Diabet zaharat la copii! (2)
Raspunsuri - Pagina 30
Anina_n spune:
Dragi mamici, azi este ziua minunii mele de fetita ! ![]()
Cristinuca, mami te iubeste mereu, precum iti si spune in fiecare zi ! 
Esti visul oricarei mamici si sunt cea mai fericita mamica de pe Pamant, fericita ca m-ai ales pe mine sa fiu mami a ta. 
Iti doresc sa cresti sanatoasa, voioasa si sa simti mereu dragostea celor din jur !
Te iubesc, minunea mea !
La multi ani, fericiti ! 
Petrecerea a avut loc, vineri, 5 ian., sa poata fi prezente si verisoarele dragi ale Cristinei. ![]()
Distractia a fost atat de mare, incat, Cristina mi-a mai cerut un tortuletz azi, dar si cu toti copiii langa ea, din nou. ![]()
Cateva poze, aici !
La multi ani, Soryali, pentru ieri, cand ai prins cel de-al 30-lea trandafiras in buchetul vietii !

Sa fii sanatoasa, puternica si fericita, alaturi de micuta ta cea dulce si tati al ei ! ![]()
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
ana_miti spune:
Cu scuzele de rigoare ca am intarziat , va uram si noi "La multi ani!" pentru minunea vostra de fetita , multa sanatate si tot binele din lume. Sa traiti fericiti alaturi de ea si sa va bucurati impreuna!
Nu prea am mai avut timp sa intru pe aici, datorita faptului ca toata luna decembrie am avut pb cu Alex. Sfarsitul anului ne-a prins cu branula in manutza , facand injectii cu amplicilina si gentamicina, PNEUMONIE.
Saptamana trecuta am avut ceva probleme si cu glicemiile, foarte mari, pret de o saptamana, intre 250 si 450. Cu greu le-am stapanit. acum vad ca si-a revenit , face hipo si am inceput sa scadem dozele.
In rest Alex, se dezvolta bine, a venit mosul la el, incarne si oase, cu un sac de jucarii si sa bucurat foarte tare. Vorbeste foarte bine acum, ma inteleg cu el perfect. stie deja 4 poezii, canta si multe altele.
Va pupam si va dorim GLICEMII BUNE!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
ana_miti spune:
Uf, a fost si ziua Sorinei. doamne, numai stiu pe ce lume sunt. Draga mea Sorina, va urez si voua "LA MULTIANI!" si tot ce va doriti alaturi de fetita voastra minunata Alina.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
danielac spune:
Nina, ii urez Cristinei "la multi ani", multa sanatate si mult noroc in viata!
e o frumoasa si o scumpa!
Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu
ana_miti spune:
Ce mai fac puisorii?
Alex isi revine treptat dupa problemele din ultima vreme. Glicemiile scad vertiginos. chiar face hipo, am scazut din doze si inca mai face hipo. Sper , spatamana viitoare sa ajungem la dr la Bucuresti, la Cantacuzino. Pe langa analizele de diabet , vreau sa ii fac si pt calciu si ce se mai poate face din sange si urina si as mai vrea sa ii fac un control oftalmologic. De cateva zile are un ochisor la coltul interior al ochiului ceva rosu si dimineata se trezeste cu cojitze la el. Sa fie oare conjunctivita? L-am sters cu ser fiziologic , insa nu ma linistesc pana nu il vede un medic.
Va pupam si sa auzim numai de bine. GLICEMII BUNE!
Am editat subiectul pentru fetele care stiu sa deschida un alt capitol, eu nu stiu sa o fac .
danielamaria spune:
Bun gasit tuturor!
Multumesc anei miti ca m-a ghidat spre acest topic.
Nu am mai fost pana acum pe un forum si nu ma descurc prea bine.
Am un copil de 9 ani diagnosticat de curand cu diabet zaharat tip I. Eu si sotul meu suntem inca socati de situatie si incercam sa facem tot ce putem pt a ingriji cat mai bine baiatul.Una din probleme este ca eu nu sunt deocamdata in tara si incerc de la distanta sa ajut cum pot.
Nu am avut destul timp sa citesc tot de la acest topic, dar imi pare f interesant si admir relatia care s-a format intre forumisti. Sunt cutremurata sa aflu cat de multi copii sufera de aceasta boala la noi in Romania.
Sper sa am timp sa intru cat mai des pe forum.
Pt ana miti : eu am incredere in dr stanciu;mi-a ingrijit copilul de cand am venit cu el de la maternitate. Am apelat si la alti medici, in functie de circumstante, dar tot stanciu a ramas de baza.
Multa sanatate tuturor!
Anina_n spune:
Poftiti la cap. 3, dragi mamici ! 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
hazzy_lu spune:
Eu am diabet de 4 ani. Primii 2 ani jumate au fost criminali.. dar acum sunt stabilizat , mananc orice, nu mai cantaresc mancarea .. si inafara de cateva injectii pot spune ca sunt on om normal. Eu am debutat la 15 ani jumate , ceea ce a fost in avantajul meu ..deoarece imi faceam singur testele si insulina inca din a 2-a zi de la debut, si intr-o oarecare masura intelegeam ce mi se intampla, chit ca in perioada de adolescenta glicemiile mele oscilau enorm iar efortul pt reglarea glicemiei era un adevarat chin. In vara vreau sa ma apuc de tratamentul cu diavit, eu nu l-am putut incepe din toamna chiar daca am facut rost de tratamant in din toamana, pt ca necesita un anumit regim impus iar eu la facultate nu il pot tine cum ar trebuii, asa ca la vara mama se va ocupa de dieta mea si de papitza.
Sfatul meu pt mamici si chiar pt toti bolnavii de diabet de tip 1.. incercati sa va pastrati rabdarea chiar daca la un moment dat va vine sa ziceti ca n=o sa mai iesiti niciodata din cosmaru asta ... asa ziceam si yo .. dar acum ma simt super ok si totul merge f bine ..
.. " show must go on " asta era deviza mea ..
Ps : insa cazurile de copii cu diabet la 4 luni m-au socat ...