auzit, bebeilor?!
Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

andreeaatan spune:
Azi Thomas a fost in forma maxima: a facut tai-tai lu' matusa-sa (sora-mea) si a raspuns corect la intrebarea:"Unde-i mama?". Bravo pentru desteptul meu blond.
Am o problema: dr. mea zice sa bag laptele de vaca si de acuma, dar dinala din piata. Deci, totusi trebe gras-sper ca ajunge 3%. Si e musai sa fie UHT sau merge si pasteurizat. Ca pe un site destept zicea ca ambele's fierte.
Mai am o problema: azi am patit ceva la cap si am stat 2 ore afara cu Thomas, ca era misto, numa ca frig. Si acasa avea copilu' neste talpici reci, de speriat. Asta in conditiile de fata: 3 perechu de sosete, boconci imblaniti. Sincer nu as mai da banii pe invelitoare pentru picioare, pentru inca 2 luni de iarna, plus ca sigur nu o sa o mai folosesc pentru al doilea copil, ca nu mai fac...
Poate aveti vreo idee.
In alta ordine de idei, va admir pe cele care deja v-ati decis sa mai faceti copchii, sunteti eroinele mele personale.
Ioana, spor la job.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

gusta spune:
Eu am intrat sa va spun noapte buna.
Succes maine la job Ioana.
Androix si Andreea mult calm maine cu actele.Andreea ai avut dreptate cu privitul in oglinda asa ca de maine cura scrie pe mine.
Loreen bafta la disociat ca si eu de maine ma apuc si cred ca incep cu carne si am sa tin cu dinti ca in conditiile cum arat trebuie urgent.
Andreea felicitari lui Thomas pentru reusite.
Eu numai bantui in seara asta ca maine trebuie sa plec la scoala dar poate va dau trezirea.
Un pupic dulce la toata lumea.
Si asa cum spunea si Loreen celelalte fete un semn mic de viata ca totul e in regula.
Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

sufletzica spune:
Androix, Loreen eu i-am dat sarei galusti.adica supa de pui cu cate o galushca.Ii place f fmult.Bine, dupa ce i-am dat de vreo 3-4 ori m-am gandit eu ca in galusca era si albus ...si ei nu trebuie sa pape albus pana la vreo 9-10 luni am impresia.Dar vad ca ea nu a dat nici un semn negativ.
Si cu galustile hai sa va spun retzeta secreta aflata si de mine de pe net dar care iese negresit de fiecare data: se sparg 2 oua si se bat apoi se adauga in ploaie 5 linguri de gris ; compozitzia rezultata trebuie sa fie nici prea moale nici prea densa; se lasa apoi sa stea cam 15 minute timp in care se infierbanta lingura in oala cu supa; se ia apoi compozitie cu lingura fierbinte si se pune in supa; trebuie sa se desprinda galushca de pe lingura cand bagi lingura in supa.Dar vedetzi ca supa sa nu clocoteasca cand bagatzi galustile ca altfel se fac zdrentze
Mai cu kg, sincer cu monti asta nu prea simtzi ca tzii regim.Eu cel putzin nu am simtzit. Nu am facut foamea, am mancat o gramada de cascaval, fripturi si alte bunatatzuri si cand chiar vroiam ceva dulce bagam o ciocolata neagra.Doar ca slabitul dureaza ,nu se duc kg gramada in timp scurt.
http://community.webshots.com/user/adele313

sufletzica spune:
crisdun, eu stau in sect 6.daca este cum zice lucas inseamna ca noi trebuie sa mergem la orizont ca de acolo am luat eu aia 1.800.000.nu? o sa ma duc maine acolo si itzi spun ce si cum...
Mai, in seara asta am fost cu Sara si cu tati intr-o vizita si am observat ca fata mea sta bine in picioruse tzinandu-se de capatul canapelei si paseste daca o tzii de manutze.Si daca ar fi dupa ea ar sta numai asa.Noi acasa avem pat mare si nu are de ce sa se tzina.Vazusesem eu ca sta bine in picioare dar nu stiam ca chiar atat de bine .Trebuie sa dam jos etajul de la pat ca azi-maine se ridica si plonjeaza din pat.
in schimb de-a busilea vad ca nu vrea sa se urneasca.Cred ca o sa mearga ca si mine direct in picioare.De-abia astept sa o vad misunand singurica
Noapte buna...
http://community.webshots.com/user/adele313