Diabet zaharat la copii! (2)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Azi dimineata nu stiu ce s-a intamplat cu insulina lui Alex, cert este ca la ora 8.30 a cerut singurel sa ii iau glicemia.
Am luat si avea 577.
Initial am fost tentata sa ii fac corectie, insa mi-a fost teama de hipo......si bine am facut ca, la ora 9.30, deci intr-o ora scazuse la 163.
A mancat ca de obicei lapte cu cereale.
Nu pot sa imi explic ce sa intamplat.

Acum este ok...doarme, la ora 13.00 a avut 130. mi-e teama ca iar raceste ca ii pica cativa mucisori din nasuc si a cam stranutat.

Ne-am programat la Buzias, vom merge in primavara , intre 16-29 mai.

Sanatate si glicemii bune!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Ce mai faceti?
Anina, ce face Cristinuca?
Ce mai fac copilasii? Au fost serbarile la gradinita de Mos Craciun? cum a fost? Au spus poezioare? Ati scris listuta cu cadouri pentru Mosul?
Saptamana asta vreau sa cumparam bradut. Pana acum nici n-am indraznit sa ma uit la preturile lor.

Mergi la inceput

Ca tot intrebai ce fac copilasii, al meu este bolnavior. Am fost la dr azi si are bronsita acuta. Facem tratament cu antibiotic. Glicemiile , spre surprinderea mea nu au luat-o razna , dimpotiva face hipo.
In schimb este foarte agitat, nu doarme bine noaptea , are respiratia suieratoare si sforaie pe nasuc.
Scrisoarea i-am scriso mosului si vrea o masina de pompieri mare , rosie si un "latop" ( a se citi laptop).
sa speram ca mosul va putea sa ii indeplineasca aceste dorinte.
Bradul il vom face sambata , in seara de Ajun, dupa care vom pleca sa colindam cateva matusi si cativa vecini. Inca mai facem repetite la colind.

Pupam toti copilasii si Glicemii Bune va dorim!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Alina !
Sa cresti sanatoasa si voioasa !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
Felicitari, Soryali !
Sa va traiasca si sa va incante mereu sufletele, voastra de 4 anisori !

Revin maine cu un mesaj mai lung, acum, alerg acasa la Kiki a mea.

Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Lizania, bine ai venit intre noi, pacat, insa, ca ajungem sa ne cunoastem in semenea circumstante.
Si noi ne-am confruntat cu o usoara nervozitate in primele luni de diabet, ale Cristinei. Dar le-am pus pe seama "acomodarii" cu boala asta parsiva si cu tot ceea ce tine de ea. Cred ca pt. toate dintre noi, un bun echilibru al glicemiilor a devenit o obsesie.
Cristinei ii merge binisor, in conditiile in care nu facem zilnic plimbari mai lungi pe afara si am pastrat, totusi, aceleasi doze de insulina, doar seara dupa cina, se simte nevoia unei doze mai mari de insulina rapida, cand Insulatard-ul de dimineata nu mai are efect.
N-am ajuns la control, din cauza virozelor ce bantuie spitalul. A ramas ca ne vom intalni, in februarie cu d-na. doctor a Cristinei.
In schimb, marea mea bucurie este ca, d-na. doctor de diabet, a adultilor, la care mergem pt. reteta(doctorita care se ocupa de copiii cu diabet in Harghita nefiind specializata in diabet pediatric) ne-a dat si noua un glucometru Accu-Chek Active si 100teste/2 luni. Frumos cadou de Craciun, nu ?
Cristina, cumintzica il asteapta pe si acasa, ca la gradi a fost, deja, miercuri, cand au avut serbarea. I-a recitat 2 strofe foarte serioasa si cu o voce inceata, timida...
Ea i-a cerut Mosului papusi(Mica Sirena, Alb ca Zapada, un barbat-papusa ), un castel cu print si printesa, un ponei cu trasurica, o casutza pt. animalutzele ei, acuarele cu sclipici, o bluzita frumoasa si niste pantaloni frumosi si atat.
Acum, sa vedem cate poate sa aduca, ca sunt multi copii care-l asteapta.

Tuturor, va doresc un Craciun Minunat, cu momente de neuitat, alaturi de cei dragi !
sa va aduca multa sanatate, bucurie, dragoste si armonie in casa si darurile mult visate de fiecare dintre noi !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anina_n

[navy]
[font=Comic Sans MS]Tuturor, va doresc un Craciun Minunat, cu momente de neuitat, alaturi de cei dragi !
sa va aduca multa sanatate, bucurie, dragoste si armonie in casa si darurile mult visate de fiecare dintre noi !

[font=Comic Sans MS] Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi !

Ai spus asa de frumos Anina, ca nici nu stiu ce sa mai adaug. Va urez ce v-a urat si Nina si multa, multa sanatate si bucurie!

Craciun fericit!

Mergi la inceput

Un Craciun fericit, plin de realizari,satisfactii pe toate planurile, SANATATE(ca-i mai buna decat toate ....si de asta avem nevoie) si multa puetere de a merge mai departe si de a avea grija de puii nostri.

Multa bucurie si glicemii bune!

Mergi la inceput

Buna, dragi mamici !
Am petrecut un Craciun de neuitat ! Cu cele 2 surori ale mele si cele 2 nepotele scumpe, care-i tin de urat Cristinei, toata vacanta de iarna.
Plus ca a venit si in persoana, la noi.
Si pentru ca nu stiu daca lucrez maine, eu va urez de pe acum, din toata inima, un calduros,
La multi ani,
cu sanatate, putere sa le facem pe toate si numai bucurii !
Fie ca toate dorintele sa vi se implineasca in anul ce vine, sa va dea Domnul tot ce doriti...zile senine si fericire,
la multi ani, sa traiti !
Va imbratisez si va pup pe toate si toti, si abia astept sa revin la serviciu, sa ma intalnesc cu voi, aici sau pe YM !

Mergi la inceput

La multi ani! 2007

Sa aveti numai bucurii, sanatate si toate cele ce vi le doriti in noul an!

P.S. La 12 noaptea - cand ciocnim paharul cu sampanie, am sa ma gandesc si la voi!

Mergi la inceput

Ana Maria ce face Alex? Mai sunt probleme cu bronsita?
Multa sanatate!

Mergi la inceput