Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-98

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ba draga mea imi fac griji.Eu pana nu am luat tratamente am avut cel mai regulat ciclu.De cand a inceput sa vina la 14 ani venea fix la 30 de zile.Dupa tratamente m-am derglat si a venit aiurea.Dupa tratamentul de la Sovata mi s-a reglat la 32 de zile.
Acum iar a luat-o razna fara motiv.Sau????

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

offff..offff grijulioooo...iubita poate ca totusi e ceva...de ce nu mergi matalutza la dc sa vezi ce e??/ha???
hai acuma vreau sa fiii vesela pt ca maine este ziua ta si vreau sa fii fericita...
.................asi...."La multi ani!" sa fiii iubita si fericita iar grijile sa le lasi deoparte

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

stiam io Carmencitoooo da ma bagai si io singura in seama
si io tot balantza si cu sigurantza ca numaram impreuna..da sa ma mai tragi din cand in cand de maneca ..pt ca io asa dilie cum sunt o cam iau inainte cu numaratoarea

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Multumesc draga mea.E chiar o surpriza ca imi urezi LMA.
Ca sa-ti mai vand un pont la Razvan primul nume e Ioan , pentru ca Ioan e apostolul iubirii si el a venit din iubire la noi.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Tabitha, si toti ce poarta numele de Ion si Ioana LA MULTI ANI!
Carmen.cita, si Ingeras , va asteptam cu 2 liniute
Mishulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Liano, pai atunci o s-o iei inainte cu anuntul! Hai, abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Asi, La multi ani! si pt Razvan, sa creasca mare si sanatos si sa-i aduca barza si o fratioara!

Mergi la inceput

Motzunica multumesc!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

ufffff mai asi..aflasem si io acum cateva minute si vroiam sa'ti fac o surpriza da vaz ca mi'o luasi inainte..dehhh asta e...oricum am reusit sa te surprind..sic..sic..

...............La multi ani pentru Razvan!!!!!! sa creasca mare si frumos ..si sa'i aduca mamicutza lui in dar o....o...surioaraaaaaaa

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

fetelor io sunt dilie rau da poate stiti voi mai bine..stiam io ceva...ceva ...da nu mai stiu sigur...cum era...
stiam ca ar trebui sa fie ziua lui Liutz...Bugnar,,da cum sunt io de dilie nu prea mai stiu bine daca e pe 05.01...sau 01.05..dehhhh batranetea meyyyy Bugnar..da cum nu vreau sa ratez o asa ocazie...daca cumva este azi ziua ta io iti spun din tot sufletul"La multi ani"si te mult..mult...
sa ne traiesti fatooooo si mai vino si pe la noi din cand in cand ca tare ne e dor de tine...
inca o data un sincer "La multi ani!!!"

daca cumva am gresit te rog io sa ma ierti nu am vrut sa te supar...sunt in stare sa fac pe drak'uuuuu'n patru sa te aduc aici macar un minut.....

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput