Mamici din Arad...??? (40)
Raspunsuri - Pagina 9
alinutza13 spune:
Ioana nici la noi in familie nu au fost gemeni si uite ca maica-mea a nascut gemene.Eu si sora-mea nu semanam deloc,nici la caracter,la infatisare nici atat,am fost in placente diferite.Nimeni nu ar spune ca suntem surori,gemene nici vorba.
Asa ca.......nu se stie.Poate ne intalnim odata si o sa fii cu,cel din urma Alesio.
Pupici!!!
cristinacsa spune:
Nu stiu daca v-am zis, nici noi nu stiam sa avem gemeni in familie, dar totusi a descoperit soacra-mea ca in urma cu citeva generatii au fost in familia lui socru-meu. Oricum eu nu ma asteptam la asa ceva, nu mi-a venit sa cred...
Va pupam,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
pufymic spune:
Salut gagici!
Ce mai faceti?Noi in sfarsit am avut o noapte acceptabila!
Burticilor cum va simtiti?
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
maggda spune:
Buna fetelor,azi am dormit pana la 10 ca o -ita dar ce bine a fost.Acum imi beau cafea de dimineata, apoi ma apuc sa fac supitza pe maine.Deseara mergem la ziua nasului.Pe Biutza o ducem la mami ca acolo e un nepotzel al nasului care cu tot regretul e un copil dereglat care loveste ca nebunul si n-am de gand sa ma enervez si sa-l pui in cui in fata parintilor asa ca mai bine nu o duc pe Biutza si nu ma enervez.Si asa cica face zice tot felul si face tot felu de semne catre adulti apai dracul e al lui daca nu ma scoate din vizorul lui ca l-am mai catanit eu intr-un an dar acum e mai mare(are 7 ani) si dgeaba il catanesc dupa ce ii baga un creion in ochi la Bia sau mai stiu eu ce.
Voi burticilor cum va simtiti?
De miercuri incep sesiunea, nu mai am nervi, iara zic ca nu mai invat ca da-le naibii de note dar simt ca tot nu ma pot prezenta ca pleazna.Miercuri am oral examenul si atunci cum naiba sa nu inveti , sa stai sa spui tampenii...nu se cade.De maine intru de noapte o saptamana , apoi sunt 3 saptamani libere.
va pupicizez pe toate si burticile voastre
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
DianaR spune:
Magda succes la examene!
Am citit ordonanta pentru acordarea CIC cu mare atentie si pot spune ca nu e nevoie de nici o perioada obligatorie intre cele doua CIC-uri, statul in CIC1 se considerea vechime pentru CIC 2, deci pot exista urmatoarele situatii:
din CIC1 direct in CIC2 dupa 42 de zile de postnatal
din CIC1 in prenatal si apoi CIC2 tot dupa 42 de zile de postnatal
din CIC1 la lucru, indiferent cat (o luna, 10, 100) si apoi in CIC2 dupa concedilu postnatal bla, bla
Improtant este sa ai continuitate , adica sa nu fi fost in concediu fara salariu, nu stiu exact cum e si cu somajul, dar cred ca pana la urma si ala e OK.
Diferenta este la calcularea sumei lunare primite in concediul pre si postnatal, care este 80% din media ultimelor 3 luni de venituri, care pot fi cele din CIC! sau combinat CIC1 cu lucru sau doar lucru.
M-am facut clara?
Burticile mici (ha, eu sunt cu cea mai mare burta aici) ce mai faceti?
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (21+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
mara A spune:
va rog sa ma ajutati cu un sfat despre medicii genecologi din Arad. Ce stiti despre dr. Bunescu?
Claudelu spune:
Ce anume te intereseaza?? eu sunt pacienta lui, am nascut cu el...sunt super multumita de el! Eu il recomand la toata lumea dar am auzit si altele mai putin placute...acum stii cum nu suntem toti la fel!
Flavia ti-am trimis un PM, daca te rog imi rapsunzi? Ma intereseaza fff tare!
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Noi am fost la Cicir, am ajuns pe la 12. Am facut pulpe la gratar si am mancat ca sparta, sper sa nu m-apuce raul.
Ma duc la culcare, va mai scriu maine.
Alina (5+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
pufymic spune:
'Neata fetelor!
Magda cum a fost aseara la ziua nasului?Te-a mai enervat copilu' ala "dereglat"?
Diana e ok si din somaj(m-am uitat si eu peste lege) sa intri in CIC !Dar tu cum te simti?Ca nu zici nimic, numa-i intrebi pe altii!
Clau ! Voi ce mai faceti?
Alinush cum a trecut noaptea?Sper ca nu ti-a fost rau de la pulpe!
Gabi, Flavia voi cum va simtiti?
Eu m-am hotarat: merg sapt asta la un eco aici in Arad si restul sarcinii merg la medicul meu din Cluj(acolo voi si naste-sper)! Asa ca va fi o burtica plimbata!
De simtit ma simt relativ bine, ma cam doare burtica ca la ciclu(nu extrem de intensa durerea, insa e continua), si as manca....porumb fiert!
Alesio s-a imbogatit cu un colt de la a 3-a maseluta, asa ca are acum 12 dinti(dinti+masele)!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Sunt bine, nu am avut nici o problema de la pulpe, as mai manca acum.
Ioana, tu chiar vrei sa nasti in Cluj???? Wow, ai cam multe drumuri de facut si distanta ii mare.
Oricum iti face cezariana...nu gasesti tu nici un medic "bun" in Arad pentru cezariana?
Gabi, tu ce mai faci, cum te simti?
Magda, cum a fost la chef?
Va doresc tuturor o duminica placuta!
Alina (5+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun