Diabet zaharat la copii! (2)
Raspunsuri - Pagina 25
Adrianaa spune:
Buna fetelor!
Am scris mult in noul mesaj, dupa care, la final mi-a spus ca este o eroare, asadar nu mi-a editat nimic. Am reluat, dar voi spune lucrurile mult mai pe scurt. Asadar, in ultima perioada Alex iar a stat pe glicemii mari, din cauze hormonale, iar intr-un final, incepem sa ne relaxam pentru ca totul se pare ca revine la normal.
Toate cele bune, va pup!
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici ! 
Noi suntem bine, cu mici exceptii, cand glicemia ne mai joaca feste si nu se lasa "coborata".
In rest, Cristina a ramasa fara verisoarele ei dragi(au plecat weekend-ul trecut acasa) si se vede pe glicemii, caci nu mai face atat de multa miscare. Si asteptam cu nerabdare sa mergem din nou la Buzias.
Tare rau imi pare ca Ana si Alex nu mai pot veni o data cu noi si nu ne mai putem intalnim.
Sper sa reusim la anu', Ana ! ![]()
Ei sunt bine, mai mult pe glicemii joase, caci Alexutzu misca mult. Au trecut si printr-o raceala... Iar acum, se pregatesc sa mearga la Bucuresti pt. un set de analize, daca la Buzias tot nu mai reusesc sa mearga.
Lavinia, voi ce mai faceti ? Va pregatiti de gradi ? La fel ca soryali ?
Dani, Roby incepe gradinita si el ?
Adriana, ma bucur ca Alex a revenit pe glicemii bune, acum ! ![]()
Un weekend minunat, tuturor si glicemii din cele mai bune !

Pentru Barbye - una dintre noi ! Trebuie sa ajuti !
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Adrianaa spune:
Am citit despre Barbye pentru ca nu stiam nimic. Este cutremurator ce i s-a intamplat. Fie ca toate gandurile bune indreptate spre ea sa o ajute si sa treaca cu bine de acest hop al vietii. Sper din tot sufletul sa-i reuseasca operatia si sa-si reia viata de unde a lasat-o. ![]()
Adrianaa spune:
Am revenit. De cateva ore ma tot gandesc la Mirela (Barbye). Povestea ei m-a impresionat si rasfoind prin memorie, mi-am adus aminte ca citisem ceva in urma cu cateva zile de pe un fotoblog (rss) si imediat am zis ca s-ar putea ca povestea de acolo sa fie chiar a Mirelei. Ceea ce si era. Titlul zilei se numea - spaga la ambulanta! : http://fotoblog.ro/page/3/
ana_miti spune:
Noi, nu suntem in vacanta, suntem acasa. Numai ca timpul meu liber pentru calculator nu prea mai exista. Alexutu este intr-o continua miscare.....de dimineata de la ora 6-7 cand se trezeste....mananca, facem insulina si apoi s ejoaca pana la 9.30, cand luam gustarea si pe urma iesim afara. Ba cu mingea, ba prin parc, la leganutze...sau pur si simplu la plimbare. Intram la 1 in casa, dupa care intram iar in programul obisnuit , glicemie, masa, insulina. Intre 1 si 3 doarme si el, in sfarsit, mai pot sa calc si eu ceva, sa spal o rufa ...sau sa imi fac unghiile. La 4 mananca , si iesim afara iar...mai putin de data asta,..la 7 acelasi program(insulina, glicemie , masa), pe care il stiti.Dupa ora 8 , vine tati de la serv si iesim cu el in oras, pana la 9.30...apoi gustarea de 10 seara ...si pana la ora 23.00 jucam fotbal in casa sau ..gaseste el ceva de facut, eventual sa se joace la calculator :D.
Cam asta fac eu in fecare zi. Despre starea lui de sanatate , ce sa va spun, este ok, oricum glicemia nu este stabila, sau la fel 2 zile, variaza , in functie de cat se joca, ce mananca....etc. Oricum nu a mai facut hipo, il prind exact la fix, cu un 80,70. In princpiu sta pe glicemii de 70-230. Am amanat plecarea la Buzias, deoarece tati are de dat un examen pentru un nou job si .....vom pleca in primavara. Vom merge la sfarsitul lunii la Bucuresti pentru analize .
Am avut ceva probleme cu testele , se cam terminasera, aparatul Freestyle cam facea fitze ....si am rezolvat , am cumparat Achtung.
Am ajuns la concluzia ca este mai bine sa le folosesc pe astea , One touch sunt foarte scumpe si nu ne mai permitem.
Gata , sper ca nu v-am plictisit.......pupici la toate mamicile si la toti copliasii. Succes celor ce vor merge la gradi sau la scoala!
GLICEMII BUNE , puilor si sa fiti sanatosi!
Foto Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
http://www.ccserban.ro/html/contact.html
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Noi vom fi in vacanta pt. 2 sapt., la Buzias ! ![]()
Abia asteptam sa mergem, cu mic, cu mare, caci este tare fain, acolo !
Cristina numara zilele ramase pana la plecare, din weekend-ul trecut, mai ales ca abia asteapta sa calatoreasca cu trenul. ![]()
Iar la revenire, va incepe si ea gradinita, caci asteapta cu mare drag, reintalnirea cu prietenele ei de acolo.
Va doresc numai zile senine, fara probleme si cu glicemii cat mai bune !
![]()
Abia astept sa revin, sa citesc ce ati mai facut cat am lipsit noi ! ![]()
Sa ne "revedem" cu bine pe 2 oct. ! 
Pentru Barbye - una dintre noi ! Trebuie sa ajuti !
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
ana_miti spune:
Drum bun , va uram si sa va fie bine acolo. Ne pare rau ca nu am putu fi impreuna acolo......poate la primavara.
Daca te mai intalnesti cu cineva din seria trecuta sa transimiti salutari si de la noi.
Va pupam, si glicemii bune la toti copilasii!
Foto Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
ana_miti spune:
Cititi aici si dati-mi si mie mai multe lamuriri, poate Adriana daca are timp.
Sunt termeni medicali ...si nu ma descurc singura.
Am primit si eu pe mail de la Dana , mama lui Roby.
http://www.medicalnewstoday.com/medicalnews.php?newsid=52101
Foto Alex
ana_miti spune:
Buna,
Am vorbit cu Nina azi la telefon. Sunt ok, se simt minunat acolo, la Buzias. Hemoglobina Cristinutei a iesit 8,2, fata de 8,5 in primavara.
I-au recalculat cantitatea de hc....de la 120, au marit la 150. In rest , se joaca foarte mult, Cristina este incantata de acel loc.
Noi, suntem ok...mai bine zis Alex, am tot scazut dozele de insulina, pt ca in ultima vreme Alex face hipo.....probabil ca s-a racit vremea si organismul ...numai are nevoie de multa insulina.
Acum vad ca este ok. Este neastamparat, vb continuu.....intreaba multe chestii si prinde foarte mult din ce ne aude pe noi in casa vorbind.
Va pupam si Glicemii bune puiutilor!
Foto Alex