Mamici din Arad...??? (40)
Raspunsuri - Pagina 10
pufymic spune:
Alinush, n-am zis ca nu sunt si ginecologi buni in Arad(nici nu-i cunosc!), atat doar ca eu am incredere in medicul cu care l-am nascut pe Alesio, de aia vreau neaparat sa merg tot la el!
Bine ca nu ti-a fost rau de la pulpe!Eu tot la porumb fiert visez....!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Alinush, n-am zis ca nu sunt si ginecologi buni in Arad(nici nu-i cunosc!), atat doar ca eu am incredere in medicul cu care l-am nascut pe Alesio, de aia vreau neaparat sa merg tot la el!
Bine ca nu ti-a fost rau de la pulpe!Eu tot la porumb fiert visez....!
Pupici!
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Ioana, cumpara-ti porumb fiert la cutie. Sau ala nu e dupa pofta ta?
Am uitat sa zic ca pulpele erau cu cartofi prajiti si mujdei de usturoi, de aia imi era mie frica ca mi rau.
Alina (5+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Ce mai faceti?
Vad ca aveti pofte deja...Ce mai faceti bun de mancare?
Ioana, nu e porumb de fiert pe la metro? Zic si eu...Tu cu cezariana ai nascut?
Magda, bafta la examene! Iti tinem pumnii, daca ne anunti din timp.
Restul ce mai faceti?
E cam liniste pe aici..
Va pupam
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
pufymic spune:
Alinush mie pe porumb fiert in oala mea mi-e pofta nu pe din ala din cutie!....si cu zahar pe elmiammmmm!
Cristina, da cu cezariana am nascut in final....ca nu am reusit natural.....dar ma gandesc sa vb cu medicul meu sa vedem dc are curaj sa ma asiste sa mai incerc o data sa nasc natural.
Mai fetelor m-am cantarit in seara asta si am 51,8 kg!!!(inainte de a ramane insarcinata cu alesio aveam 56 kg!)....deci m-a slabit bazucu meu, nu gluma!Cine vrea sa slabeasca sa-mi zica si i-l dau pe Alesio cateva zile....efect garantat!
Pupici!
Poze Yahoo
claudia_maria spune:
Ioana eu vreau sa slabesc poate cu doi reusesc ca asa slab sanse am
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze
cristinacsa spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Alinush mie pe porumb fiert in oala mea mi-e pofta nu pe din ala din cutie!....si cu zahar pe elmiammmmm!
Cristina, da cu cezariana am nascut in final....ca nu am reusit natural.....dar ma gandesc sa vb cu medicul meu sa vedem dc are curaj sa ma asiste sa mai incerc o data sa nasc natural.
Mai fetelor m-am cantarit in seara asta si am 51,8 kg!!!(inainte de a ramane insarcinata cu alesio aveam 56 kg!)....deci m-a slabit bazucu meu, nu gluma!Cine vrea sa slabeasca sa-mi zica si i-l dau pe Alesio cateva zile....efect garantat!
Pupici!
Poze Yahoo
Ioana, tu vrei boabe de porumb fierte, nu porumb crud? Ca ala se maninca cu zahar, nu? Te trimit la maicamea daca vrei,ca are porumb.
Pupici,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
flavia ramona spune:
Buna,
Aveti pofte????? Eu nu am. Dar parca ma apuca greata de ieri incoace. Nu pot sa spun ca mi-e rau sa vomit, dar nu prea pot sa mananc si ieri nu am putut face mancare, a facut al meu. Cand mi-e foame ma hotarasc greu ce sa mananc, acum am mancat un iaurt cu corn, dar parca tot am o senzatie ciudata in stomac.
In rest nimic nou. Saptamana viitoare merg din nou la Szeged la control.
Clau, vezi ca ti-am raspuns la PM.
7+
pozici
pufymic spune:
Claudia pai Alesio si singur te slabeste....cu 2 nu mai zic: scandura ajungi!
Flavia nasol cu greturile astea....stiu cum sunt.... si sa nu te tina prea mult!
Da Cristina!!!!! Pe porumb din ala boabe mi-e pofta!O sa-l trimit pe ovi azi la o vecina sa o intrebe daca nu are (ca e de la el de la Craiva)....
Pupici!
Poze Yahoo
gabitzica spune:
Salutare!
Eu am tras o sperietura groaznica ieri. Am avut o secretie maronie si am crezut ca o sa imi vina ciclul. M-am dus repede la farmacie sa imi mai iau un test de sarcina, care a iesit tot pozitiv, bineinteles. E grav oare? Mi-am amintit ca si cand am fost gravida cu Tudor ,am patit la fel,intr-o zi, un pic de maroniu. Am uitat atunci sa il uintreb pe ginecolog ce inseamna asta . Saptaman asta vreau oricum sa merg la medic.Tot la Furau o sa merg(pentru cine m-a intrebat).
Diana tu cum stai cu kilogramele?? cate ai pus pana acum?
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Offf Gabi ! Bine ca n-a fost nimic(sper ca doar alarma falsa) Eu stiu ca in momentul implantarii ovulului fecundat in uter poate apare o mica scurgere, dar mai bine vb cu Furau sa vezi ce zice!
Tu cate sapt ai?
Pupici!
Poze Yahoo